Yaşında Göstermeme Sorunu

Bende oldugumdan kucuk gosteren biriyim 29 yasimda oldugum halde 18 20 saniyor beni millet alistim ama buna herkezin lafina takilirsak isimiz var bizim bosversene.

30 yaşımdayım. 1.55 boyundayım. 53 kiloyum. yüzüm yuvarlak ve ben ortaokulda öğretmenim.
öğrencilerimin arasında ayırt edilemiyorum. önlükle bile öğrenci sananlar oluyor. Ama halmden çok memnunum. Bence bunlar dert edilecek şeyler değil. 30 yaşına gelince bana hak vereceksin.

İlerde bu avantaja dönecek emin ol "bir zamanlar bir forum sitesine yazmıştım gizem4191 nickli üye demişti valla heee"diye hayıflanırsın...

25 yaşındaym evleneceğimi duyanlar ne acelen var daha çocuksun diyor. Oradan bakınca Kaç yaşındayımki acaba diyorum en fazla 18-19 sun ne acelen var diyorlar :)
Ben bu durumdan hoşlanıyorum ne yalan söyliyeyim...

İlerde seninde hoşuna gidecek...

Profilime bakma full makyaj saç maşalı düğüne gidiyorum orada kart durabilirim :)) normalde o kadar abartılı gezmem..

Bende yaşımdan küçük göstermekten büyük bir keyif alıyorum. Bazen teyzeler oğullarına torunlarına münasip görüyor. Çok eğlenceli oluyor. Ben sonradan küçük göstermeye başladım. Senin yaşındayken büyük gösterirdim ben de buna üzülūrdüm. Oğlumun sevgilisi zanneden bile oldu. Evlatçığımın kısmetini kapatmasam bari. Eşim bu duruma çok gıcık oluyor. Küçük tavuk her dem piliç. Keyfini çıkar

O insanların algıları bozuktur o boyda 17 yaşındaki kız nasıl 9 yaşında sanılır. 14 15 görünüyorsan aldırma.

22 yaşındayım bana hala kimlik soruyorlar reşit olup olmadığımı anlamak için. Ay ben seni 17 falan sanmıştııım fix cümleleri. Sinir bozucu evet ama ilerde ekmeğini yiyeceğimiz bir durum boşver :)

Bende aynu sorundan muzdariptim kucik gosteriyordum ve hala gosteriyorum da :) evet senin ysinda skinti olabilir kizmakta haklisin ama azcik yasin ilerlesin gor o zaman ne kadar guzel bisey oldigunu 30 yasimdayim beni tanimayanlar 22 23 falan diyolar dusun yaslanmazsin anacim sarap gibi olursun yillandikca guzellesirsin :)

9 yaş değil 9.sınıf.

40 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hiç yaşımı göstermedim.
Kızımın okul hayatı boyunca okuluna her gittiğim de kızımın ablası zannettiler Hala da öyle kızım 19 yaşında ve Kızkardeşim sanıyorlar.Annemi de ablam sanıyorlar. Ve bu benim çok hoşuma gidiyor yuppiii

28 yasindayim.
2 yasinda bir kizim var
Simdide 5 aylik hamileyim.
Goren herkes aaa nekadr erken evlenip bide cocuk yapmissin diyor.
Tabi 4 yillik evliyim
Evde bir kizim daha var
Ve ben 28 yasindayim dedigimde hepsi sok :)
167 boyum suan kiloda 67
Hamile kalmadan once gittigim dugunlerde kayinvalidemi annem sanip bizim cocukla tanistirsakmi sizin kizi diyenler bile oldu :)
Bu beni hep mutlu ediyor ve hosuma gidiyo.
Bence gereksiz takma kafana 18 den sonra buyumek istemiyorsun bile

Canim bunun kiymetini 30 lu 40 li yaslara geldiğinde anlayacaksin :)
Ben 29 yasinda iken market bana sigsra bile satmamisti (kendim icin almiyordum).
Hollandada iken enistem icin sigara alacaktim marketten markette çalışan kiz 25 ve alti yas grubuna sigara satmiyoruz dedi. Dedim ben 29 yasindayim dedi kimligini goster. Yanimda yok dedim veremem dedi. Dedim sagolun cok guzel bunu duymak ama 29 yasindayim. Ben 25 goruyorum seni dedi vermedi. Ensitemi ginderdim. Git kendin al bana vermiyorlar diye.
Orada 18 yas alti aksam gece vardiyasinda calismasi yasak. Bende okul tatilinde calsitim. Beni goren senin burada calisman yasak evine git dedi. Oysaki 18 yada 19 yasinda idim beni herkes 15 16 yasinda zannederdi.
Benim hosuma gidiyor acikcasi. 30 yasinda nisanlandim yasimi bilmeyen komsular bunlar daha cocuk neden evlendiriyorsuniz demisler ablama. Ablamda onalr 30 yasinda ne cocugu demis. :) 32 yasindayim kimse inanmaz 32 olduguma.
Bunun degerini ilerki yaslarda anlayacaksin canim kiymetini bil.

İşte o yüzden yüz yapısı çok önemli oluyor bizimkide ondan bence çok saolun yorumunuz için zaten artık daha barışık olmaya başladım bu durumla

Zaten şu alkol konusu aşırı sorun oluyor dükkana girdim bi markayı sormak için adam bana kızz sen mi iççen dedi cidden kendimi küçük çocuk gibi hissettim o an sondaki dediğiniz de doğru çoğu insan bu durum yüzünden Botox yapa yapa maffoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…