Yaşında Göstermeme Sorunu

Benimde erkek kardeşimle öyle bir durumum olacak galiba kimlik göstere göstere yıprancak kimliklerimiz

Sizde gençsiniz daha verirsiniz fazla kilolarınızı :) ya ben şuan normalim zaten ama 50 55 arası olsam bile yapılı bi vicudum var sırtım geniş bacak ve kollarım biraz iri o yüzden ben en fazla 38 beden gibi olurum kol ve bacaklarım normal kalınlıkta olur hiç ince gözükmez yani kemikle alakalı bişey

Yaşlı halimi bende baya merak ediyorum ya aynen bide benim sesimde ince kızgın olunca gülen falan oluyor ama bence insanlar aynı zamanda tırsıyorda

Bende oldugumdan kucuk gosteren biriyim 29 yasimda oldugum halde 18 20 saniyor beni millet alistim ama buna herkezin lafina takilirsak isimiz var bizim bosversene.
Ya benim şimdilik isteğim umarım sizin yaşınuza geldiğimde 19 20 falan gösteririm bari reşit göstereyimde kimlik göstermeyeyim artık diyorum

Ayy bende de oyleydim simdi 27 yasindayim ve esimin yaninda cok genc gösteriosun dediklerinde havalaniyorum ama iste o yaslarda cok sinir bi durum. Bu arada tavsiye etmiorum ama bi secenek belki sacini boyatabilirsin.

Canım, sizin çağlarınızda her yaşın bir anlamı var. Dediğin gibi 13 çocuk yaşı iken, 14 genç kızdır. Yani her yaşın arası uçurum aslında.
Sen sadece birkaç yaş küçük gösteren birisin. Dolayısıyla birkaç uçurum geriye gitmek anlamına geliyor bu. Ve yaşın ilerlediğinde bu yüzden sana avantaj olacak diyoruz. Küçük göstersen bile yetişkin yaşlarını göstermiş olacaksın ve problem kalmayacak :) üzülmene değmez.

takılma canım bunlara değişir yıllar geçtikçe herşey 13 yaşındayken 17 yaşında mısın derlerdi boydan ötürü pek bi üzülür fena olurdum.31 yaşında anne oldum bir sorundan dolayı doktora gittiğimde doktor erken yaşta gebeliklerde normal bunlar dedi 31 yaşındayım dedim:) takılma daha gençsin.ayrıca zmanla kilo alırsan daha büyük gösteririsin bence alma

Ben kucuk mu gosteriyorum, yoksa aile/genis arkadas grubu ile gezince mi kucuk oldugum dusunuluyor hala cozemedim.

17-18 olup bana ablacim, tatlim, canim diyenleri de duydum. Makyajliyken ortaokul mu, lise mi? diye masadakilere beni soranlari da. Yani ona gore o kadar kucugum ki muhatap almayip baskasina soruyor

Kucuk gosterme fikri kotu degil de, ciddiye alinmamak kotu

Bu da dert mi ne güzel işte yaşın ilerledikçe işine gelir bundan güzel mükafat mı olur

Ben üniversiteye giderken hastalandım acile gittim beni çocuk hastanesine yönlendirdiler (Kimliğime bile bakmadan). O şaşkınlıkla oraya gittik. Sağlık karnesi vardı o zaman, kadın beni muayene etti falan, sonra sağlık karnesinden doğum tarihime baktı, "eee sen çocuk değilmişsin" dedi. Yurt dışına çıkarken, 26, 27 kimliğimi görmeden annemi sordular. :)
İnan bana şimdi üüzüldüğün herşeye zamanla sevineceksin :)

Öğretmen olarak atandigim Ortaokula ilk gun ziyarete gelen kaymakam bey beni ortaokula yeni kayit olan bir ogrenci sandiginda 22 yasindaydim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…