- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
-
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
9.sınıf anlamında17 yaşındaki kızı 9 yaşında mı sanıyorlar?yok artık!
9 yaş değil 9.sınıf.O insanların algıları bozuktur o boyda 17 yaşındaki kız nasıl 9 yaşında sanılır. 14 15 görünüyorsan aldırma.
22 yaşındayım bana hala kimlik soruyorlar reşit olup olmadığımı anlamak için. Ay ben seni 17 falan sanmıştııım fix cümleleri. Sinir bozucu evet ama ilerde ekmeğini yiyeceğimiz bir durum boşver :)
40 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hiç yaşımı göstermedim.Hepinize iyi akşamlar biliyorum çok büyük bir dert değil ama sürekli farklı insanlardan aynı şeyi duyunca ister istemez sinir oluyorum şimdi benim boyum 165 kilom genelde 59 nadiren 60 oluyor yapılı bir insanım kilom 50 Bile olsa zayıf gözükmem çok zor yani ekimde 17 olacağım ama yeni tanıştığım insanların dediklerine baktığınız zaman 4 yıldır 13 yaşımdayım ve bu durum gerçekten çok sinirlerimi bozmaya başladı birde 11 yaşında olup benden büyük gösteren kızları gördükçe boyu 150 155 arası olan kızın benden büyük gibi olduğunu duyunca daha çok sinirlerim bozuluyor.
Giyiniş tarzımla hiçbir alakası yok özellikle dikkat ediyorum ama yok olmuyor hatta çok şık bi elbise ve biraz ağır bi makyaj bile yapsam en fazla 15 oluyorum tamamen yüzümle alakalı yani.
Sosyal Yaşantımda çeşit çeşit şey yaşadım bu yüzden örnek vermek gerekirse
-Hastaneye gidiyorum muayene olurken doktorun soruları başlıyor sabahçı mısın öğlenci mi liseliyim ben diyorum aa demek liseye başladın alıştınmı bakalım okula diyor en sonunda yaşımı söylüyorum olay kapanıyor
-Annem ve Babamın arkadaşları veya 8.sınıf öğrencileri geliyor söyle bakalım teog nasıl geçti diyor benim o işleri bırakalı 3 yıl oldu diyorum ama her insana bunu demek ölüm gibi bişi
-Kardeşimi okula kaydediyorduk kadın geldi bana kaçıncı sınıf oldu yeni öğrencimiz dedi liseliyim ben dedim sonra dedi yani sen en fazla 9sundur mümkünatı yok daha fazlası olman diyor gerçeği söylüyorum konuşma bitiyor
-Bugün Spor salonuna gittim kaç yaşındasın bakalım dedi söyledim kadın inanmadı sen en fazla 14sün dedi gittim 4 kat yukarı kimlik almak için sırf bu sebebden
-Bişey sormak için dükkana girdim adamın bana tepkisi aynen şu kız sen mi içeceksin bunu işte o an cidden kendimi ilkokul çocuğu gibi hissettim
-Sırf spor merkezi vs gibi yerlerde sorun olur diye kimliği cebimë koymaktan kimliğimin koruyucu jelatini ucundan hafif yıprandı.
-Arkadaşıma giderken cips vs almıştım dükkan sahibi iyi eğlenceler küçük Hanım demesi
Kısaca beni yeni gören bütün insanların aa ben seni 14 sanıyordum aa sen cidden o kadar büyük Müsün hadi 9.sınıf desen neysede sen cidden o kadar var mısın herkesin bunları demesinden bıktım 1 kişi bile beni 9.sınıf öğrencisine Bile benzetmedi
ben varıpta 20 yaşında gözükmek istemiyorum sadece yaşımda gözükmek istiyorum nerdeyse üniversiteye gelen bi kızın lise çağındaki bir bireye bile benzetilememesi cidden üzücü üniversiteye geldiğim zamanda yine 8.sınıf gibi gözükmekten veya liseli gibi gözükmekten korkuyorum biliyorum çoğunuz ilerde faydasını göreceksin diyeceksiniz ama bunun için en az 10 yıl var bu zamana kadar kim öle kim kala..
Saç makyaj hiçbişey işe yaramıyor önceden baya kilom vardı ama o zamanda yine küçük gözüküyordum dediğim gibi çözümü yok sadece dertleşmek istedim işte
İşte o yüzden yüz yapısı çok önemli oluyor bizimkide ondan bence çok saolun yorumunuz için zaten artık daha barışık olmaya başladım bu durumlaYok yok tek değilsin. Boyumuz aynı o yaşlarda bende 55 kilo falandım gayet ufacık görürlerdi. Hatta iki sene önce kardeşimi dershaneye kayıt ettireceğimiz zaman o değil ben sanmışlardı öğrenciyi. Anılarımız da aynı yani :)
Hiç takılma gül geç, zaman geçtikçe hoşuna gidecek bu durum.
Zaten şu alkol konusu aşırı sorun oluyor dükkana girdim bi markayı sormak için adam bana kızz sen mi iççen dedi cidden kendimi küçük çocuk gibi hissettim o an22 yaşındayım ve neredeyse her alkollü içecek isteyişimden sonra reşit olup olmadigimi soruyorlar. Eskiden sinir olurdum ama yaş 20'yi geçince genç göstermek hoşuna gidiyor inan bana.Millet genç görünmek için tonla para harcıyor sonuçta.