Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şey de olabilir çok zayıfım yiaaa ben nassı külo alçam?
Peki hocam yaşlanmamak için hangi haberi izlesinler?Yaşlanma garantili tüyolar: Kilo alın, çocuk doğurun, saçınızı sarıya boyatın, Fox Haber izleyin.
Başlığı okuyunca 15 yaş büyük sevgilisine aslında genç gösteriyor diyen kız geldi aklima, ama o değilmiş .
Herkes genç durmak istiyor sizde ki niye tam tersi
Ya bu benim derdim amaŞey de olabilir çok zayıfım yiaaa ben nassı külo alçam?
Ma haber,orada hersey toz pembe.Peki hocam yaşlanmamak için hangi haberi izlesinler?
Hemşire gel ben sana kilo aldırırım.Ya bu benim derdim ama
Bence de kesinlikle çoğu iltifat amaçlı. Hatta bununla ilgili unutamadığım bir anım var.Ben bu genç gösteriyorsun diyenlerin çoğunun iltifat amaçlı olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerim ya da yeni tanıştığım insanlar da bazen yaşımı duyunca şaşırıyor ama hepsi dümen farkındayım. Siz de o kadar üzülmeyin, muhtemelen tam yaşınız gibi gösteriyorsunuz.
Yaa haykirdim
Ayaklarınıza bakınca 23 diyor olabilirler
Kız ben de çok zayıfım bunda dert edecek ne var yaşlandıkça bedava kilo alma şansı sunuyor insanaYa bu benim derdim ama
Adama hak veriyorum çünkü kapalıyım yanaklarım görünmüyordu. Evlenince AA senin gamzen mi var dediHiç fark etmeyebilirdi.
Bu da soru mu tabii ki A Haber. TRT de olur. Az miktarda da Ülke Tv, Kanal 7, Tv Net falan karıştırırsak direkt kolajen etkisi yaratır.Peki hocam yaşlanmamak için hangi haberi izlesinler?
Halbuki övgü sen talep etmeden gelen değil midir ya?benim çevremde de böyle insanlar oluyor övgü almak için şikayet ediyorlar güzel buldukları özellikleriyle
Efenim bir mendebur hastalık, tiroit yüzünden fani ömrümde kilo almak nasip olmadı.Hemşire gel ben sana kilo aldırırım.
Offf hem de nasıl güzel olur.Efenim bir mendebur hastalık, tiroit yüzünden fani ömrümde kilo almak nasip olmadı.
Bu yaştan sonra ne yapayım kiloyu. Ama siz girişim yapma konusunda elinizi korkak alıştırmayın. Söz konusu yemekse, gerisi teferruat. Her türlü varım hemşire
Börek olur, kısır olur, mercimek köftesi olur ma ne olursa
Halbuki övgü sen talep etmeden gelen değil midir ya?
Göz göre göre de yalan söylemezsin yaaaBence de kesinlikle çoğu iltifat amaçlı. Hatta bununla ilgili unutamadığım bir anım var.
Lisedeyken birgün arkadaşlarla cafeye gitmiştik. Orda çalışan bir kadınla muhabbet kurduk kadın yaşını söyledi. Arkadaşım refleksle aa oha gibi bir tepki verdi. Bu tepkisinin nedeni kadının olduğundan çoook daha yaşlı göstermeseydi ancak “yaa çok genç duruyosunuz da o yüzden böyle tepki verdim” dedi. Kadın gidince ay çok yaşlı duruyoo demişti :)