• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşımı göstermiyorum

Smptkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
2
2
16
Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?

Bende 27 yım görenler 18 19 sanıyor ajsjdjd bence iyi bişey. Yani ben mutluyum 🤣🤣

Herkes mutlu olur zaten ergenlik döneminde değilse konu sahibi iltifat istemiş biraz :)

ben de konu açıcam ‘ gamzelerimden rahatsızım 🥺’ diye övün beni de diye :)

Herkes mutlu olur zaten ergenlik döneminde değilse konu sahibi iltifat istemiş biraz :)

ben de konu açıcam ‘ gamzelerimden rahatsızım 🥺’ diye övün beni de diye :)
Ben de konu açacağım "gamzelerimi kocam evlenince farketti"🥲

Benim de bir arkadaşım var boyu kısa ama minyon değil, basenleri kalçası falan bayağı büyük, iki doğumdan sonra memeleri sarktı, karın bölgesindeki hantallik gitmedi, vücut kendini toparlayamadi. Gözaltı desen iki cocugun verdiği uykusuzlukla çoktan çöktü, bence kirklarin başında görünüyor. Ama hep der ki 'benim 32 olduğunu duyunca çok şaşırıyorlar, üniveriste öğrencisi saniyorlar'
😂😂 Yani sana da üni öğrencisi diyorlarsa bu insanlar gözüne gözlük taksin...diyemiyorsun tabii ki 😅

Univ ogrenci muhabbeti işte aynisi...
İnsanlar laf olsun diye soyluyor genelde ama çok ciddiye aliyorlar. 😁

Ben de konu açacağım "gamzelerimi kocam evlenince farketti"🥲

😀 ‘ciciklerim çok büyük herkes bana bakıyor yolda yürüyemiyorum’ da olur :)

‘ mavi gözlerimden rahatsızım’ ( gözlerim kara bu arada)

‘Burnum çok küçük’ vs vs

Kimse övmüyor demek ki bazılarını internetten medet umuyorlar :)

Bu arada yaşını gostermemek güzel bir şey değil ki, yeni nesil erkekler de yaşını göstermiyor koca adam duruyorlar. Boşu boşuna flört ediyorsun adamın üni öğrencisi olduğunu öğrenene kadar :mapus:
Flört ettigim koca koca adamların benden küçük cikmasindan bıktım ben,ama insana Cat diye kaç yaşındasın da diyemiyorsun. +/- 4 'tü erkekte sınırım. Yaş aldıkça +/- 6 olmaya başladı ister istemez 😂😂
Daha da düşsün istemiyorum. Bu yüzden tatlı çocuklarla sohbete başladığım gibi hemen 91li olduğumu araya sıkıştıracak bir şeyler buluyorum 💡

Yorumlardan da anlaşıldığı üzere kimse yaşını göstermiyor herkes güccük. O yüzden çok da şeyyapma smptkk bacım .
Yaşını göstermek için boynuna altından 30 yazan bir altın kolye tak. Hatta 31 yap seneye de garanti olsun. :KK66:

31 kolyesi sıkıntı 😅 ama istediği iltifatı bizden değil peşine takılacak erkeklerden alır :)

😀 ‘ciciklerim çok büyük herkes bana bakıyor yolda yürüyemiyorum’ da olur :)

‘ mavi gözlerimden rahatsızım’ ( gözlerim kara bu arada)

‘Burnum çok küçük’ vs vs

Kimse övmüyor demek ki bazılarını internetten medet umuyorlar :)
Şey de olabilir çok zayıfım yiaaa ben nassı külo alçam? 😂

Bana 24 yaşındayken kaça gidiyorsun diye soran bir münasebetsiz olmuştu. Gençken kötü evet. Erkekler alımlı, kadınsı tipleri beğeniyor. Muhtemelen zayıf ve kısa boylusunuz. Yaş aldıkça olumlu bir durum olacak ama şu an ne yaparsınız bilmem
170 -78 kiloyum 😄😄😄😄😄😄😄 makyajsız biraz ufak gösteriyorum. Neyse ki makyajla 30 gösteriyorum😂😂

Back