Yorumu başka birine yaptım. Gelinlerin kayınvalide ilişkisini örnek vererek anlattım. Sizin bana yorum yaptığınız gibi. Konu açmaya gerek yok. Sadece hanımefendinin konusu da kedi değildi aslında. O başka bir şey soruyordu ama biz böyle hassas bir konu olduğu için o tarafını gördük. Benimki de o hesap. Gelinleri bu anlamda anlamadığını söylediği için ona cevap verdim.Sizin kayın aile problemlerinizin bu konuyla ne alakası var? Onlar için gidip ayrı konu açabilirsiniz. Ortada kaynanasının evindeki kediye bile karışan arıza ve toksik bir gelin var. Ne alakası var şu anlattıklarınızla konunun?
Konu sahibi senin gibi biri düşman başına. Konuyla yorumlarını okurken gözüm seğirdi. Bir de hala bana altın almadı diyor. hayır 20 yaşında yeni yetme gelin olsan anlayacam. 40 yaşında kadın hala bir gram olgunlaşmamış. Senin de oğlun olacakmış. Kendin gibi gelinin olursa kediyle köpek gibi yersiniz birbirinizi.
Tavırlarınız çok agresif ve değer bilmez biri gibisiniz. Eşiniz annenizin yanında oturmayı bile kabul etmiş ki bunu kimse kolay kolay kabul etmez. O sizin annenizi her şartta ömür boyu kabul etmiş anladığım kadarıyla. Ama siz onun annesine tahammül edemiyor musunuz? Bence yanlış yapıyorsunuz. Kv ne kadar kötü olursa olsun idare edebilirdiniz ki yazdiklarinizdan o kadar da kötü biri gibi gelmedi. Çocuk doğunca size de yardımı dokunabilir bir konu hakkında da fikrini söylediğinde bu size uymazsa onu güzelce açıklayabilecek kadar Türkçenizin olduğunu düşünüyorum. Niye hemen sinirle karşılık veresiniz ki? Sadece 29 haftalıkken çok erken gelmiş çocuk doğunca gelmesi daha mantıklı olurdu.29 haftalık hamileyim.Kayınvalidem şimdiden bize gelecek İzmir de oturuyor kendisi.Bayağı masraf olunca eşim annem de gelsin bize destek olur dedi.Onun annesi nihayetinde ama benim kadın konusunda çekincelerim var.Kadından hiç hoşlanmıyorum sadece bebek kontrollerinde arıyorum bilgi için.
Ben annemin evinde oturuyorum bu arada.Annem demans hastası olduğu için bırakamadım.Eşimde sağolsun espriyle yaklaşır anneme yeri geldi yardımcı olur.Şimdi annesi geliyor doğumdan sonrada kalacak.Onu daha iyi tanımanız için geçen aramızda geçen bi mevzudan bahsedeceğim. Tetanoz aşısı yaptırabileceğimi söyledi doktorum. Kayınvalideme yaptırdım tekrar yapılacak dedim ikinci doz . Yok öyle zararlı olabilir falan demeye başladı ben de doktorum ne derse o dedim o da olur mu öyle iyi değildir falan dedi ikinci doz dedim bu yarım doz he tamam o zaman dedi benim sinirli bi yapım var bu kadın beni gerecek gibime geliyor. Yardımcı olacağım diyor ama bilmiyorum bunun bu çok bilmiş halleri beni çileden çıkarabilir. Kocam da anneye düşkün gibi görünüyor ama öyle sık aramaz .. ama yanıbaşında ister ben farkındayım tavırlarından bir ara üst komşum gidince annesini almak istedi oraya komşumla anlaştım türlü bahanelerle başka birine verildi ev.
Bir de bunların kedileri vardı her yer tüy içindeydi evlerine gittiğimde.Kayınvalide zaten sinir gittiğimin ertesi günü ben burada yalnızım da sizin oraya yerleşmek istiyorum falan demeye başladı.Hastalıktır bilmem ne bahanesiyle..Yani hayatı yalan.. düğünümde hep biz ödeme yaptık bir bilezik yapmadı . Düşündükçe sinirlerim zıplıyor.Bir de kesi muhabbetleri var dedim asla istemiyorum kedi fon evde . Yarın bir gün gelirsem evinize çocuğum zarar görür kesin net çizgim dedim ne benim evimde ne de annenin dedim eşime . Birine vermişler kediyi kaynanam sürekli eşime kediyi hatırlatıyor video atıyor yok üzüldüm yok özledim bilmem ne.. Kayınvalidelik yapıyor sinsice. Bir de arkam sıra görüşmelerini okudum kediyi geri almak gibi .Kıyameri kopardım illa ki gelince kedinin muhabbetini yapacaklar ve ben bundan hiç hoşlanmıyorum..!
Size sorum ben tahammül edemeyip ters laflar edebilirim kavga çıkabilir çünkü kendimi tanıyorum.Ben bu kayınvalidemin çok bilmiş hallerini eşindim söyleyeyim bi ön uyarı mı yapayım .. ne yapayım özellikle tecrübeli olanlar yazabilir mi ? Kadın yarın geliyor şimdiden afakanlar bastı..!
Yapabileceğim bir şey yok.. bu benim çizgim . En başta konuştum eşimle geçiştirdi ama ben çok ciddiydim şimdi de sonuçlarına katlanıyorlar ..
Hayvan düşmanı değilim ama evde beslenilmesini doğru bulmuyorum. Bakar ederler herkesin kendi kararı .. benim sınırlarımı etkilemediği sürece sorun yok .. kayınvalide olunca mecbur evine gideceğim o yüzden direttim yoksa banane isterse inek bağlasın eve …
"Kara cahiller" siz kimsiniz pardon... yasadigim yerde malesef ki sayisiz hayvan katledildi.Karni deşilen mi dersiniz, patileri büyü icin kesilen mi, her turlu vahseti yasadik. Bu vahseti yapanlar ilerinin insan katilleri... once guclerinin yettigi masum canlara kiydilar bi adim sonrasi insan... bu katilleri napcaz... aman katledilen hayvan deyip gececek miyiz? iki tane parcalanma goruntusuyle icinizdeki hayvan dusmanlari ortaya çikti ya... ki gercek hayvanseverler olarak o goruntulere aldanmadik katliam yasasina var gucumuzle karsi çiktik... sizde genel olarak bi merhametsizlik bir bencillik bir üstten konusma ,kibir durumu sezinledim ben . Çünku hayvana, eşinizin annesine ( ki kendi annenizle yasarken) tahammül durumunuz yok.Çok ama cok acimasizsinz bu zihniyetle üremissiniz bide... Allah siz gibileri evlatlarimizdan uzak tutsun insAllah...Bu toplumun neden bir adım ileri gidemediği o kadar belli ki .. böyle anlamsız şeylere odaklanmaktan evlatlarına gereken bilgiyi terbiyeyi veremeyen ne çok insan var.. sizlerin ektikleri yüzünden nice masumlar canlarından oldu .. bir bebeği bir çocuğu yaşlıyı kadını bir hayvan parçaladığında aynı tepkiyi veriyor musunuz kara cahiller !
Gerçekten yazım tarzınızdan rijit, sabit tutumlu ve agresif bir kadın olduğunuz belli oluyor.Umarım çocuğunuzada "ben öyle istiyorum" "yapabileceğim birşey yok " yoksa şöyle olur" gibi dayatmalarla yaklaşmazsınız. Allah etrafınızda kim varsa onun yardımcısı olsun.Yalnız dikkat edin hayvanlar Allahın sessiz kullarıdır ve onlara yapılan kötülük (ki kedinin düzenini bozmak ve alışkın olduğu hayattan koparmak) karşılıksız kalmıyor29 haftalık hamileyim.Kayınvalidem şimdiden bize gelecek İzmir de oturuyor kendisi.Bayağı masraf olunca eşim annem de gelsin bize destek olur dedi.Onun annesi nihayetinde ama benim kadın konusunda çekincelerim var.Kadından hiç hoşlanmıyorum sadece bebek kontrollerinde arıyorum bilgi için.
Ben annemin evinde oturuyorum bu arada.Annem demans hastası olduğu için bırakamadım.Eşimde sağolsun espriyle yaklaşır anneme yeri geldi yardımcı olur.Şimdi annesi geliyor doğumdan sonrada kalacak.Onu daha iyi tanımanız için geçen aramızda geçen bi mevzudan bahsedeceğim. Tetanoz aşısı yaptırabileceğimi söyledi doktorum. Kayınvalideme yaptırdım tekrar yapılacak dedim ikinci doz . Yok öyle zararlı olabilir falan demeye başladı ben de doktorum ne derse o dedim o da olur mu öyle iyi değildir falan dedi ikinci doz dedim bu yarım doz he tamam o zaman dedi benim sinirli bi yapım var bu kadın beni gerecek gibime geliyor. Yardımcı olacağım diyor ama bilmiyorum bunun bu çok bilmiş halleri beni çileden çıkarabilir. Kocam da anneye düşkün gibi görünüyor ama öyle sık aramaz .. ama yanıbaşında ister ben farkındayım tavırlarından bir ara üst komşum gidince annesini almak istedi oraya komşumla anlaştım türlü bahanelerle başka birine verildi ev.
Bir de bunların kedileri vardı her yer tüy içindeydi evlerine gittiğimde.Kayınvalide zaten sinir gittiğimin ertesi günü ben burada yalnızım da sizin oraya yerleşmek istiyorum falan demeye başladı.Hastalıktır bilmem ne bahanesiyle..Yani hayatı yalan.. düğünümde hep biz ödeme yaptık bir bilezik yapmadı . Düşündükçe sinirlerim zıplıyor.Bir de kesi muhabbetleri var dedim asla istemiyorum kedi fon evde . Yarın bir gün gelirsem evinize çocuğum zarar görür kesin net çizgim dedim ne benim evimde ne de annenin dedim eşime . Birine vermişler kediyi kaynanam sürekli eşime kediyi hatırlatıyor video atıyor yok üzüldüm yok özledim bilmem ne.. Kayınvalidelik yapıyor sinsice. Bir de arkam sıra görüşmelerini okudum kediyi geri almak gibi .Kıyameri kopardım illa ki gelince kedinin muhabbetini yapacaklar ve ben bundan hiç hoşlanmıyorum..!
Size sorum ben tahammül edemeyip ters laflar edebilirim kavga çıkabilir çünkü kendimi tanıyorum.Ben bu kayınvalidemin çok bilmiş hallerini eşindim söyleyeyim bi ön uyarı mı yapayım .. ne yapayım özellikle tecrübeli olanlar yazabilir mi ? Kadın yarın geliyor şimdiden afakanlar bastı..!
Kedi aşığı bir insan olarak size sinir oldum, sevmek zorunda değilsiniz elbet ama karakter olarakta kötü birisiniz. Kimseye yazmadım böyle bir şey ama hiç hoşlanmadım sizden, hiç boşuna kadına çamur atmaya kalkmayın.İyi yerde birine verdiler ve adamın bir sürü kedisi var eşim her ay mama alır gönderir.. Hatta hüngür hüngür ağladığını bilirim eşimin.. ara sıra seni affetmeyeceğim der bana ama ben sevmiyorum elimde değil evin içinde bakılmasından hoşlanmıyorum .Çok fazla rahatsız ediyor beni!
Kendi tercihinizin sonucunu çekeceksiniz. Kedisi olan kişiler kedilerini bırakıp uzun süreli bir yere gidemiyorlar çünkü kediler yabancı olduğu yerlerde kalmak istemiyor.29 haftalık hamileyim.Kayınvalidem şimdiden bize gelecek İzmir de oturuyor kendisi.Bayağı masraf olunca eşim annem de gelsin bize destek olur dedi.Onun annesi nihayetinde ama benim kadın konusunda çekincelerim var.Kadından hiç hoşlanmıyorum sadece bebek kontrollerinde arıyorum bilgi için.
Ayy ilk defa ban yicem galiba ama bilerek isteyerek yapıcam.Bu toplumun neden bir adım ileri gidemediği o kadar belli ki .. böyle anlamsız şeylere odaklanmaktan evlatlarına gereken bilgiyi terbiyeyi veremeyen ne çok insan var.. sizlerin ektikleri yüzünden nice masumlar canlarından oldu .. bir bebeği bir çocuğu yaşlıyı kadını bir hayvan parçaladığında aynı tepkiyi veriyor musunuz kara cahiller !
Siz çok fenasınız. Siz insanların evindeki kedisine karışıyorsanız o da size karışacak. İnşallah da hep karışır.29 haftalık hamileyim.Kayınvalidem şimdiden bize gelecek İzmir de oturuyor kendisi.Bayağı masraf olunca eşim annem de gelsin bize destek olur dedi.Onun annesi nihayetinde ama benim kadın konusunda çekincelerim var.Kadından hiç hoşlanmıyorum sadece bebek kontrollerinde arıyorum bilgi için.
İki eviniz bir arabanız mi var? Eşinizin hiç katkısı yok mu evlerde?Canım çok haklısın .. Bu arada oturduğumuz ev benim evim .. araba benim arabam.. artı tadilatı devan eden ev de benim evim. Eşim çalışıyor geliri iyi. Ben ara verdim özeldeydim seneye devlete atamam olacak bekliyoruım okulum yeni bitti.
O kadar haklısın ki inan çok sıkıldım . Annem demans hastası muhtaç ya kayınvalide o öyle değil manikür pedikür saç gezer … düğünümde bile bir oğlu olduğu halde bir şey takmadı biz aldık da onu taktı .. bn hiç sevmiyorum kavga çıkmaz umarım çünkü ben kendimi tanıyorum sabredemem karışırsa terslerim !
Ne güzel yazmış bayan ..Normalde istemezsiniz anlarım
Ama eşiniz sürekli olarak kv ile yaşıyor. Biraz anlayışlı mı olsanız acaba? Sırf bu sebepten?
Önceki açtığın konulardan bu yana iyi palazlanmışsın. Eşin inşallah akıllanır da haddini bildirir sana o zaman yine buraya gelip ühü ühü ağlarsın..Ay ne cani insanlarsınız siz .. hamile birine bu kadar yüklenip bu derece ağır konuşmak sizi varoşlar … ben sizden zerre etkilenmem ama benim yerimde başka biri de olabilirdi. Yazık size..
Bamlanayım benim de umrumda değil valla. Allah sizin gibi pislikleri yanıbaşımdan uzak etsin ben sizi ewet bu şekilde tepkinizi ciddi karşımda görsem şu halimle yolarım sizi.. Ahlak yoksunları. Gidin pisliğinizde geberin!
Hayvanseverlermiş miş miş .. bir iki insan ölmüş müş müş .. Sizi hangi meydanda gördük bir çocuk köpek tarafından parçalandığında .
Ayy bi yok olsanız dünya arınırdı .. Pis çingeneler!
Ha bir de bir bayan yazmış asıl konu kedi diye .. bunlar beyinsiz çünkü hamile birine bunları kendilerinde söyleyecek kadar hak görecek embesiller.. çocuğumun g.. yiyin .. şu sözlerle tırnağım olamazsınız !
Gitmişler de neye odaklanmışlar hayvan düşmanı etmişler … g… gülüyorum size !
Aaa resmi nikahlari yok mu?İmam nikahlı nişanlın sana resmi nikah kıydı mı? kv demişsin ama .
eşi dinci idi. sözde cinsel isteksizlikleri falan da vardı adamın çocuk için bayağı uğraşmıştuı konu sahibi.Aaa resmi nikahlari yok mu?
Evlerden arabadan adam hak sahibi olmasın diye mi acaba