- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
-
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
Küçük göstermek bence sosyal hayatta cidden sorunlara sebeb olabiliyor büyük göstermek orta yaş için kötü sadece benceArkadaş küçük göstersen dert göstermesen dert
Herkes öyle diyor Ayy ne güzel ilerde böyle olursan falan ama cidden insan genç kız gibi göstermek istiyor boy kısa olsa gam yemem ama 165 olup 13 yaşında gösteren tek insan benim galibaÇok takilmamaya çalış. Bende küçük gösteriyorum ama artık hoşuma gitmeye başladı yaşım büyüdükçe :)
Senin gibi 18 yaşındayken bi kursa yazilacaktim 13 yaş altını almıyoruz demişti gorevli. Şimdi 25 yaşındayım üniversiteye yeni başladım sanıyorlar. Bi kaç kişiden 19 gösterdiğimi falan duydum.
Yaşın ilerledikçe avantajın olacak senin bu. Ama su an bişey yapmana gerek yok gülümseyerek yaşını söyle yeter çokta takılıp kendini üzme.
İyide orta yaşa sende geleceksin kaçış yolu yok :))ve o zaman şimdikinden çooook farklı düşüneceksinKüçük göstermek bence sosyal hayatta cidden sorunlara sebeb olabiliyor büyük göstermek orta yaş için kötü sadece bence
Şunu farkettim yaş 30 olunca kadınların hoşuna gidiyor bu durum evet doğru diyorsunuz yaşlar da karıştıçözümü yok dasen de çok büyütmüşsün :) 33 yaşındayım ortaokullu çocuğu olan (14 yaşında filandır) komşumuz, beni kızıyla yaşıt sandığı için bizi arkdaş yapmak istedi, ben ne yapayım?
olur öyle şeyler. ileride sana avantaj olacak bu durum. üstelik kısa, minik filan olduğundan da değilmiş, daha ne?
hiç takma kafana.
üzücü dğeil bu. gelişme çağında baız kızlar birden çok büyük durmaya başlıyorlar. erkek arkdaşlarımdan da biliyorum ki onlar da 16-17 yaşında olan kızlara yanlışlıkla 20lerinde diye alıcı gözle baktıkları için utanıyorlar, kötü hissediyorlar. büyük görüneceğine küçük görün. ayrıca 15-16-17 bunlar zaten atla deve değil ki :)
biliyorum senin yaşında 14 ile 17 çooooook farklı gibi geliyor ama inan aslında o kadar dğeil -yani 30u gçetikten sonra aynıymış gibi geliyor.
ayrıca bizim zamanımızda herkes aynı sistemle okuyordu. şimdi eğitimi yapboza çevirdiler kimi 5 yaşında başladı kimi 7 kimi 5+3 okuudu benim 5+3+5 (lisesi yabancı dilli) okuyan 4+4+4 okuyan kuzenlerim var. sınıfından da yaş bilinmez oldu. vs. vs.
üniversitede de kimi 17 olacak kimi 27. bunlar hep olağan. başka şeylri düşün, bunu değil.
Ya kimlik göstermek çok sinir bozucu gelmeye başladı artık bana şimdilik tek avantajı insanların yüzündeki ifadeyi görmek oldu30a az bir basamak kaldı.
Bana da hala 18 oldun mu diyorlar.
Kulübe giderken kimlik soruyorlar.
heheheh
Çok büyük avantaj.
Küçük görünmek üzülme