Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğumuma 5 gün kala KK’da kafa dağıtıyorumdur shshsjjddO göz yorgunluğu ifadesi genelde cocuk dogurmuş arkadaşlarimda var 30 değillerken de vardi.
Neyse konu sahibide ortada yok zaten amacı ortalığı karıştırmak oyuna gelmeyelimAy hayır sizin için demedim. Kendim için diyorum 23 yaşımdayım 30 benim için çok diye.
İclal Aydındır kesinOlmuyor doğal gamze gülünce çıkıyor bunlarınki hafif bi yüz hareketiyle bile çıkıyor benim 2 arkadaş yaptırdı hatta çok ünlü gamzeli bi kadın için onunki de yapay dediler
Önemli olan tipinizn küçük göstermesi değil hareketlerinizi olgun olmamasıHayır ya genç göstermek tabi iyi ama bazı durumlarda hoşlandığım kişi beni küçük görüyor bu sorun
Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?
Konu sahibi 40 olunca "nasil 22 23 gosterim?" diye konu acacak, herkese şimdiden duyrulur :)Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?
Kız hani hayranlarım çok teşekkür ederimBahsedilen sıkıntıları bende yaşadım genelde ben genç değilim ona göre davranın diye de dediğim oldu ama insan genelde yaşlı durmak da çok istemez
Bu forumda bi afet var, 42 yaşında ama taş gibi misal hayranı çok kadının, yaşını göstermemesi de hayranlığımızı artıyor Bibibella
Bu kadar yaşlanma karşıtı krem bu kadar estetik şeyleri hep yaşımızı göstermemek için kadınlar genç kalmak ister hep
İclal Aydındır kesin
Sen fikrini söyle geç o zaman ne Celallendin öyleDemek ki çevredekiler demiş. İlla eleştiri yapacaksınız dimi. Yorumlamak haddiniz değil. Fikir sormuş söyleyin yani
Neyse konu sahibide ortada yok zaten amacı ortalığı karıştırmak oyuna gelmeyelim
Hayır ya genç göstermek tabi iyi ama bazı durumlarda hoşlandığım kişi beni küçük görüyor bu sorun
30 yoksun ama 29 varsınArkadaşlar ayıboluyo ama 30 çok değil mi ya? İnsan bi nezaketen de olsa 28-29 der.
Sade klasik giyinin.Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?