• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşımı göstermiyorum

Smptkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
2
2
16
Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?

Ergenlikte evet sıkıntı ama 30 yaşında biri 23 gösteriyorsun diyince sevinir 17 gösterse kimlik göstermek zorunda kalsa tamam sıkıntı da ( başıma geldi )

bazı şeylerin zıttı hakaret sayılır ya bu da öyle

Misal ‘ne kadar zayıfsın’ dersin sevinir ‘ne kadar şişmansın’ dersin alınır

‘Ne kadar uzunsun’ dersin sevinir ‘ne kadar kısasın’ dersin üzülür

Bu konuda öyle ‘yaşlı gösteriyorsun’ dersin alınır ‘ne kadar genç gösteriyorsun’ dersin sevinir o yüzden

Hatta kadına yaşı sorulmaz derler ola ki büyük dersin yaşından yaşlı gösteriyorum diye üzülmesin diye

Kaç gösteriyorum? Diye soranlara baya bi düşük yaş söylüyorum ki sevinsinler üzülmesinler diye 😇

Konu sahibi iltifat almak için konu açmış yani 😉
Bence 30 olup 23 göstermek gerçekten kötü bir durum… İş yerinde stajyerler senden büyük gösterir, eş kıdemlilerin çok tecrübeli görünürken sen yeni yetme gibi kalırsın, müşteriler zaten dünkü çocuk gözüyle bakar patrona der ki acaba daha kıdemli birine mi dosyamı verseydik… Düşünsenize yanınızda bebeğinizle geziyorsunuz millet sizi çocuk gelin falan zannediyor. Rastgele adres soran bir insan size “canım” başkasına “hanımefendi” diyor

Tercihim doğal olanı.jdjd
Peki normal bir gamze görünümü oluştu mu?

Olmuyor doğal gamze gülünce çıkıyor bunlarınki hafif bi yüz hareketiyle bile çıkıyor benim 2 arkadaş yaptırdı hatta çok ünlü gamzeli bi kadın için onunki de yapay dediler

Bence 30 olup 23 göstermek gerçekten kötü bir durum… İş yerinde stajyerler senden büyük gösterir, eş kıdemlilerin çok tecrübeli görünürken sen yeni yetme gibi kalırsın, müşteriler zaten dünkü çocuk gözüyle bakar patrona der ki acaba daha kıdemli birine mi dosyamı verseydik… Düşünsenize yanınızda bebeğinizle geziyorsunuz millet sizi çocuk gelin falan zannediyor

Bahsedilen sıkıntıları bende yaşadım genelde ben genç değilim ona göre davranın diye de dediğim oldu ama insan genelde yaşlı durmak da çok istemez

Bu forumda bi afet var, 42 yaşında ama taş gibi misal hayranı çok kadının, yaşını göstermemesi de hayranlığımızı artıyor Bibibella Bibibella

Bu kadar yaşlanma karşıtı krem bu kadar estetik şeyleri hep yaşımızı göstermemek için kadınlar genç kalmak ister hep ☺️

Bahsedilen sıkıntıları bende yaşadım genelde ben genç değilim ona göre davranın diye de dediğim oldu ama insan genelde yaşlı durmak da çok istemez

Bu forumda bi afet var, 42 yaşında ama taş gibi misal hayranı çok kadının, yaşını göstermemesi de hayranlığımızı artıyor Bibibella Bibibella
Tabii olduğundan yaşlı durmak da çok kötü. En güzeli yaşın neyse tam onu göstermek bence, çünkü ben de küçük gösterme sorununu çok yaşadım hala yaşıyorum. Takım elbise giyince falan fark biraz kapanıyor şükür ama sportif giyindiğim anda kimlikler piyasaya çıkmak zorunda kalıyor veya reşit olduğumu anlasalar bile stajyer hanım kız zannediyolar :cry:

Genç gösteriyosun diyenler yalan söylüyodur ama bir de “küçük” gösteriyosun dedikleri bir olay var. Hakkaten küçük yüz, minyon fizikle 27-28 indeki insan 19-20 duruyor ve bence berbat bir şey… Hayatındaki edindiğin 8 yıllık tecrübeyi hiçe sayıp dünkü çocuk yerine koyuyolar :KK70:
Doğru, benim de çevremde küçük/genç gösteriyor dediğim birkaç insan var. Aslında onlarla da bir şekilde biraz vakit geçirince ele veriyor kendini. Ama gözlemlediklerimin çoğu pembe yalan.

Ben muhtemelen giyim tarzımdan dolayı bu yalana maruz kalıyorum. Beni uzaktan öğrenci sanıp ne dolaşıyorsun koridorda diye bağıran idarecim vardı. Ama gel gör ki ölmüşüm ağlayanım yok. Biraz dikkat etseler yüzümdeki o gece uykusunun içine edilmiş bir ana yorgunluğu var. :KK14:

Tabii olduğundan yaşlı durmak da çok kötü. En güzeli yaşın neyse tam onu göstermek bence, çünkü ben de küçük gösterme sorununu çok yaşadım hala yaşıyorum. Takım elbise giyince falan fark biraz kapanıyor şükür ama sportif giyindiğim anda kimlikler piyasaya çıkmak zorunda kalıyor veya reşit olduğumu anlasalar bile stajyer hanım kız zannediyolar :cry:

Olsun kızzz gencecik ol hep inş 😘

Bu bir avantaj aslında. Ben öyle düşünüyorum en azından.
Bende 31 yasıma girecegim neredeyse ama yaşımı söylediğimde kimse inanmaz sallıyorsun tarzı tepkilere maruz kalıyorum.
Ufak tefek dezavantajları var ama çokta mühim meseleler degil. Mesela ilk defa çalıştığım okula ders programımı teslim almaya gittigimde müdürüm beni azarlamıştı çocuğum sınıfa geç ne diye burda bekliyorsun diye kendisiyle de ilk karşılaşmamızdı 😂😂😂
Yaşarken insan bazen kafasına takıyor ama güzel bir durum hiç kendinizi büyük göstermek için uğraşmayın

Ben bu genç gösteriyorsun diyenlerin çoğunun iltifat amaçlı olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerim ya da yeni tanıştığım insanlar da bazen yaşımı duyunca şaşırıyor ama hepsi dümen farkındayım. Siz de o kadar üzülmeyin, muhtemelen tam yaşınız gibi gösteriyorsunuz.
Ama yaşını göstermeyen insanlar gerçekten var mesela benim kuzenim 42 yasinda ama çok genç gorunuyor Yani 30 dese inanirsiniz mesela bi abla vardı yine o da 50 yasinda ama en fazla 40 gibi görünüyordu.konu sahibi sana gelince 30 yasinda birisi yaşını gostermiyorsa gercekten bu o kişinin hoşuna gider yani bundan şikayetçi olduğuna inanmıyorum.

Bence 30 olup 23 göstermek gerçekten kötü bir durum… İş yerinde stajyerler senden büyük gösterir, eş kıdemlilerin çok tecrübeli görünürken sen yeni yetme gibi kalırsın, müşteriler zaten dünkü çocuk gözüyle bakar patrona der ki acaba daha kıdemli birine mi dosyamı verseydik… Düşünsenize yanınızda bebeğinizle geziyorsunuz millet sizi çocuk gelin falan zannediyor. Rastgele adres soran bir insan size “canım” başkasına “hanımefendi” diyor

Yaa 🥰 ben de aynı ‘fıstığım, canım, annem’ diyor kadınlar 🤣 gülüyorum belki aynı yaştayız ya da yakın yaşlardayız haberleri yok

Back