• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşımı göstermiyorum

Smptkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
2
2
16
Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?

Böyle konular açılınca neden konu sahiplerinin kendini övdüğünü zannediyorsunuz anlamadım. Küçük göstermek hakkaten güzel bir şey değil. Özellikle iş yerinde çaylak görünüm yaratıyor hiç hoş değil. Reşit olduğunuza inandırmak için kimlik göstermeler falan…

Adama hak veriyorum çünkü kapalıyım yanaklarım görünmüyordu. Evlenince AA senin gamzen mi var dedi 🤣🤣

Milletin evlendiği kadın, erkek çıkıyor, kocanızın evlendiği kadın bir de üstüne gamzeli çıkıyor, bu şans Halis mi 🙃

Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?
Bende 30 yaşındayım ama küçük gösteriyorum aşırı hoşuma gidiyor 😄😄
İnsan niye büyük durmak ister yav?

Ben bu genç gösteriyorsun diyenlerin çoğunun iltifat amaçlı olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerim ya da yeni tanıştığım insanlar da bazen yaşımı duyunca şaşırıyor ama hepsi dümen farkındayım. Siz de o kadar üzülmeyin, muhtemelen tam yaşınız gibi gösteriyorsunuz.
Genç gösteriyosun diyenler yalan söylüyodur ama bir de “küçük” gösteriyosun dedikleri bir olay var. Hakkaten küçük yüz, minyon fizikle 27-28 indeki insan 19-20 duruyor ve bence berbat bir şey… Hayatındaki edindiğin 8 yıllık tecrübeyi hiçe sayıp dünkü çocuk yerine koyuyolar :KK70:

Milletin evlendiği kadın, erkek çıkıyor, kocanızın evlendiği kadın bir de üstüne gamzeli çıkıyor, bu şans Halis mi 🙃

Lh_UmO.gif

Böyle konular açılınca neden konu sahiplerinin kendini övdüğünü zannediyorsunuz anlamadım. Küçük göstermek hakkaten güzel bir şey değil. Özellikle iş yerinde çaylak görünüm yaratıyor hiç hoş değil. Reşit olduğunuza inandırmak için kimlik göstermeler falan…

Ergenlikte evet sıkıntı ama 30 yaşında biri 23 gösteriyorsun diyince sevinir 17 gösterse kimlik göstermek zorunda kalsa tamam sıkıntı da ( başıma geldi )

bazı şeylerin zıttı hakaret sayılır ya bu da öyle

Misal ‘ne kadar zayıfsın’ dersin sevinir ‘ne kadar şişmansın’ dersin alınır

‘Ne kadar uzunsun’ dersin sevinir ‘ne kadar kısasın’ dersin üzülür

Bu konuda öyle ‘yaşlı gösteriyorsun’ dersin alınır ‘ne kadar genç gösteriyorsun’ dersin sevinir o yüzden

Hatta kadına yaşı sorulmaz derler ola ki büyük dersin yaşından yaşlı gösteriyorum diye üzülmesin diye

Kaç gösteriyorum? Diye soranlara baya bi düşük yaş söylüyorum ki sevinsinler üzülmesinler diye 😇

Konu sahibi iltifat almak için konu açmış yani 😉

Bende 35 yaşımdayım geçen bir teyze erkenmi evlendin bu çocuk senin mi diye sordu :)bazen hoşuma gidiyor küçük göstermek ama bazen de çocuk muamelesi yapiyolar:)

Back