- 12 Mayıs 2018
- 1.066
- 295
Sinirleri yıpranmış zaar.eşi dinci idi. sözde cinsel isteksizlikleri falan da vardı adamın çocuk için bayağı uğraşmıştuı konu sahibi.
İyi yerde birine verdiler ve adamın bir sürü kedisi var eşim her ay mama alır gönderir.. Hatta hüngür hüngür ağladığını bilirim eşimin.. ara sıra seni affetmeyeceğim der bana ama ben sevmiyorum elimde değil evin içinde bakılmasından hoşlanmıyorum .Çok fazla rahatsız ediyor beni!
Siz kendi evinize almazsınız ama başkasının evine karışmaya hakkınız yok Kv evine gitmezsiniz sorun olmaz.Burada kimse kv aşığı değil ama sizin tuhaf bir kininiz var düğünden önce yaşadığınız sorunlar yüzünden desek, evlenmeyecektiniz.Evlenmek ,yapılan herşeyi kabul etmek sineye çekmektir aksi olmaz.Siz annenize kıyamayıp yanınıza almışken kv istemiyorum demek bencilce kusura bakmayın......İyi yerde birine verdiler ve adamın bir sürü kedisi var eşim her ay mama alır gönderir.. Hatta hüngür hüngür ağladığını bilirim eşimin.. ara sıra seni affetmeyeceğim der bana ama ben sevmiyorum elimde değil evin içinde bakılmasından hoşlanmıyorum .Çok fazla rahatsız ediyor beni!
Valla benim abim şu an 50 yaşında. 27 yaşındayken kedimizi, sırf yengem istemiyor diye ki bizim 10 yıllık kedimizdi canımızdı ciğerimizdi, benden büyüktü kardeş gibiydi resmen. Götürmüş haberimiz yokken çuvalla çöpe atmış. Başka bir şehire. Biz gittik ama ölmüştü canımız kedimiz. Ve o gün bugündür asla mutlu değiller hep başları b.ktan kurtulmuyor. Zaten o olaydan sonra görüşmüyoruz o kadınla, abimle de öyle böyle yani. Bir iş olursa ancak öyle.Yerinden yurdundan ettiğiniz bir canın hesabını dirhem dirhem sorsun Rabbim sizden.....
Valla benim abim şu an 50 yaşında. 27 yaşındayken kedimizi, sırf yengem istemiyor diye ki bizim 10 yıllık kedimizdi canımızdı ciğerimizdi, benden büyüktü kardeş gibiydi resmen. Götürmüş haberimiz yokken çuvalla çöpe atmış. Başka bir şehire. Biz gittik ama ölmüştü canımız kedimiz. Ve o gün bugündür asla mutlu değiller hep başları b.ktan kurtulmuyor. Zaten o olaydan sonra görüşmüyoruz o kadınla, abimle de öyle böyle yani. Bir iş olursa ancak öyle.
eşinin tarikat üyesi olduğunu söyleyip şehlerinin imam nikahını kıydığını söyleyip üstüne yargılayanlara da beddua etmişti.Sinirleri yıpranmış zaar.
Hamdolsun günlük bedduamizi da aldik
Heee hamilelikten değilmiş yani.eşinin tarikat üyesi olduğunu söyleyip şehlerinin imam nikahını kıydığını söyleyip üstüne yargılayanlara da beddua etmişti.
ne kadar kısa ve öz bir yorum içimdekileri anlatmışsınızNormalde istemezsiniz anlarım
Ama eşiniz sürekli olarak kv ile yaşıyor. Biraz anlayışlı mı olsanız acaba? Sırf bu sebepten?
Millete kara cahil diyene bakin varosluk akiyor pacalarindan....eminim o pis dediginiz çingeneler sizden temiz ve ahlaklidir... Allahim korusun reelde sizin gibi edep yoksunu saygisiz insanlardan..Ay ne cani insanlarsınız siz .. hamile birine bu kadar yüklenip bu derece ağır konuşmak sizi varoşlar … ben sizden zerre etkilenmem ama benim yerimde başka biri de olabilirdi. Yazık size..
Bamlanayım benim de umrumda değil valla. Allah sizin gibi pislikleri yanıbaşımdan uzak etsin ben sizi ewet bu şekilde tepkinizi ciddi karşımda görsem şu halimle yolarım sizi.. Ahlak yoksunları. Gidin pisliğinizde geberin!
Hayvanseverlermiş miş miş .. bir iki insan ölmüş müş müş .. Sizi hangi meydanda gördük bir çocuk köpek tarafından parçalandığında .
Ayy bi yok olsanız dünya arınırdı .. Pis çingeneler!
Ha bir de bir bayan yazmış asıl konu kedi diye .. bunlar beyinsiz çünkü hamile birine bunları kendilerinde söyleyecek kadar hak görecek embesiller.. çocuğumun g.. yiyin .. şu sözlerle tırnağım olamazsınız !
Gitmişler de neye odaklanmışlar hayvan düşmanı etmişler … g… gülüyorum size !
Bakımlıyım .. paspal değilim dikkat ediyorum gün içinde öpüyor gelip yanağımdan ama cinsellik yok önceden yine istediği zamanları biliyorum tamamen uzaklaştı yarın duş al hazırlık yap yapalım diyor görev gibi ya bu geçer mi bilmiyorum normalde bana yardımcı olur yemek yapar tarlaya yanımda gelir eksikleri almaya çalışır ama niye böyle çözemedim başka erkek olsa duramaz yerinde bu niye böylr
Bir kere ağzım kokmuş ondan soğumuş bir de taharet bölgem kokmuş hep böylr şeyler
Bütün yazılanları okudum . Ben üç günde bir alıyorum duş yeri geldi çok yorulup terlediysem her gün ya da iki gün de bir.Kışın genelde üç günde bir.. yahu siz beni toptan gömmüşsünüz , iyi misiniz ?
Hayatlarınız muhteşem gelmiş burada klavye kahramanlığı yapıyorsunuz pes doğrusu ..bir de önceki konularda gezinip açık arayanlar da cabası.
Üslup önemli arkadaşlar hayat öyle burada yalandan yaptığınız kahramanlık kadar kolay değil .İnsanlar ayrılmıyorsa daha ciddi sebepleri vardır bunu düşündünüz mü ?
Hadi iyi geceler herkese ..
Aman sakin parçalamadan kendinizi yorum yazın iki like için değmez .. Çok saçma işler cidden .
Düzgünce yorum yapan arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim . Beni tanıyıp bilenler bu yorumları okusa gülmekten bayılırdı o derece
Hadi kolay gelsin yavaş yavaş lütfen kırmayın be insanları Bnm umrumda olmaz da hassas insanlar olur saf mısınız dikkat edin yorumlarınıza .
Kediden rahatsız olanda titiz biri olsa canım yanmayacak ama kendisi tam bir
Akıl sağlığından sen mi bahsediyorsun.Yazdıklarınızı okumadım bile ilk cümleden çirkefliğinizi gördüm çünkü.. bir de hıncını alamayan gidip eski konulara bakmış .. yaygarayı koparmış .. aaa öyle miya mahalle karıları .. evet , insanların sıkıntıları olabilir en mahremini bile paylaşabilir nihayetinde kimse kimseyi tanımıyor insan olan anlıyor yazılanı ona göre yol gösteriyor ya da edindiği hayat tecrübelerinden kesitler veriyor..
Sanırım bu platform ondan çok uzaklaşmış ..İyice çingene pazarına dönmüş.. Aynı onlara benzettim sizi cidden bak..
Bir de ne boş vaktiniz var
Bu platformun adı çingene kulübü olsun özellikle “bir derdim var “ içeriğinde olan üyelerin akıl sağlığı hiç normal değil..
Bu arada eşimle çok mutluyuz .. ben üşenirim kimin ne konusu var içeriğine gireyim bakayım .. bnm önemli işlerim var ama sanırım hayatınız burası olmuş ..
Eşim can eşim bak ne çok memnunum ki hamileyim . Beddua etmeyi sevmem ama siz hak ediyorsunuz . Kınadığınız yerden sınanın inşallah .
Ha ben kırıldığım için mi siz kimsinizde.. ama herkes benim gibi değil hassas olanlar için onların yerine ah edeyim . Çünkü ben hamileyim beyinsizler!