• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikir verin yardım edin nolur!!!

dertliii4x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
91
-55
1
24
Kızlar çok dertliyim lütfen fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun. Öncelikle 24 yaşında nişanlı bir kızım ve nişanlım babasi ve üvey annesi ile yaşıyor. Üvey annesinin yeğeni 1 aylığına belki daha fazla onlara kalmaya gelecek kız bekar ve 22 yaşında. Nişanlım belli bir süre o evde kalmayacak ama birşey olduğunda bir yere gitmek lazım olunca nişanlımı çağıracak babası götürmek bırakıp etmek ve ilk geldiği gün nişanlım alacak onu getirecek falan sonrasında eve illa girip çıkacak nişanlım kiyafet almak , ihtiyaçlarını karşılamak vs. Belki bazı günler evde bile kalacak . Istemiyorum desemde zorundayım mecburum bana güvenmiyor musun diyor. Her ne kadar ona guvensemde kız necidir nedir bilmiyorum. Ayrılmayı bile düşünüyorum aklima o kadar iğrenç kuruntular bile geliyor ki bu bir ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum . Şimdiden her gün ağlayıp sürekli tartisma çıkarıyorum. Sizce napmaliyim kizlar Lütfen akıl verin siz olsanız naparsiniz??????.

Siz olsaniz ne yaparsiniz mesela cok merak ettim
Hiç bi şey, madem onlara misafir geliyor kız sizi ilgilendiren bi şey yok. İsterseniz bi hoş geldin dersiniz uğrayıp, kafanız uyarsa dışarda görüşürsünüz ws tabi isterseniz, yok istemezseniz görüşmeyin. Ama kimsenin evine gelen misafire karışamazsınız.
Tüm bunların dışında, eve/ yanına dişi misafir bile gelmesini istemediğiniz nişanlınız eve gelen misafire yavşar diye düşünüyorsanız, ya nişanlınız hiç güvenilecek biri değildir, bu sizin yanlış tercih yaptığınızı gösterir, ya da siz dişi sinek görseniz nişanlınızın gözünü kapatacak kadar kıskanç birisiniz, e bu da normal değil.

Hiç bi şey, madem onlara misafir geliyor kız sizi ilgilendiren bi şey yok. İsterseniz bi hoş geldin dersiniz uğrayıp, kafanız uyarsa dışarda görüşürsünüz ws tabi isterseniz, yok istemezseniz görüşmeyin. Ama kimsenin evine gelen misafire karışamazsınız.
Tüm bunların dışında, eve/ yanına dişi misafir bile gelmesini istemediğiniz nişanlınız eve gelen misafire yavşar diye düşünüyorsanız, ya nişanlınız hiç güvenilecek biri değildir, bu sizin yanlış tercih yaptığınızı gösterir, ya da siz dişi sinek görseniz nişanlınızın gözünü kapatacak kadar kıskanç birisiniz, e bu da normal değil.
Kizda biseyler yapabilir aklini celebilir ???

Rahat olabilmek icin napmaliyim
Hiç bi şey yapmayın. İşiniz gücünüz bi meşgaleniz yok mu? Kendi hayatınız yok mu sizin? Ayrıca misafir gelir ya aklını çelerse diyorsunuz, bu adam işe gitmecek mi? Hiç mi karşı cinsle bir arada bulunmayacak? Yani yapacak olan yine yapar ama siz bilirsiniz tabi.
Hayat boyu bu düşüncelerle yaşanmaz.
Kendinizi kendinize faydalı olacak şeylerle meşgul edin, zamanınızı size faydası olacak şekilde değerlendirin.
Ben nişanlınızın yerinde olsam sizle evlenmem kusura bakmayın.

Hiç bi şey yapmayın. İşiniz gücünüz bi meşgaleniz yok mu? Kendi hayatınız yok mu sizin? Ayrıca misafir gelir ya aklını çelerse diyorsunuz, bu adam işe gitmecek mi? Hiç mi karşı cinsle bir arada bulunmayacak? Yani yapacak olan yine yapar ama siz bilirsiniz tabi.
Hayat boyu bu düşüncelerle yaşanmaz.
Kendinizi kendinize faydalı olacak şeylerle meşgul edin, zamanınızı size faydası olacak şekilde değerlendirin.
Ben nişanlınızın yerinde olsam sizle evlenmem kusura bakmayın.
Neden boyle dediniz?

Back