- 23 Ocak 2016
- 33.193
- 49.460
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedense bana saygı göstermedi lafının altında çok başka şeyler var gibi geliyor.Adam genç gösteriyor ama 13 yaş büyük benden işinde başarılı ve daha önceden evlenmiş eşinden saygı görmediği için 5 yıllık ilişkilerini bitirmisler eşinden saygı görmediği için de çocuk yapmamış sen bana saygı göstermiyorsun çocuk ta ileride senin gibi olucak senden çocuğum olsun istemiyorum falan diye konuşmuş kafamı kurcalıyor birkaç gündür ben 25 o 38 artık düzenli hayat istiyormuş falan filan size sorayım dedim kizlarrr ne diyorsunuz
Spor salonlarinda25 lik erkeklerden daha genç duran 40 yaşında erkeğe hiç denk gelmedim. Tam olarak nerede bu adamlar![]()
Gözlerde bozukluk falan yoktur inşallahSpor salonlarinda![]()
Uzagi goremiyorumGözlerde bozukluk falan yoktur inşallah![]()
Bende uzağı göremiyorumUzagi goremiyorumama cidden varlar. Sadece sayilari az. 100-200 kisiden 1 tane falan oluyor. Cevremde profesyonel sporcu cok oldugu icin canli orneklerini goruyorum. Hatta 38 yasinda olup herkesin 27-28 sandigi birisi de bizzat ailemden. Ama bu tiplerde cok egoist oluyor genelde.
Bilemedim. Ben bariz kirisiklik bi beyazlama bir sey goremeden anlamiyorum valla tiptenBende uzağı göremiyorumyalnız vücut sağlam olsa bile yüz kendini ele veriyor bence
Ben de 29 yaşındayım halamın komşusu mu ne 38 yaşında beni sormuş ama ben olmaz fazla yaş farkı var dedim. Bence böyle bir yaş farkı ister istemez zor olur. Ayrıca saygı göstermekten kasıt tam olarak ne?Adam genç gösteriyor ama 13 yaş büyük benden işinde başarılı ve daha önceden evlenmiş eşinden saygı görmediği için 5 yıllık ilişkilerini bitirmisler eşinden saygı görmediği için de çocuk yapmamış sen bana saygı göstermiyorsun çocuk ta ileride senin gibi olucak senden çocuğum olsun istemiyorum falan diye konuşmuş kafamı kurcalıyor birkaç gündür ben 25 o 38 artık düzenli hayat istiyormuş falan filan size sorayım dedim kizlarrr ne diyorsunuz
Kadın aşağılık kompleksine giriyormuş ortamlarda eşini yerip küçük dusuruyormus sürekli
X'deki redpillci tayfanın fantazi dünyalarında.25 lik erkeklerden daha genç duran 40 yaşında erkeğe hiç denk gelmedim. Tam olarak nerede bu adamlar![]()
çünkü kendi yaşlarındaki erkeklerin evlenecek parası yok, parayı da geçtim daha anası babası demese çoğu şeyden haberi de yokGenc kizlar neden kart tiplere merakli![]()