• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsyerine gelen çalıştığım tedarikçi firmadaki çocuk yakın tavırları anlamlandiramadim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi huvese
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok kiro falan değil konuşması tavrı samimi efendi dj Mahmut orhan onun da konserine gitmiş ama ben heveslenmek de istemiyorum sorular sordu evet ama adım atmak için mesaj atmak vaktin varsa bir yerlerde oturalım mi falan derim ben şahsen

Adamın müzik zevki falsolu
Yaşı size uygun değil
İşyerinde bu tarz konulara girmesi falsolu
26 yaşındaki adamın kendi işyeri bile olmayabilir. Aile işidir,sıkıntılı olabilir.
Memleket de Diyarbakırmış. Bir de aile işiyse tam falsolu. Daha fazla yorum yapmayayım,hep yasaklı konulara gireceğim yoksa.

Yok kiro falan değil konuşması tavrı samimi efendi dj Mahmut orhan onun da konserine gitmiş ama ben heveslenmek de istemiyorum sorular sordu evet ama adım atmak için mesaj atmak vaktin varsa bir yerlerde oturalım mi falan derim ben şahsen
Mahmut Orhan konserine gittiğini mi anlattı bi de ayaküstü :KK53:
Ben bu işten bi şey çıkacağını düşünmüyorum, farklı karakterlersiniz bence. Sen şimdiden kaptırmışsın her zamanki gibi, umarım eski meseleler gibi takıntı hâline getirmezsin.

Mahmut Orhan konserine gittiğini mi anlattı bi de ayaküstü :KK53:
Ben bu işten bi şey çıkacağını düşünmüyorum, farklı karakterlersiniz bence. Sen şimdiden kaptırmışsın her zamanki gibi, umarım eski meseleler gibi takıntı hâline getirmezsin.
Mahmut Orhan kim demeye korkuyorum şu an

Ee memleketi Diyarbakırmış 🤫
Yaşı büyük kadına kendi okey olsa yedi sülalesi karşı çıkar, aileyi bırak sülalesiz sakız satmazlar, hepsi birbirine çelik halatla bağlı olur hepsi birbiri hakkında söz sahibidir, şimdi biri gelip biz öyle değiliz demesin, inanırım ama birkaç kişinin hikayesi = şehrin sosyo-kültürel yapısı demek değil.

Yaşı büyük kadına kendi okey olsa yedi sülalesi karşı çıkar, aileyi bırak sülalesiz sakız satmazlar, hepsi birbirine çelik halatla bağlı olur hepsi birbiri hakkında söz sahibidir, şimdi biri gelip biz öyle değiliz demesin, inanırım ama birkaç kişinin hikayesi = şehrin sosyo-kültürel yapısı demek değil.
Kesinlikle
Sadece kendilerinden olanla evlenirler. Şimdi elbet her Diyarbakırlı bir olmaz ama çoğu da aynıdır. Koloni halinde yaşar ve çalışırlar. Ben daha hiç 26 yaşında işyeri sahibi ,bağımsız ve kendi kararlarını alıp uygulayabilen bir Diyarbakırlı görmedim.

İs yerinde mülakat gibi olmamış mı biraz?
Hoşlandıysa dışarıda bir kahve içmeye çağırırdı. Ramazanda da görüşebilirsiniz, iftarı var, sonrası var. Bana çok geri dönüş olacak gibi gelmedi. Aranızdaki yaşta az değil, memleketini falan düşününce zor bu iş.

Bir de erkekler kolay kolay unutmuyor aşk acısını erkekler hemen unutmaz çocuğun iş dışında girmediği konu kalmadı bir sürü tedarikçi firma gelir bunun ki böyle ağızdan laf almak tanımak soru sormak üzerineydi .
Bir de yeni gelmişsin ramazan bittikten sonra tekrar niye gelirsin.

Bir de erkekler kolay kolay unutmuyor aşk acısını erkekler hemen unutmaz çocuğun iş dışında girmediği konu kalmadı bir sürü tedarikçi firma gelir bunun ki böyle ağızdan laf almak tanımak soru sormak üzerineydi .
Bir de yeni gelmişsin ramazan bittikten sonra tekrar niye gelirsin.
Yandı adam.

Bence tanımak isterse fırsat verin . Yasadiklariniz çok tatlı . Sana verin derim . Hikayenizde çok tatlı

Yani ortada açık açık sormuş olabiliri yoklamış sende farkındasın yani

Back