• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikir verin yardım edin nolur!!!

dertliii4x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
91
-55
1
24
Kızlar çok dertliyim lütfen fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun. Öncelikle 24 yaşında nişanlı bir kızım ve nişanlım babasi ve üvey annesi ile yaşıyor. Üvey annesinin yeğeni 1 aylığına belki daha fazla onlara kalmaya gelecek kız bekar ve 22 yaşında. Nişanlım belli bir süre o evde kalmayacak ama birşey olduğunda bir yere gitmek lazım olunca nişanlımı çağıracak babası götürmek bırakıp etmek ve ilk geldiği gün nişanlım alacak onu getirecek falan sonrasında eve illa girip çıkacak nişanlım kiyafet almak , ihtiyaçlarını karşılamak vs. Belki bazı günler evde bile kalacak . Istemiyorum desemde zorundayım mecburum bana güvenmiyor musun diyor. Her ne kadar ona guvensemde kız necidir nedir bilmiyorum. Ayrılmayı bile düşünüyorum aklima o kadar iğrenç kuruntular bile geliyor ki bu bir ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum . Şimdiden her gün ağlayıp sürekli tartisma çıkarıyorum. Sizce napmaliyim kizlar Lütfen akıl verin siz olsanız naparsiniz??????.

Neler neler duyuyoruz hayatta onlar da guveniyordu mesela
Aldatacak olan adam sen istersen kendini parçala, yine aldatır. Aldatırsa ayrılırsın biter gider. Bu kadar kuruntuya gerek yok.

Hayat ya öyle olursa, ya böyle olursa diye yaşanmaz. İlişki de öyle. Güvenmiyorsan ayrıl.

Sen de zamanı geldiğinde bir erkeğe tam anlamıyla güvenmeyi, fakat kendi hayatını bir erkeğe emanet etmeyecek kadar da güvenmemeyi öğreneceksin. O yüzden şimdi bu saçma düşüncelerden kurtul, hayatını yaşamaya bak. Kimseye hayatı zindan etme, kendine de. Yapacak olan adam her türlü yapar bunu unutma.

Sen de zamanı geldiğinde bir erkeğe tam anlamıyla güvenmeyi, fakat kendi hayatını bir erkeğe emanet etmeyecek kadar da güvenmemeyi öğreneceksin. O yüzden şimdi bu saçma düşüncelerden kurtul, hayatını yaşamaya bak. Kimseye hayatı zindan etme, kendine de. Yapacak olan adam her türlü yapar bunu unutma.
Iste bu dediklerinizi keske yapabilsem

Ay senin yılık nişanlına kaldı sanki millet! Ne bu? Monaco Prensi mi gören üzerine atlayıp aklını çelecek? Allah akıl fikir versin ya. Elin kızının günahını alıp durma artık. Al antidepresanını otur.

Nasil değiştireyim yani neler onerirsiniz ne yapmaliyim bu kafadan tam anlamıyla cikmak icin
Güvenmeyi öğrenmekle başlayabilirsin. Çünkü evliliğe giden bir ilişkide güven yoksa, problem vardır. Kuruntu yapmak yerine açık bir iletişim şeklini deneyebilirsin. İhtimaller üzerinde durmaktansa gerçek hayatta ne olup bittiğini gözlemlemelisin.

Kızla tanışmayı teklif edebilirsin. Sonuçta aileden sayılır. Sen de nişanlısısın.

Back