• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim durmadan bende kusur buluyor ne yapmalıyım?

Anchantres

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
8
6
1
21
Yeni evliyim. Eşimle de 3 sene sevgili 2 sene nişanlı kaldık. Önceden böyle değildi fakat nişanlandığımızdan beri her şeyime kusur bulmaya başladı. Giyinişime makyajıma hatta yediğime içtiğime bile. Ben çalışan biriyim memur olduğum için de giyinişime dikkat ederim makyajsız işe gitmem. Öyle abartı bir makyajda yapmam. Soğuk havalarda şapka vs takıyorum diye eşim bana bu ne böyle lahana gibi kat kat giyinmişsin diye şakayla karışık laf sokdu. Her kombin yaptığımda bu ayakkabı bunun altına hiç olmuşmu niye dikkat etmedin gibi şeyler söyleyip kızıyor. Beni alışverişe götürüp giyim tarzımı değiştirmeye çalıştığı bile olmuştu. Bu zamana kadar idare ettim ama bu günki lafından sonra biraz tuhaf oldum. Bu aralar çok fazla aburcubur yediğim için bana pisboğaz dedi gerçekten çok zoruma gitti. Kilolu değilim. Hiç bir zaman da tartı da 50 nin üstünü görmedim. Orta da kilo gibi bir durum bile yokken bana bunu demesi gururumu kırdı açıkcası. Eşim uzun boylu yapılı bir adamdır. 80 kilo ama aşırı fazla bir göbeği var. Ben ise ona hiç bir zaman dış görünüşüyle alakalı bu tarz bir yorumda bulunmadım. Sizce kocamın arpası mı fazla geldi. Ne yapmalıyım?

EKLEME: İlk tanıştığımızda saçlarım kızıldı şuan ise siyah tekrar kızıla dönmek istiyorum fakat kendisi böyle çok güzelsin kalsın diyor bende daha fazla dayanamayıp ona ilk tanıştığımız da kızıldı saçlarım beni böyle beğendin şimdi ne değişti dedim. Bu sefer de ne yaparsan yap diyip geçiştiriyor.

Son düzenleme:
Yeni evliyim. Eşimle de 3 sene sevgili 2 sene nişanlı kaldık. Önceden böyle değildi fakat nişanlandığımızdan beri her şeyime kusur bulmaya başladı. Giyinişime makyajıma hatta yediğime içtiğime bile. Ben çalışan biriyim memur olduğum için de giyinişime dikkat ederim makyajsız işe gitmem. Öyle abartı bir makyajda yapmam. Soğuk havalarda şapka vs takıyorum diye eşim bana bu ne böyle lahana gibi kat kat giyinmişsin diye şakayla karışık laf sokdu. Her kombin yaptığımda bu ayakkabı bunun altına hiç olmuşmu niye dikkat etmedin gibi şeyler söyleyip kızıyor. Beni alışverişe götürüp giyim tarzımı değiştirmeye çalıştığı bile olmuştu. Bu zamana kadar idare ettim ama bu günki lafından sonra biraz tuhaf oldum. Bu aralar çok fazla aburcubur yediğim için bana pisboğaz dedi gerçekten çok zoruma gitti. Kilolu değilim. Hiç bir zaman da tartı da 50 nin üstünü görmedim. Orta da kilo gibi bir durum bile yokken bana bunu demesi gururumu kırdı açıkcası. Eşim uzun boylu yapılı bir adamdır. 80 kilo ama aşırı fazla bir göbeği var. Ben ise ona hiç bir zaman dış görünüşüyle alakalı bu tarz bir yorumda bulunmadım. Sizce kocamın arpası mı fazla geldi. Ne yapmalıyım?

EKLEME: İlk tanıştığımızda saçlarım kızıldı şuan ise siyah tekrar kızıla dönmek istiyorum fakat kendisi böyle çok güzelsin kalsın diyor bende daha fazla dayanamayıp ona ilk tanıştığımız da kızıldı saçlarım beni böyle beğendin şimdi ne değişti dedim. Bu sefer de ne yaparsan yap diyip geçiştiriyor.
Evlendiyseniz tapunuzla onun himayesine girip yok olmadınız.
Hala bireysiniz ve kendi kararlarınız, tarzınız, düşünceniz var, olmalı da.
O bir söylüyorsa siz 10 söyleyin, bırakın kibarlığı, kişiye anladığı dilde konuşmak gerek.

Bence eşiniz, sizin ona fazla olduğunuzu düşünüyor.bu tarz davranışların altında bu düşüncenin olduğunu düşünüyorum. Bir tür savunma mekanizması geliştiriyorlar kendilerince.bakımlı, zayıf, kendine özen gösteren bir kadına kim bunları söyler Allah aşkına? Burada neler okuduk 120,130 kiloyum eşim bana dünyanın en güzel kadınıymışım gibi davranıyor diyen.bu arada bence de arpası fazla gelmiş 😁

Lütfen böyle şeyler düşünmeyin, yapmayın kendinize bunu. Çok güzelsiniz, bakın eşinizin cevresindekiler bile söyluyormuş. Bence eşiniz eş dosttan böyle şeyler duydukça kendisi ezik hissediyor ve sizi zorbalıyor. Cümlelerine kesinlikle karşılık vermelisiniz. Nasıl bir anda dersiniz bilmem ama şöyle bir cümleyi kendisine söyleyin mutlaka “bence” : “eşini yücelten,eşinin güzelliği ile gurur duyan erkek özgüveni bambaşka seksiliktedir her zaman” yani birebir bu cümle olmasa da ana fikri bu olsun.
O kadın benimle birlikte diye gururlanacağına böyle saçma sapan düşünüyorlar.

Oturduğum yerden eşine sövesim geldi öyle sinir doldum.Onun zorbalamasını beklemeden sen zorbala.
Biraz kilo mu aldın ?Daha kaslı olmanı isterdim keşke öyle olsan diyin.Bakın hemen nasıl savunmaya geçip sende şöyle böylesin diyecek...İzleyin o zaman.Kendi yapınca sorun yok ama siz yaparsanız hemen cevap verir.

Lütfen altta kalmayın beğenmiyorsan kapı orada deyin.Yoksa her geçen gün beter bir hal almaya en son yanınızda başka kadınları övme boyutuna getirir.Sonrada sen sinir ol diye yaptım, alındın mı ki der güler.

Back