- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
-
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
Ya zaman ilerledikçe güzel oluyor diyolar ama görceceğizBana tatilde bi kız abla sen öğrenci misin dedi.
19 gösteriyormuşum
Güzel şey ya :))
Ama o yaşlarda sorun edebilirdim takmamaya çalış
Şunu farkettim yaş 30 olunca kadınların hoşuna gidiyor bu durum evet doğru diyorsunuz yaşlar da karıştı
ya şöyle düşündüm 14 liseye yeni geçen 17 de ygs hazırlıkları yapan kişi olunca çok farklı geliyor
Bazısı tam gün ablam.bir tek şunu anlamadım.sabahçı mısın,öğlenci misin diyince,liseliyim ben, diye,cevap niye verilir ki?liseler tam gün mü oldu artık,liselerde sabahçı,öğlenci yok mu?cidden merak ettiğim için soruyorum.
9. sınıf dedim 9 yaş değil17 yaşındaki kızı 9 yaşında mı sanıyorlar?yok artık!
Doğru çünkü insanların günden güne bile değişebiliyor düşünceleriİyide orta yaşa sende geleceksin kaçış yolu yok :))ve o zaman şimdikinden çooook farklı düşüneceksin
Yok yok tek değilsin. Boyumuz aynı o yaşlarda bende 55 kilo falandım gayet ufacık görürlerdi. Hatta iki sene önce kardeşimi dershaneye kayıt ettireceğimiz zaman o değil ben sanmışlardı öğrenciyi. Anılarımız da aynı yani :)Herkes öyle diyor Ayy ne güzel ilerde böyle olursan falan ama cidden insan genç kız gibi göstermek istiyor boy kısa olsa gam yemem ama 165 olup 13 yaşında gösteren tek insan benim galiba
Zayıf olsam çıtır olurum da zayıf olamam o ayrı sorunSana beddua gibi gelecek ama inş hep küçük gosterirsin :) ileride çok iyi anlarsın..
32 yaşındayım 17 kilo fazlam var ve hep küçük gosteriyorsun lafına yıllarca alışmış olan bana " 45 var misin abla" dedi geçen liseli bi cocuk.. kilo yaşlı gösteriyor tamam ama pesss dedim..
Küçük göster çıtır kal ne güzel..
Ağır makyaj derken abimin düğününü kastettim sürdüğümde bir ruj ve allıktı normal zamanda da arada saç düzleme yapıyorum o kadar baktım olmuyor bide yaş da küçük eskisi kadar bunu bile yapmıyorum artık zatenYani daha yaşın 17, ne ağır makyajı, ne şık elbisesi, ne giyimi yahu? Daha 17 yaşındasın, saç diyorsun makyaj diyorsun. Yuh yani 17 yaşındaki bir kız neyin ağır makyajını yapsın, ne giysin? Bırak ne sanarlarsa sansınlar çok bilir onlar her şeyi. Gündelik giyim tarzını ne yapacaksın? Bakkala da makyajla mı gideceksin? Çok saçma. İş hayatındayım ama beni küçük sanıyorlar, pozisyonumun ciddiyetini yansıtamıyorum desen verilecek tavsiye mutlaka olurdu ama yaş daha 17.
Salla.
Sizin için sevindim çünkü şunu farkettim yaş arttıkça kadınlar mutlu oluyor bu durumdanAy ne güzel işte.bu da dert mi?
ben 31 yaşında yım 18 19 sandılar bugun :)
Ki hep küçük gösterdiğimi söyler herkes.
30 yaşındayım kardeşim 20.5 kardeşimi abim zannederler hep.Yıllar önce kardeşim kursa yazılacaktı 2-3 sene önce kayıta beraber gittik beni ögrenci kardeşimi abim zannettiler kız kardeşini kursa yazdırmaya gelen abiZayıf olsam çıtır olurum da zayıf olamam o ayrı sorun
yıllarca aynı şeyi duyuyormuşsunuz 1 kişiden bişi olmaz :)
Kimlik gösterme olmasa bu kadar dert etmezdim aslında24 yasindayim, ama bana da en fazla 16 17 yaşında gösteriyorsun diyorlar. Mutluyum gayet, gayet avantaj bence..
Zaten bi 40 yaşıma kadar saç boyamayı hiç düşünmüyorum bebeğinizle sağlıklı bir şekilde yaşamanız dileğiyle :)Eskiden bende dert ederdim. Senin yaşındayken. Üniversite bitti bi yerde çalışmaya başladım. Stajer çocuk bana hangi okuldasın demişti. Onun gibi çok anım var.
Hamile olmadan önce komşum annene selam söyle diyordu. Bozmadım kadını.
Bebiş doğunca daha çok hoşuma gidecek. 32 olup küçük görünmek güzel oluyor.
Şimdi böyle düşünüyorsun ya ilerde mutlu olacaksın. Aman büyük görünmek için çok makyaj ve saç boyalarindan uzak dur. Yipranirsin
Benim doktor anım gibi bişi olmuş sizinkindeUniversite son sinifa gidiyorum ,otobuse bindim ,bir teyzeyle yasnyana oturduk ,okulumun yoluda epey uzun ,
Teyze sohbete basladi ,yavrum liseye baslamak iyi hos ama daha ilk seneden okulu asma ,universiteyi nasil kazanicasn dedi ,bende teyze ben universite son sdinifa gidiyorum dedim,o sok haller en guzel zamanlar bak 37 yasima geldim hala minik duruyorum ,cok guzel bir durum
Sabah 8 akşam 4 evet tam gün :) saati tabi bazen değişiyorbir tek şunu anlamadım.sabahçı mısın,öğlenci misin diyince,liseliyim ben, diye,cevap niye verilir ki?liseler tam gün mü oldu artık,liselerde sabahçı,öğlenci yok mu?cidden merak ettiğim için soruyorum.
Çoğu yaşıtım öyle ya hepsi boyalı saç hele ki esmer olup saçlarını bal köpüğü yapan kızlarımız var onlar tam Allahlık zaten bide bu kızlarımızı Sarışınım diye etiketliyen arkadaşları var onlar ayrıkalıbımı basarım sen çok küçük göstermiyorsundur ama yeniyetme hatunlar aşırı olgun kadın pozlarında oluyor, işin kötü yanı bunu o kadar iyi yapıyorlar ki hakketen kadın sanıyorsun.
ben makyaj filan yapmalarını doğru bulmuyorum -hadi genç kıza uyan makyajlar neyse de koca kadınlar gibi makyajı çok gereksiz buluyorum.
kısacası bu durum senin fiziksel özelliklerin kadar toplumsal algının da etkisiyle oluşuyor. mesela benim mahallemde neredeyse saçı boyalı olmayan hatun yok. tek benim doğal siyah saçlarım var sadece saç ve kaşların doğal olması bile otomatik küçük sanılma sebebi. oysa benim yaptığım bişey yok. toplumun kalanının oluşturduğu bir algı bu.
O günler umarım gelir ve bende artık sinir olmamBu sorun olmamali bence. Valla bak. Bunu 33 yasinda, isyerinde hala stajyer sanilan biri yaziyor. 30lu yaslara geldiginde bu durumuna sukredeceksin.