• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşımı göstermiyorum

Smptkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
2
2
16
Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?

Başlığı okuyunca 15 yaş büyük sevgilisine aslında genç gösteriyor diyen kız geldi aklima, ama o değilmiş .
Herkes genç durmak istiyor sizde ki niye tam tersi

Ben bu genç gösteriyorsun diyenlerin çoğunun iltifat amaçlı olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerim ya da yeni tanıştığım insanlar da bazen yaşımı duyunca şaşırıyor ama hepsi dümen farkındayım. Siz de o kadar üzülmeyin, muhtemelen tam yaşınız gibi gösteriyorsunuz.
Bence de kesinlikle çoğu iltifat amaçlı. Hatta bununla ilgili unutamadığım bir anım var.

Lisedeyken birgün arkadaşlarla cafeye gitmiştik. Orda çalışan bir kadınla muhabbet kurduk kadın yaşını söyledi. Arkadaşım refleksle aa oha gibi bir tepki verdi. Bu tepkisinin nedeni kadının olduğundan çoook daha yaşlı göstermeseydi ancak “yaa çok genç duruyosunuz da o yüzden böyle tepki verdim” dedi. Kadın gidince ay çok yaşlı duruyoo demişti :)

Ben de küçük gösterdiğimi sanıyordum, çevrem de öyle diyordu ta ki markette çalışan kasadaki kızın diğerine ablayı sen alsana dediğini duyana kadar. Sonra yakın zamanda gene yolda giderken benden büyük olduğuna yemin edebileceğim bir kadın abla xx avm nerede biliyor musun diye sordu :olamaz:

Sanırım bu yaşlanma işi beklemediğin bir anda oluyor canım ya hiç fark etmiyorsun :)

Hemşire gel ben sana kilo aldırırım😇🤣🤣.
Efenim bir mendebur hastalık, tiroit yüzünden fani ömrümde kilo almak nasip olmadı.
Bu yaştan sonra ne yapayım kiloyu. Ama siz girişim yapma konusunda elinizi korkak alıştırmayın. Söz konusu yemekse, gerisi teferruat. Her türlü varım hemşire 😻
Börek olur, kısır olur, mercimek köftesi olur ma ne olursa🥰

Efenim bir mendebur hastalık, tiroit yüzünden fani ömrümde kilo almak nasip olmadı.
Bu yaştan sonra ne yapayım kiloyu. Ama siz girişim yapma konusunda elinizi korkak alıştırmayın. Söz konusu yemekse, gerisi teferruat. Her türlü varım hemşire 😻
Börek olur, kısır olur, mercimek köftesi olur ma ne olursa🥰
Offf hem de nasıl güzel olur😋😁.

Bence de kesinlikle çoğu iltifat amaçlı. Hatta bununla ilgili unutamadığım bir anım var.

Lisedeyken birgün arkadaşlarla cafeye gitmiştik. Orda çalışan bir kadınla muhabbet kurduk kadın yaşını söyledi. Arkadaşım refleksle aa oha gibi bir tepki verdi. Bu tepkisinin nedeni kadının olduğundan çoook daha yaşlı göstermeseydi ancak “yaa çok genç duruyosunuz da o yüzden böyle tepki verdim” dedi. Kadın gidince ay çok yaşlı duruyoo demişti :)
Göz göre göre de yalan söylemezsin yaaa 😁

Back