- 5 Mart 2025
- 8
- 6
- 1
- 21
- Konu Sahibi Anchantres
Yeni evliyim. Eşimle de 3 sene sevgili 2 sene nişanlı kaldık. Önceden böyle değildi fakat nişanlandığımızdan beri her şeyime kusur bulmaya başladı. Giyinişime makyajıma hatta yediğime içtiğime bile. Ben çalışan biriyim memur olduğum için de giyinişime dikkat ederim makyajsız işe gitmem. Öyle abartı bir makyajda yapmam. Soğuk havalarda şapka vs takıyorum diye eşim bana bu ne böyle lahana gibi kat kat giyinmişsin diye şakayla karışık laf sokdu. Her kombin yaptığımda bu ayakkabı bunun altına hiç olmuşmu niye dikkat etmedin gibi şeyler söyleyip kızıyor. Beni alışverişe götürüp giyim tarzımı değiştirmeye çalıştığı bile olmuştu. Bu zamana kadar idare ettim ama bu günki lafından sonra biraz tuhaf oldum. Bu aralar çok fazla aburcubur yediğim için bana pisboğaz dedi gerçekten çok zoruma gitti. Kilolu değilim. Hiç bir zaman da tartı da 50 nin üstünü görmedim. Orta da kilo gibi bir durum bile yokken bana bunu demesi gururumu kırdı açıkcası. Eşim uzun boylu yapılı bir adamdır. 80 kilo ama aşırı fazla bir göbeği var. Ben ise ona hiç bir zaman dış görünüşüyle alakalı bu tarz bir yorumda bulunmadım. Sizce kocamın arpası mı fazla geldi. Ne yapmalıyım?
EKLEME: İlk tanıştığımızda saçlarım kızıldı şuan ise siyah tekrar kızıla dönmek istiyorum fakat kendisi böyle çok güzelsin kalsın diyor bende daha fazla dayanamayıp ona ilk tanıştığımız da kızıldı saçlarım beni böyle beğendin şimdi ne değişti dedim. Bu sefer de ne yaparsan yap diyip geçiştiriyor.
EKLEME: İlk tanıştığımızda saçlarım kızıldı şuan ise siyah tekrar kızıla dönmek istiyorum fakat kendisi böyle çok güzelsin kalsın diyor bende daha fazla dayanamayıp ona ilk tanıştığımız da kızıldı saçlarım beni böyle beğendin şimdi ne değişti dedim. Bu sefer de ne yaparsan yap diyip geçiştiriyor.
Son düzenleme: