yasak aşk:(

Kendim hissettim ve hislerimde yanılmadım. Konuşma çıktılarını çıkarttım. herşeyi okudum. Boşanmadım şimdilik, ayrı yaşıyoruz. Ama boşanacağım. Çok kötü bir durum aynı iş yerinden biri ile olması, kız hep burnumun dibinde. O gülüyor, geziyor, hayatını yaşıyor ben ise bana yapılan bu rezilliği atlatamıyorum.

Kızı da eşinizi de işyerinde rezil edip maddi maveni tazminat davası açın her ikisini de
herşeyin bir bedeli olmalı ve o kızda eşiniz de ödemeli bu bedeli .

Dövdün mü kızıı :KK34:
Hayır, o anın şoku ile sadece konuştum. Karşımda ağlayıp, zırlayınca da Ağlama diye teselli verdim. Ama olaylar sıcaklığını kaybettikten sonra bir iki tehdit ettim. Şimdi ise saçına başına dalasım var.

ben olsam anlatirdim adamin esine.
yazik hic birseyden haberi yok.

Kızı da eşinizi de işyerinde rezil edip maddi maveni tazminat davası açın her ikisini de
Boşandığım vakit toz duman olacaklar zaten buradan. eşimde defolup gidecek, o kızda defolup gidecek.

Ayrıca kızda rezil olma yüzü de yok. Gayet rahat dolanabiliyor ortalıkta ama herkes biliyor. Konuşuyor hakkında. Ama böyleleri utanmaz. arsız olurlar.

ayy çok zor bi durum. aynı olay benimde başıma geldi. gözümün önünde bi aldatma olayı yaşandı.allah sabır versin sana ama en iyisi onlardan uzak dur

Konu sahibi kadının kulağına çıtlat bu durumu. Ne bilim eşi hiç mi bir şey sezinlemiyor. Anlamıyor. Olmaz böyle. Çok kötü bir hali var o kadının.

Ayrıca kızda rezil olma yüzü de yok. Gayet rahat dolanabiliyor ortalıkta ama herkes biliyor. Konuşuyor hakkında. Ama böyleleri utanmaz. arsız olurlar.

Zaten böyle birşeyi normal bir insan da yapamazdı ..
Düşünsenize sizin gözünüzün içine baka baka kocanızla fingirdiyor .
Böyle bir şey yapmak için çok basit ve karaktersiz olmak gerekli ..
Allah size çektiğiniz şu zor günleri tez zamanda unuttursun ..
İnşallah çok güzel mutluluklar yaşayın .
Allah yardımcınız olsun çok zor .

Ben uzaklaşın o kişiden ama karışmayın da derim. Sonra herkes her şeyi kabullenip yoluna devam ediyor siz sorun yaşatan kişi olarak kalıp gidiyorsunuz.

İnanmıyorum ya edep flan kalmamış onu geçtim kendisine yapılanı nasıl başka bi kadına yapabiliyor. Kendini haklı görüyor olabilir mi ? Neyse bence siz o kadından koşarak uzaklaşın.

Zaten böyle birşeyi normal bir insan da yapamazdı ..
Düşünsenize sizin gözünüzün içine baka baka kocanızla fingirdiyor .
Böyle bir şey yapmak için çok basit ve karaktersiz olmak gerekli ..
Allah size çektiğiniz şu zor günleri tez zamanda unuttursun ..
İnşallah çok güzel mutluluklar yaşayın .
Allah yardımcınız olsun çok zor .
Evet. Gerçekten çok zor. Aynı iş yerinde olması ve o rezili gördükçe tekrar tekrar aynı olayların gözünde canlanması ve canının acıması çok ama çoook zor. Rabbim vermesin kimseye böyle bir şey. İnşallah güzel mutluluklarım olur, Amin.

Evet. Gerçekten çok zor. Aynı iş yerinde olması ve o rezili gördükçe tekrar tekrar aynı olayların gözünde canlanması ve canının acıması çok ama çoook zor. Rabbim vermesin kimseye böyle bir şey. İnşallah güzel mutluluklarım olur, Amin.

Mutlaka hesabını sorun lütfen ..
Emin olun bu da size çok iyi gelecek Güç verecek ..

Eminim açık açık itiraf etti ağladı. Adam diyomuş ki keşke karım melek olup uçsa yok olsa. Kız da diyo ki ben onun çocuğuna da bakarım. Böyle bi ahlaksızlık olamaz yani. Ama nasıl anlatayım karısına çocuğuna da yazık. Böyle bunun sonu ne olucak bilemedim.
Adam aptal, kız arkadaşın ondan da aptal maalesef. Daha o bu hayatta çok tekme yer.
Bence git pislik herifle konuş. Hatta ikisi aynı kurumda diyorsun; patrona söylemekle tehdit et; böyle insanlar ilk fırsatta işlerinden olmalı, ben gözümü kırpmadan kapı dışarı ederdim.

Ben olsam direk gider karısına söylerdim sekiz aylık bebeği olan bir anne söz konusu,asla saklamazdım,herseyi göze alıp gider karısına anlatırdım adamın.Ne adi insanlar var ya

İftiracı duruma düşeceksin bi şekilde yüzsüz değilller mi kalkarlar altından. Müdürünle aran iyiyse sadece şu ikiliye dikkat eder misiniz tarzı bişeyler söyleyebilirsin. yani benim başıma gelse böyle yaparım direk gidip karısına söyleyemem çok üzücü bi durumda arada kalmışsınız.

yasananlarin cirkin birsey olmasi, bu durumun seni ilgilendirmedigi gercegini degistirmez.
isine bak sen.
karisma.

Müdürünüze anlatın. Ben hiç muhattap olmama taraftarı değilim. Aldatılan kadının kulağına gitmesini sağlayın hatta siz bunu size anlatılmasının dışında ispatlayabilir bir kanıt elde edebilirseniz bunları saklayın ve aldatılan kadına ve müdüre verin.
Ayrıca o aldatan kadına da iki çift laf edin madem o kadar sevildiğine eminmiş de neden ikinci kadın olmayı tercih ediyormuş? Söyleşin o aşağılık pislik sevgilisine boşasın karısını bunu alsın. Karısının melek olmasını dileyeceğine adam gibi ben başkasını seviyorum ayrılalım deme cesaretini göstersin. Ha bunu yapmadığına göre zaten ikinci kadını sevmiyor kullanıyordur. Bunları söyleyin ve bir daha asla o kadınla ve o pislik adamla konuşmayın.

[QUOolsamyay, post: 40223251, member: 313616"]Kızlar çalıştığım iş yerinde bir arkadaşım bana bir şey itiraf etti cuma gününden beri kendime gelemiyorum. Arkadaşım 2 sene önce 6 aylık evli olduğu eşinden aldatma yüzünden boşanmıştı. Şu anda aynı odada çalıştığımız evli ve 8 aylık bebeği olan adamla birbirlerini seviyolarmış. Adamın eşini de tanıyorum aynı iş yerinde farklı birimlerde çalışıyoruz çok tatlı bir kız eşini çok seviyor. Ne yapıcağımı bilemedim. Gözümün önündeler fıkır fıkır gülüp konuşuyorlar. Sinir oluyorum nasıl böyle bir şey yaparlar. Siz olsanız ne yapardınız?[/QUOTE]
Ben olsam asla göz yummam dinimizdede haksızlığa göz yummak doğru değil.birgün allah korusun senin başınada gelir.bence karısına bir şekilde belli et istersen kendini tanıtmadan not yaz vişey yap gözü açılsın

kızı tehdit edrdim ben olsam yapmasamda.. ortada kalmışta ilk buldugu erkekge yapışmış gibi .
aramıda bozardım ayrıca.

X