Aa aynı ben. Söylediklerinin çoğunu ben de yaşadım. Ama en çok kuaförde bu muhabbetler oluyor. Üniversiteye gidiyorum memlekete gelmişim yaşım 19-20 annemle saçlarımızı kestirmek için kuaföre gittik beraber. Sohbet dönüyordu ortada ben de tatildeyim vs diyince aa öyle mi liseye mi başladın dedi kuaför. Annem kaldı bi süre ben alışkınım tabii yok üniversite 20 yaşındayım dedim. Aa hiç göstermiyorsun diye toparlamaya başladı. Şu anda da hala lise öğrencisinden farklı değilim. Önceden kendimi kötü hissediyordum neden küçük gösteriyorum diye ama şimdi hiç takmıyorum açıkçası. Suratım bebek gibi yumuş yumuş ama benim suratım yapcak bişey yok. Bakalım bi 10 yıl sonra hala 13 yaşında mı göstericem diye bekliyorum. Bakarsın kırışmaya başlamışım kırışıklı bebek suratım olmuş filan
Hem şirin olmak da güzel sinirlenince ciddiye alınmıyorsun ama. İnsanın kendini beğenmesi kabullenmesi en önemli şey. Başkası seni 13 yaşında sanarsa sansın nolcak. Gerekiyorsa çıkartırsın kimliğini gösterirsin. Takma kafana