- 1 Aralık 2011
- 3.401
- 4.581
- 36
Kedi rahatsızlığınızı anlayabiliyorum çünkü bende aynı dertten muzdarip biriyim. Kedi severim olay o değil. Ama kedi besleyenlerin evdeki temizliğe ekstra ekstra özen göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Annemin 2 kedisi var mesela ve hiç umrunda değil,ona gidince kedi tüyünden oturacak yer bulamıyorum ama anneme kedileri ver demeye asla hakkım yok. İşte o noktada hatalisiniz. Ben anneme gittiğimde bebeğime ekstra örtü götürüyorum onu serip onun üzerinden indirmiyorum. Kendim de onun evine gittiğimde ne giydiysem eve gelir gelmez yıkıyorum. Ha bebeğim daha da büyüdüğünde,yürümeye başlayınca falan ne yapacağımı bilmiyorum evet ama yine de kedileri gondermesini teklif etmek seçenek bile olamaz benim için.
Kedi olayı dışında herşeye karışma durumu içinse şunu söyleyebilirim benim kaynana karışma konusunda nirvana yapmış bir kadın. Önce hamilelik hormonları sonra lohusalık hormonları derken nefret ettim kadından. Şu an nefes sesini duysam tüylerim kalkıyor. Muhtemelen sizinde öyle olacak. Gelmese iyi olurmuş,üstelik daha erken.
Kedi olayı dışında herşeye karışma durumu içinse şunu söyleyebilirim benim kaynana karışma konusunda nirvana yapmış bir kadın. Önce hamilelik hormonları sonra lohusalık hormonları derken nefret ettim kadından. Şu an nefes sesini duysam tüylerim kalkıyor. Muhtemelen sizinde öyle olacak. Gelmese iyi olurmuş,üstelik daha erken.