Yardımınıza ihtiyacım var!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kedi rahatsızlığınızı anlayabiliyorum çünkü bende aynı dertten muzdarip biriyim. Kedi severim olay o değil. Ama kedi besleyenlerin evdeki temizliğe ekstra ekstra özen göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Annemin 2 kedisi var mesela ve hiç umrunda değil,ona gidince kedi tüyünden oturacak yer bulamıyorum ama anneme kedileri ver demeye asla hakkım yok. İşte o noktada hatalisiniz. Ben anneme gittiğimde bebeğime ekstra örtü götürüyorum onu serip onun üzerinden indirmiyorum. Kendim de onun evine gittiğimde ne giydiysem eve gelir gelmez yıkıyorum. Ha bebeğim daha da büyüdüğünde,yürümeye başlayınca falan ne yapacağımı bilmiyorum evet ama yine de kedileri gondermesini teklif etmek seçenek bile olamaz benim için.
Kedi olayı dışında herşeye karışma durumu içinse şunu söyleyebilirim benim kaynana karışma konusunda nirvana yapmış bir kadın. Önce hamilelik hormonları sonra lohusalık hormonları derken nefret ettim kadından. Şu an nefes sesini duysam tüylerim kalkıyor. Muhtemelen sizinde öyle olacak. Gelmese iyi olurmuş,üstelik daha erken.

sizden bi cacık olmaz. ne kadar geçimsiz, içi dar, bencilsiniz. kendi anneniz mükemmeldir eminim! eşinize de annesine de yazık!!

Siz samimi olmadığınız için size samimi gelmiyor. O bırakıp gidemiyorum serzenişi çok masum bir serzeniştir. Saygı duyarım lafını da boşuna söylüyorsunuz çünkü zaten saygı duymadığınız için kediyi göndertmişsiniz. Siz daha kendinizi analiz edememişsiniz. Eğer gelişmek istiyorsanız kisisel gelişim üzerine çalışın, okuyun, izleyin. Size faydası dokunur.

gelin terörü

bebeğinizin cinsiyeti ne? umarım erkektir:)

Koynumda kedimi severken okudum konuyu. Biri bana kedim gitmezse torununu göremezsin, getirmem diyecek, hemen kapıyı gösterirdim. Nasıl bırakmış kadın, işine geldi ya da oğluyla sorun çıksın istemedi. Ben sizden iyi bir enerji almadım. Sevmem sizin gibi insanları. Kendi anneniz yanınızda, kadının söylediği basit şeylere bile deli olmuş, yakınınızda istememişsiniz.
Ne güzel kendi anneniz olunca sğolsun eşim kabul etti, eşimin annesi olunca, bu kadını nasıl uzak tutarım.
Kedinin videolarını göstermesini, üzülmesini bile kvlik olarak görmüşsünüz. Belli ki sizde sevgi yok, anlamanız imkansız bir hayvan nasıl sevilir, nasıl özlenir. Yok ben sizin gibi insanlardan korkuyorum. İçinizin karanlığı burdan bile belli oluyor.

Doktorum onay verdikten sonra başkaları da kim .. benim çocuğum onun için en doğru kararları alabilecek yeterlilikteyim !

Bu toplumun neden bir adım ileri gidemediği o kadar belli ki .. böyle anlamsız şeylere odaklanmaktan evlatlarına gereken bilgiyi terbiyeyi veremeyen ne çok insan var.. sizlerin ektikleri yüzünden nice masumlar canlarından oldu .. bir bebeği bir çocuğu yaşlıyı kadını bir hayvan parçaladığında aynı tepkiyi veriyor musunuz kara cahiller !

Açıkliyim o zaman. Yardım istemişsem biri bana yardım edebilir. Benim istediğim şartlarda. Yoksa istemem. İstememe hakkım neden olmasın ki? Müdahale edebilmek için etrafta dolanmak çoğunlukla yapılan. Sınır koyucam diye bir yerlerimiz düşüyor. Herkes karşımdaki insanın evi, hayatı, çocuğu, işi demiyor. Ben bilirim, ev benim oğlumun vs. Sen bizim kızımızsın falan palavra. Kimse kimsenin evladı değil. Sadece eşinizle aranız bozulmasın diye nelere katlanabiliyorsunuz bilseniz. Ben iyi durumdayım yine. Ama hep fazla özgür yaşadığımdan bana zor geliyor o mıçmıç sevgi ve 'yardım'lar. Türkiye gibi bir yerde hala anlamadınız mı annelerin evlatlarını, özellikle oğullarını asla bırakmadığını, sınır koymasına izin vermediğini? Bunlar sağlıklı mı? Yapılacak şeyleri bile oğlundan değil, gelininden bekleyen bir sistem. Neden evlilik bunları getirsin? Aile olabilmek için neden büyüklerin ölmesi beklensin?
Annem yok bu arada. Arkadaşlarımla bile nadiren eşim yan yana gelir. Ama kayınlarım kendi misafirlerini bile bizde ağırlarlar benimkilere hep bir kulp bulurken.

Canım çok haklısın .. Bu arada oturduğumuz ev benim evim .. araba benim arabam.. artı tadilatı devan eden ev de benim evim. Eşim çalışıyor geliri iyi. Ben ara verdim özeldeydim seneye devlete atamam olacak bekliyorum okulum yeni bitti.

O kadar haklısın ki inan çok sıkıldım . Annem demans hastası muhtaç ya kayınvalide o öyle değil manikür pedikür saç gezer … düğünümde bile bir oğlu olduğu halde bir şey takmadı biz aldık da onu taktı .. bn hiç sevmiyorum kavga çıkmaz umarım çünkü ben kendimi tanıyorum sabredemem karışırsa terslerim !

Ne için yaptığını bilemem ama neticede yapmış sırf gelini istediği için. Evcil hayvanım yok ama olsaydı kimsenin lafıyla evden göndermezdim

Ne güzel dünya kendin yardıma muhtaç diye annenle yasa. Eşinin annesi bikac aylığına yardım için gelecek diye daha gelmeden planlar yap. Üstelik kadın yakınlarda oturmak istiyor diye kadına bilen :) e annenle aynı evdesin ya. Eşinin çok bile susmuş. Kayınvalidenin yerinde olsam ben seninle gorusmem. Ön uyarı mi yapsam diyor bide

Sizin kayın aile problemlerinizin bu konuyla ne alakası var? Onlar için gidip ayrı konu açabilirsiniz. Ortada kaynanasının evindeki kediye bile karışan arıza ve toksik bir gelin var. Ne alakası var şu anlattıklarınızla konunun?

Konu sahibi senin gibi biri düşman başına. Konuyla yorumlarını okurken gözüm seğirdi. Bir de hala bana altın almadı diyor. hayır 20 yaşında yeni yetme gelin olsan anlayacam. 40 yaşında kadın hala bir gram olgunlaşmamış. Senin de oğlun olacakmış. Kendin gibi gelinin olursa kediyle köpek gibi yersiniz birbirinizi.

Öyle yapacağım valla .. canından bezdireceğim bi gelsin de

Hasta ruh .. destan yazın çok da umrumda

Şu yorumlara bak sen gerçekten normal değilsin. İlerde kendin gibi bir gelinin olursa da ya kendini ya onu bir kaşık suda boğarsın

Propagandaya bir sürü cahil inandı. İyi gözlem yapan, vicdanı olanlar inanmadı zaten. Hayvancıklar katledildi. Hala ediliyor. Bunu savunamazsınız. Yanlışı yapan insandır. Her zaman. Hiçbir hayvan bu ülkede o hale gelmeyebilirdi. Yapmayın

Sizin gibileri esigimden iceri sokmuyorum.Hic hamilesiniz diye tolerans gosteremicem kusura bakmayin. Kralice sendromuna girmis prens&prenses doguracagini sanan bi kafadasiniz. 4 Kedili evde 2 cocuk buyuttum, hıc saglik sorunu yaşamadik aksine yuvamiza huzur geldi. Bu arada sayisiz kediye gecici yuva olduk. Elbette ki tüyde oldu ustumuzde... şükür üstumuz kirlendi ama ruhumuz tertemiz... kedi eve almazsnz anlarim ama kayinvalidenin evindeki kediye karismak, kediyi yasadigi yerden kalabalik bi yere göndermek cok buyuk vicdansizlik... kayinvalideniz uyumluymus ki bence bu da gereksiz! Kedime laf eden annemi dinlemiyorum ben... kedilerim Allahin bana ömürlük emaneti kimse sagligimda onlarin varligina karisamaz asla izin vermem... kadin yalnizim yakina gelcem demis,annesiyle yasayan siz ona bile tahammul edememissiniz... ilk defa bir hamileye bunu diyorum banlanirsamda banlanayim hic onemli değil ama siz soylediginiz gibi sert falan degilsiniz siz direk egoistsiniz , evlerden iraksiniz kusura bakmayin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…