Yaşında Göstermeme Sorunu

kalıbımı basarım sen çok küçük göstermiyorsundur ama yeniyetme hatunlar aşırı olgun kadın pozlarında oluyor, işin kötü yanı bunu o kadar iyi yapıyorlar ki hakketen kadın sanıyorsun.
ben makyaj filan yapmalarını doğru bulmuyorum -hadi genç kıza uyan makyajlar neyse de koca kadınlar gibi makyajı çok gereksiz buluyorum.
kısacası bu durum senin fiziksel özelliklerin kadar toplumsal algının da etkisiyle oluşuyor. mesela benim mahallemde neredeyse saçı boyalı olmayan hatun yok. tek benim doğal siyah saçlarım var sadece saç ve kaşların doğal olması bile otomatik küçük sanılma sebebi. oysa benim yaptığım bişey yok. toplumun kalanının oluşturduğu bir algı bu.

Bazısı tam gün ablam.
9-4
Bazısında öğlen sabahçı var.
Genelde anadolu liseleri tam gün.

Herkes öyle diyor Ayy ne güzel ilerde böyle olursan falan ama cidden insan genç kız gibi göstermek istiyor boy kısa olsa gam yemem ama 165 olup 13 yaşında gösteren tek insan benim galiba
Yok yok tek değilsin. Boyumuz aynı o yaşlarda bende 55 kilo falandım gayet ufacık görürlerdi. Hatta iki sene önce kardeşimi dershaneye kayıt ettireceğimiz zaman o değil ben sanmışlardı öğrenciyi. Anılarımız da aynı yani :)

Hiç takılma gül geç, zaman geçtikçe hoşuna gidecek bu durum.

Zayıf olsam çıtır olurum da zayıf olamam o ayrı sorun
yıllarca aynı şeyi duyuyormuşsunuz 1 kişiden bişi olmaz :)

22 yaşındayım ve neredeyse her alkollü içecek isteyişimden sonra reşit olup olmadigimi soruyorlar. Eskiden sinir olurdum ama yaş 20'yi geçince genç göstermek hoşuna gidiyor inan bana. Millet genç görünmek için tonla para harcıyor sonuçta.

Ağır makyaj derken abimin düğününü kastettim sürdüğümde bir ruj ve allıktı normal zamanda da arada saç düzleme yapıyorum o kadar baktım olmuyor bide yaş da küçük eskisi kadar bunu bile yapmıyorum artık zaten

Zayıf olsam çıtır olurum da zayıf olamam o ayrı sorun
yıllarca aynı şeyi duyuyormuşsunuz 1 kişiden bişi olmaz :)
30 yaşındayım kardeşim 20.5 kardeşimi abim zannederler hep.Yıllar önce kardeşim kursa yazılacaktı 2-3 sene önce kayıta beraber gittik beni ögrenci kardeşimi abim zannettiler kız kardeşini kursa yazdırmaya gelen abikardeşim halinden memnun bana abi de bakayım falan der gerçi benim içinde sorun yok hatta kimlikte gösterdiğim olur yaşımı sorunca falan.

Kilo aldığimdan beri maalesef küçük göstermiyorum ama 13 yaş büyük tahmin biraz ayrı bi şoktu:)

28 yaşımda anne oldum bebekle görenler kızım ne acelen vardı okusaydin önce diyolardi:) y.lisans bitti öğretmen olmuşum :)

Lütfen hiç takılıp kendini üzme ama zayıf niye olamıyorum dedin.. genceciksin fazla kilo olmamalı..

Aa aynı ben. Söylediklerinin çoğunu ben de yaşadım. Ama en çok kuaförde bu muhabbetler oluyor. Üniversiteye gidiyorum memlekete gelmişim yaşım 19-20 annemle saçlarımızı kestirmek için kuaföre gittik beraber. Sohbet dönüyordu ortada ben de tatildeyim vs diyince aa öyle mi liseye mi başladın dedi kuaför. Annem kaldı bi süre ben alışkınım tabii yok üniversite 20 yaşındayım dedim. Aa hiç göstermiyorsun diye toparlamaya başladı. Şu anda da hala lise öğrencisinden farklı değilim. Önceden kendimi kötü hissediyordum neden küçük gösteriyorum diye ama şimdi hiç takmıyorum açıkçası. Suratım bebek gibi yumuş yumuş ama benim suratım yapcak bişey yok. Bakalım bi 10 yıl sonra hala 13 yaşında mı göstericem diye bekliyorum. Bakarsın kırışmaya başlamışım kırışıklı bebek suratım olmuş filan
Hem şirin olmak da güzel sinirlenince ciddiye alınmıyorsun ama. İnsanın kendini beğenmesi kabullenmesi en önemli şey. Başkası seni 13 yaşında sanarsa sansın nolcak. Gerekiyorsa çıkartırsın kimliğini gösterirsin. Takma kafana

Zaten bi 40 yaşıma kadar saç boyamayı hiç düşünmüyorum bebeğinizle sağlıklı bir şekilde yaşamanız dileğiyle :)

Benim doktor anım gibi bişi olmuş sizinkinde

Çoğu yaşıtım öyle ya hepsi boyalı saç hele ki esmer olup saçlarını bal köpüğü yapan kızlarımız var onlar tam Allahlık zaten bide bu kızlarımızı Sarışınım diye etiketliyen arkadaşları var onlar ayrı üzücü bence bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…