Yardımınıza ihtiyacım var!

Duham5335

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
276
-35
39
29 haftalık hamileyim.Kayınvalidem şimdiden bize gelecek İzmir de oturuyor kendisi.Bayağı masraf olunca eşim annem de gelsin bize destek olur dedi.Onun annesi nihayetinde ama benim kadın konusunda çekincelerim var.Kadından hiç hoşlanmıyorum sadece bebek kontrollerinde arıyorum bilgi için.
Ben annemin evinde oturuyorum bu arada.Annem demans hastası olduğu için bırakamadım.Eşimde sağolsun espriyle yaklaşır anneme yeri geldi yardımcı olur.Şimdi annesi geliyor doğumdan sonrada kalacak.Onu daha iyi tanımanız için geçen aramızda geçen bi mevzudan bahsedeceğim. Tetanoz aşısı yaptırabileceğimi söyledi doktorum. Kayınvalideme yaptırdım tekrar yapılacak dedim ikinci doz . Yok öyle zararlı olabilir falan demeye başladı ben de doktorum ne derse o dedim o da olur mu öyle iyi değildir falan dedi ikinci doz dedim bu yarım doz he tamam o zaman dedi benim sinirli bi yapım var bu kadın beni gerecek gibime geliyor. Yardımcı olacağım diyor ama bilmiyorum bunun bu çok bilmiş halleri beni çileden çıkarabilir. Kocam da anneye düşkün gibi görünüyor ama öyle sık aramaz .. ama yanıbaşında ister ben farkındayım tavırlarından bir ara üst komşum gidince annesini almak istedi oraya komşumla anlaştım türlü bahanelerle başka birine verildi ev.
Bir de bunların kedileri vardı her yer tüy içindeydi evlerine gittiğimde.Kayınvalide zaten sinir gittiğimin ertesi günü ben burada yalnızım da sizin oraya yerleşmek istiyorum falan demeye başladı.Hastalıktır bilmem ne bahanesiyle..Yani hayatı yalan.. düğünümde hep biz ödeme yaptık bir bilezik yapmadı . Düşündükçe sinirlerim zıplıyor.Bir de kesi muhabbetleri var dedim asla istemiyorum kedi fon evde . Yarın bir gün gelirsem evinize çocuğum zarar görür kesin net çizgim dedim ne benim evimde ne de annenin dedim eşime . Birine vermişler kediyi kaynanam sürekli eşime kediyi hatırlatıyor video atıyor yok üzüldüm yok özledim bilmem ne.. Kayınvalidelik yapıyor sinsice. Bir de arkam sıra görüşmelerini okudum kediyi geri almak gibi .Kıyameri kopardım illa ki gelince kedinin muhabbetini yapacaklar ve ben bundan hiç hoşlanmıyorum..!

Size sorum ben tahammül edemeyip ters laflar edebilirim kavga çıkabilir çünkü kendimi tanıyorum.Ben bu kayınvalidemin çok bilmiş hallerini eşindim söyleyeyim bi ön uyarı mı yapayım .. ne yapayım özellikle tecrübeli olanlar yazabilir mi ? Kadın yarın geliyor şimdiden afakanlar bastı..!

Kediye üzüldüm. Nasıl bir kedi düşmanlığı o öyle. Okurken kininizi hissettim. 2 kedili evde yeni doğmuş bebeğim var. Bir şey olmuyor.
Kv müdahaleci birine benziyor. Hamilesiniz ve 10 hafta var daha doğuma. Fazla yükselmemeye çalışın içten içe. Sonra ne yapsa batar.
Hamilesiniz diye kıyamadım ama acaip kıl oldum kedi olayına. Yazık. İnşallah iyi yerdedir tabi. Sokağa salmamışlar sonuçta.
Sağlıkla gelsin bebeğiniz

Kaç ay öncesinden söylendi annem gelsin diye ben istemedim. Şu ana zor getirdim .Kediye gelince çok kıl var üzerime alacak örtü bulamadım siz düşünün çok rahatsız oldum kadının üzeri de kıl.. yarın bir gün rahatsız olacaktım bebeğimle illa ki gidecektim o yüzden …

İyi yerde birine verdiler ve adamın bir sürü kedisi var eşim her ay mama alır gönderir.. Hatta hüngür hüngür ağladığını bilirim eşimin.. ara sıra seni affetmeyeceğim der bana ama ben sevmiyorum elimde değil evin içinde bakılmasından hoşlanmıyorum .Çok fazla rahatsız ediyor beni!

Kayın valide ben olsam ben sizinle görüşmem. Kadın da sizin lafınızla kedisini vermiş demek ki çok uyumlu biri. Önemsiyor oğlu, gelini ne dedi. Azıcık kendinize çeki düzen verin bence siz. Sizin yaklaşımınız çok agresif.

Yalnız kedi kalabalığa da kolay alışamaz. İnşallah iyidir

Kadının evindeki kediden size ne? Kedi o evin bir bireyi. Kendi evinizde istemezseniz anlarım orası sizin eviniz karar sizin ama başkasının evindeki canlıya karışma haddiniz yok. Kedili evde büyüyen bir dünya da çocuk var bu arada. Daha doğmamış çocuğumuzun kediden zarar göreceği gibi anlamsız bir fikre nasıl kapıldınız anlamadım. Kayınvalide bence makul bir kadın ki sizin lafınızla kedinizi göndermiş.

Tamam işte gitmezdin buda bahanen olurdu

Reactions: Gao
Ben pek kv sevmediğim için iyi düşünemeyeceğim. Konu sahibinin çocuğuysa onun torunu. Genel bir yargı var kedi tüyü ve bebekle ilgili. Aynı şeyi düşünmüştür. Sadece çok sevdiğinden özlüyordur. Etrafımda çok var onlardan. En yakınlarımı çağırmıyorum eve kedilerle ilgili fikirleri yüzünden. Uyum için yapmadı bence kv.

Sadece benim istememle değil sürekli bana kediden dert yanan kendisi eşime ayrı konuşuyor özlüyorum bilmem ne diye;bana da kediyi bırakamıyorum bir yere gidemiyorum diye yakınan kendisi .Kusura bakmayın herkes evcil hayvan beslemek zorunda değil tabi ki de banane kadının evinden ama yarın bir gün çocuğu getirin göreyim bırakın bana diyecek evime gelecek .. ben kıl istemiyorum evde bunun anlaşılmayacak bir tarafı yok. Evde bakılmasını doğru bulmuyorum isteyen bakar saygı duyarım ama eğer ben gideceksem o eve mecburum eşimin annesi nihayetinde istemem..
Bu arada keşke gelmese kayınvalidem ben memnun olurum. Bana samimi gelmiyor hepsi bu ..yavrum kızım anneciğim falan bunlar şişirtme geliyor hanfendi. 1,5 yıl bile olmadı hayatıma gireli kayınvalide

Teşekkür ederim canım..Beni anladığın için.Hissediyorum çünkü samimi değil.

Anlayamıyorum tamamen. Sadece kabul ettim ailemden insanlar böyle düşindüğü için. Ah hayvanlar bizden ne çekiyorlar.
Araştırmalar var kediyle büyüyen çocuklarda daha az alerji sorunlarına rastlanmış, bağışıklıkları daha güçlü. Bebekler belgeselinde vardı. Köpekler daha da etkili bu konularda.

Yapabileceğim bir şey yok.. bu benim çizgim . En başta konuştum eşimle geçiştirdi ama ben çok ciddiydim şimdi de sonuçlarına katlanıyorlar ..

Hayvan düşmanı değilim ama evde beslenilmesini doğru bulmuyorum. Bakar ederler herkesin kendi kararı .. benim sınırlarımı etkilemediği sürece sorun yok .. kayınvalide olunca mecbur evine gideceğim o yüzden direttim yoksa banane isterse inek bağlasın eve …

Bu gelinlerin kaynana düşmanlığına hiç anlam veremiyorum.Kadin yardım için gidecek istemiyorum deniliyor.Ama mesele kendi annesi olunca her türlü her şey yapılıyor.Benim de oğlum var galiba bir sıfır gerideyim gelinin annesine göre.Buradaki kaynana konularını okudukça bunu daha iyi anlıyorum.Kadının kedisi bile sıkıntı.Olmazsa neler yapılacak nasıl davranılacak bir liste yapın verin eline ona göre davransın kadın yeterki siz memnun olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…