• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşımı göstermiyorum

Smptkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
2
2
16
Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?

Geçen hafta babaannemin komşularından biri, bunu neden evlendirdiniz daha çocuk bu yazık dedi. 😂
Yaşımı söylemeye utandım. Annem de yok yok küçük değil demekle yetindi.
Benim hoşuma gitti. Sizin de hoşunuza gidiyor bence.

Bende küçük görünüyorum 29 yaşındayım 18-20 dersem inanırlar, ilk başta ciddiye alınmadığımı düşünüyordum ama birazda davranışlarla ilgiliydi biraz çözdüm sorunumu ,bende kendimi küçükmüşüm gibi görüyordum ona göre davranıyordum sanki fazla konuşmuyordum çekingendim düzelmeye başladı artık yeni ortamlarda daha farklıyım.
Bir de ne kadar küçük görünsem de göz altlarımda yorgunluk çoğaldı , saçlarımda beyazlar çıkıyor bunlar daha fazla üzüyor cidden küçük görünsem hep daha iyi olacak 😀

Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?

Konu sahibi 40 olunca "nasil 22 23 gosterim?" diye konu acacak, herkese şimdiden duyrulur :)

Bahsedilen sıkıntıları bende yaşadım genelde ben genç değilim ona göre davranın diye de dediğim oldu ama insan genelde yaşlı durmak da çok istemez

Bu forumda bi afet var, 42 yaşında ama taş gibi misal hayranı çok kadının, yaşını göstermemesi de hayranlığımızı artıyor Bibibella Bibibella

Bu kadar yaşlanma karşıtı krem bu kadar estetik şeyleri hep yaşımızı göstermemek için kadınlar genç kalmak ister hep ☺️
Kız hani hayranlarım :27: çok teşekkür ederim 🤗

Konu sahibi küçük gostermek iyidir ya hoş ben hiç takılmazdım küçukte gostersem büyükte gostersem 😁

Back