- 2 Ekim 2023
- 2.934
- 11.219
- 128
Ya dalga geçme lütfen öyle bir konuya kendimi sokmak isteseydim size sormazdim
siz mental olarak denk değilsiniz. bunun istismar getirdiğinin farkında da değilsiniz. elbette geçip çekirdek çitlerim bunun karşsında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya dalga geçme lütfen öyle bir konuya kendimi sokmak isteseydim size sormazdim
Twitter mi ? Deli misin sen ? Arkana bile bakma düzenli hayat istiyorumdan yalan olduğunu anlamaliydin ki diğerleri zaten yalan.Ya dalga geçme lütfen öyle bir konuya kendimi sokmak isteseydim size sormazdim
Biten evliliğine dair bu anlattıkları size mantıklı geldi mi ?
Bu adamla nerde tanıştınız ?
Siz bu adamla yüz yüze görüşüp, tanıştınız mı yoksa internet üzerinden mi konuştunuz ?wvet sesli konuştuk
İşinde basarili olan adam için saçma bir argüman değil mi
Ben de aynısını düşünüyorum nedendir bilmiyorum içimde hep şu soru geçiyor her boşanma konusunda bir kadın neden durduk yere neden bosanmak istesin ki bunu genelde erkekler yapıyor bu konuda kadını da dinlemek lazım o yüzden direkt olarak güvenmiyorum erkeklerin dediklerine evlenip boşanması çok büyük sorunOlmaz diyorum. Neden derseniz:
Saygı görmedim diyor, ne kadar doğru bilemem. Boşanan her erkek kafasına göre eski eşini kötüleyebilir. Yaşça küçük birine yönelmesi de aman bana hayran olsun, beni üstün görsün gibi bir şeyden olabilir. Fazla kompleksli buldum adamı.
Ben buradan tavsiye istiyorum sen de buradan taşak geçiyorsun devam et aşırı komikmişsiz mental olarak denk değilsiniz. bunun istismar getirdiğinin farkında da değilsiniz. elbette geçip çekirdek çitlerim bunun karşsında.
13 yaş fazla, o bir kenara da kesin kadın suçludur kesin. Bir erkek boşandığı eski eşi hakkında ileri geri konuşuyorsa suçlu kesinlikle odur.Kadın aşağılık kompleksine giriyormuş ortamlarda eşini yerip küçük dusuruyormus sürekli
Ben de bunu düşünüyorum teşekkür ederim13 yaş fazla, o bir kenara da kesin kadın suçludur kesin. Bir erkek boşandığı eski eşi hakkında ileri geri konuşuyorsa suçlu kesinlikle odur.
Kadın cidden saygı göstermediyse de saygı hak etmediği için olabilir. Atıyorum pasif biridir, iş bitirici değildir, nerede ne konuşacağını bilmiyordur, sosyal hayatı yoktur vs. Bacım sen bu adamı boşver. Erkeğin hem kompleksli hem yaşlısı çekilmez.Ben de aynısını düşünüyorum nedendir bilmiyorum içimde hep şu soru geçiyor her boşanma konusunda bir kadın neden durduk yere neden bosanmak istesin ki bunu genelde erkekler yapıyor bu konuda kadını da dinlemek lazım o yüzden direkt olarak güvenmiyorum erkeklerin dediklerine evlenip boşanması çok büyük sorun
Engelle gitsin ya Facebook dayilarinin X versiyonuBen de aynısını düşünüyorum nedendir bilmiyorum içimde hep şu soru geçiyor her boşanma konusunda bir kadın neden durduk yere neden bosanmak istesin ki bunu genelde erkekler yapıyor bu konuda kadını da dinlemek lazım o yüzden direkt olarak güvenmiyorum erkeklerin dediklerine evlenip boşanması çok büyük sorun
Küfürsüz kendini ifade edemeyen birine fazla bile, fikrimi değiştirdim.Ben buradan tavsiye istiyorum sen de buradan taşak geçiyorsun devam et aşırı komikmiş
25 lik erkeklerden daha genç duran 40 yaşında erkeğe hiç denk gelmedim. Tam olarak nerede bu adamlar13 yas biraz fazla degil mi.. yani yas sadece bir sayidir ote yandan. Mesela 40.yasinda olup 25 lik erkeklerden genc duran cok bakimli, fit erkeklerde var. Boyle kendine bakiyorsa, fikirleriniz cok uyumluysa, siz yasiniza gore olgun oda yasina gore daha genc dusunuyorsa neden olmasin.. ama iyice irdelemek lazim. Genelde bu kadar uyum zor yakalanir bu yas farkinda.
Küfür ettiği ım ban yemiştir.Konu sahibi neden engellendi ?
Normalde yaşa pek takılmam benimle eşimin arasında da 6 yaş fark var ama 13 yaş biraz fazla geldi. Yaştan ziyade adam evlenmiş ve tecrübe sahibi senin ise evlilik hakkında henüz hiç bir fikrin yok. Evlilik sevgili olmaya nişanlı olmaya hiç benzemez. Hele evcilik oyununa hiç benzemez. Ayrıca 25 yaşındasın kendine nasıl layik gördün 38 yaşında evlenmiş boşanmış birini bilemiyorum gözümde Memo erbil canlandı kusura bakmaAdam genç gösteriyor ama 13 yaş büyük benden işinde başarılı ve daha önceden evlenmiş eşinden saygı görmediği için 5 yıllık ilişkilerini bitirmisler eşinden saygı görmediği için de çocuk yapmamış sen bana saygı göstermiyorsun çocuk ta ileride senin gibi olucak senden çocuğum olsun istemiyorum falan diye konuşmuş kafamı kurcalıyor birkaç gündür ben 25 o 38 artık düzenli hayat istiyormuş falan filan size sorayım dedim kizlarrr ne diyorsunuz
Küfürlü bir kelime kullandı ondan olmuş olabilir.Konu sahibi neden engellendi ?
Evet kullanmış, sonradan okudum bende. Hiç hoş olmamış...Küfürlü bir kelime kullandı ondan olmuş olabilir.
Yaş olayı genelleme yapılacak bir konu bir sürü farklı örnekler var.Babam annemden 16 yaş büyük annemi çok ezmiş babası gibi davranmış.Eniştem ablamdan iki yaş büyüktü o da aynı babam gibi ablamı ezdi.Abim yengemden 10 yaş büyük ama abim çok sever sayar yengemi.Ben 25 yaşında 38 yaşında boşanmış birini kabul etmezdim.Düşüncesi bile korkunç gelebilirdi.Teyy daha ünide öğrenciydim.Burnum kaf dağındaydı.Adam genç gösteriyor ama 13 yaş büyük benden işinde başarılı ve daha önceden evlenmiş eşinden saygı görmediği için 5 yıllık ilişkilerini bitirmisler eşinden saygı görmediği için de çocuk yapmamış sen bana saygı göstermiyorsun çocuk ta ileride senin gibi olucak senden çocuğum olsun istemiyorum falan diye konuşmuş kafamı kurcalıyor birkaç gündür ben 25 o 38 artık düzenli hayat istiyormuş falan filan size sorayım dedim kizlarrr ne diyorsunuz
Genelleme yapılacak bir konu değil olacaktı.Yaş olayı genelleme yapılacak bir konu bir sürü farklı örnekler var.Babam annemden 16 yaş büyük annemi çok ezmiş babası gibi davranmış.Eniştem ablamdan iki yaş büyüktü o da aynı babam gibi ablamı ezdi.Abim yengemden 10 yaş büyük ama abim çok sever sayar yengemi.Ben 25 yaşında 38 yaşında boşanmış birini kabul etmezdim.Düşüncesi bile korkunç gelebilirdi.Teyy daha ünide öğrenciydim.Burnum kaf dağındaydı.