sizden bi cacık olmaz. ne kadar geçimsiz, içi dar, bencilsiniz. kendi anneniz mükemmeldir eminim! eşinize de annesine de yazık!!29 haftalık hamileyim.Kayınvalidem şimdiden bize gelecek İzmir de oturuyor kendisi.Bayağı masraf olunca eşim annem de gelsin bize destek olur dedi.Onun annesi nihayetinde ama benim kadın konusunda çekincelerim var.Kadından hiç hoşlanmıyorum sadece bebek kontrollerinde arıyorum bilgi için.
Ben annemin evinde oturuyorum bu arada.Annem demans hastası olduğu için bırakamadım.Eşimde sağolsun espriyle yaklaşır anneme yeri geldi yardımcı olur.Şimdi annesi geliyor doğumdan sonrada kalacak.Onu daha iyi tanımanız için geçen aramızda geçen bi mevzudan bahsedeceğim. Tetanoz aşısı yaptırabileceğimi söyledi doktorum. Kayınvalideme yaptırdım tekrar yapılacak dedim ikinci doz . Yok öyle zararlı olabilir falan demeye başladı ben de doktorum ne derse o dedim o da olur mu öyle iyi değildir falan dedi ikinci doz dedim bu yarım doz he tamam o zaman dedi benim sinirli bi yapım var bu kadın beni gerecek gibime geliyor. Yardımcı olacağım diyor ama bilmiyorum bunun bu çok bilmiş halleri beni çileden çıkarabilir. Kocam da anneye düşkün gibi görünüyor ama öyle sık aramaz .. ama yanıbaşında ister ben farkındayım tavırlarından bir ara üst komşum gidince annesini almak istedi oraya komşumla anlaştım türlü bahanelerle başka birine verildi ev.
Bir de bunların kedileri vardı her yer tüy içindeydi evlerine gittiğimde.Kayınvalide zaten sinir gittiğimin ertesi günü ben burada yalnızım da sizin oraya yerleşmek istiyorum falan demeye başladı.Hastalıktır bilmem ne bahanesiyle..Yani hayatı yalan.. düğünümde hep biz ödeme yaptık bir bilezik yapmadı . Düşündükçe sinirlerim zıplıyor.Bir de kesi muhabbetleri var dedim asla istemiyorum kedi fon evde . Yarın bir gün gelirsem evinize çocuğum zarar görür kesin net çizgim dedim ne benim evimde ne de annenin dedim eşime . Birine vermişler kediyi kaynanam sürekli eşime kediyi hatırlatıyor video atıyor yok üzüldüm yok özledim bilmem ne.. Kayınvalidelik yapıyor sinsice. Bir de arkam sıra görüşmelerini okudum kediyi geri almak gibi .Kıyameri kopardım illa ki gelince kedinin muhabbetini yapacaklar ve ben bundan hiç hoşlanmıyorum..!
Size sorum ben tahammül edemeyip ters laflar edebilirim kavga çıkabilir çünkü kendimi tanıyorum.Ben bu kayınvalidemin çok bilmiş hallerini eşindim söyleyeyim bi ön uyarı mı yapayım .. ne yapayım özellikle tecrübeli olanlar yazabilir mi ? Kadın yarın geliyor şimdiden afakanlar bastı..!
Siz samimi olmadığınız için size samimi gelmiyor. O bırakıp gidemiyorum serzenişi çok masum bir serzeniştir. Saygı duyarım lafını da boşuna söylüyorsunuz çünkü zaten saygı duymadığınız için kediyi göndertmişsiniz. Siz daha kendinizi analiz edememişsiniz. Eğer gelişmek istiyorsanız kisisel gelişim üzerine çalışın, okuyun, izleyin. Size faydası dokunur.Sadece benim istememle değil sürekli bana kediden dert yanan kendisi eşime ayrı konuşuyor özlüyorum bilmem ne diye;bana da kediyi bırakamıyorum bir yere gidemiyorum diye yakınan kendisi .Kusura bakmayın herkes evcil hayvan beslemek zorunda değil tabi ki de banane kadının evinden ama yarın bir gün çocuğu getirin göreyim bırakın bana diyecek evime gelecek .. ben kıl istemiyorum evde bunun anlaşılmayacak bir tarafı yok. Evde bakılmasını doğru bulmuyorum isteyen bakar saygı duyarım ama eğer ben gideceksem o eve mecburum eşimin annesi nihayetinde istemem..
Bu arada keşke gelmese kayınvalidem ben memnun olurum. Bana samimi gelmiyor hepsi bu ..yavrum kızım anneciğim falan bunlar şişirtme geliyor hanfendi. 1,5 yıl bile olmadı hayatıma gireli kayınvalide
gelin terörüBu gelinlerin kaynana düşmanlığına hiç anlam veremiyorum.Kadin yardım için gidecek istemiyorum deniliyor.Ama mesele kendi annesi olunca her türlü her şey yapılıyor.Benim de oğlum var galiba bir sıfır gerideyim gelinin annesine göre.Buradaki kaynana konularını okudukça bunu daha iyi anlıyorum.Kadının kedisi bile sıkıntı.Olmazsa neler yapılacak nasıl davranılacak bir liste yapın verin eline ona göre davransın kadın yeterki siz memnun olun...
bebeğinizin cinsiyeti ne? umarım erkektir:)29 haftalık hamileyim.Kayınvalidem şimdiden bize gelecek İzmir de oturuyor kendisi.Bayağı masraf olunca eşim annem de gelsin bize destek olur dedi.Onun annesi nihayetinde ama benim kadın konusunda çekincelerim var.Kadından hiç hoşlanmıyorum sadece bebek kontrollerinde arıyorum bilgi için.
Ben annemin evinde oturuyorum bu arada.Annem demans hastası olduğu için bırakamadım.Eşimde sağolsun espriyle yaklaşır anneme yeri geldi yardımcı olur.Şimdi annesi geliyor doğumdan sonrada kalacak.Onu daha iyi tanımanız için geçen aramızda geçen bi mevzudan bahsedeceğim. Tetanoz aşısı yaptırabileceğimi söyledi doktorum. Kayınvalideme yaptırdım tekrar yapılacak dedim ikinci doz . Yok öyle zararlı olabilir falan demeye başladı ben de doktorum ne derse o dedim o da olur mu öyle iyi değildir falan dedi ikinci doz dedim bu yarım doz he tamam o zaman dedi benim sinirli bi yapım var bu kadın beni gerecek gibime geliyor. Yardımcı olacağım diyor ama bilmiyorum bunun bu çok bilmiş halleri beni çileden çıkarabilir. Kocam da anneye düşkün gibi görünüyor ama öyle sık aramaz .. ama yanıbaşında ister ben farkındayım tavırlarından bir ara üst komşum gidince annesini almak istedi oraya komşumla anlaştım türlü bahanelerle başka birine verildi ev.
Bir de bunların kedileri vardı her yer tüy içindeydi evlerine gittiğimde.Kayınvalide zaten sinir gittiğimin ertesi günü ben burada yalnızım da sizin oraya yerleşmek istiyorum falan demeye başladı.Hastalıktır bilmem ne bahanesiyle..Yani hayatı yalan.. düğünümde hep biz ödeme yaptık bir bilezik yapmadı . Düşündükçe sinirlerim zıplıyor.Bir de kesi muhabbetleri var dedim asla istemiyorum kedi fon evde . Yarın bir gün gelirsem evinize çocuğum zarar görür kesin net çizgim dedim ne benim evimde ne de annenin dedim eşime . Birine vermişler kediyi kaynanam sürekli eşime kediyi hatırlatıyor video atıyor yok üzüldüm yok özledim bilmem ne.. Kayınvalidelik yapıyor sinsice. Bir de arkam sıra görüşmelerini okudum kediyi geri almak gibi .Kıyameri kopardım illa ki gelince kedinin muhabbetini yapacaklar ve ben bundan hiç hoşlanmıyorum..!
Size sorum ben tahammül edemeyip ters laflar edebilirim kavga çıkabilir çünkü kendimi tanıyorum.Ben bu kayınvalidemin çok bilmiş hallerini eşindim söyleyeyim bi ön uyarı mı yapayım .. ne yapayım özellikle tecrübeli olanlar yazabilir mi ? Kadın yarın geliyor şimdiden afakanlar bastı..!
O zaman yallahSen ve senin gibiler yorum yapmasın yalandan .Cevap vermeyeceğim. Ayıracak vaktim yok canım
bebeğinizin cinsiyeti ne? umarım erkektir:
Hasta ruh .. destan yazın çok da umrumdaO zaman yallah
Sana burdan ekmek çıkmaz
Neyse bı kaç saat geçsin de şenlenir buralar
Doktorum onay verdikten sonra başkaları da kim .. benim çocuğum onun için en doğru kararları alabilecek yeterlilikteyim !Kocanız nasıl sizin annenizle aynı evde kalabiliyorsa sizde kalabilirsiniz. Yazdıklarınizdam çokta uyumlu biri gibi gelmediniz kusura bakmayın. Ayrıca gebelikte ki tetanoz aşısınin zararlarını araştırın derim kadın haklı
Açıkliyim o zaman. Yardım istemişsem biri bana yardım edebilir. Benim istediğim şartlarda. Yoksa istemem. İstememe hakkım neden olmasın ki? Müdahale edebilmek için etrafta dolanmak çoğunlukla yapılan. Sınır koyucam diye bir yerlerimiz düşüyor. Herkes karşımdaki insanın evi, hayatı, çocuğu, işi demiyor. Ben bilirim, ev benim oğlumun vs. Sen bizim kızımızsın falan palavra. Kimse kimsenin evladı değil. Sadece eşinizle aranız bozulmasın diye nelere katlanabiliyorsunuz bilseniz. Ben iyi durumdayım yine. Ama hep fazla özgür yaşadığımdan bana zor geliyor o mıçmıç sevgi ve 'yardım'lar. Türkiye gibi bir yerde hala anlamadınız mı annelerin evlatlarını, özellikle oğullarını asla bırakmadığını, sınır koymasına izin vermediğini? Bunlar sağlıklı mı? Yapılacak şeyleri bile oğlundan değil, gelininden bekleyen bir sistem. Neden evlilik bunları getirsin? Aile olabilmek için neden büyüklerin ölmesi beklensin?Bu gelinlerin kaynana düşmanlığına hiç anlam veremiyorum.Kadin yardım için gidecek istemiyorum deniliyor.Ama mesele kendi annesi olunca her türlü her şey yapılıyor.Benim de oğlum var galiba bir sıfır gerideyim gelinin annesine göre.Buradaki kaynana konularını okudukça bunu daha iyi anlıyorum.Kadının kedisi bile sıkıntı.Olmazsa neler yapılacak nasıl davranılacak bir liste yapın verin eline ona göre davransın kadın yeterki siz memnun olun...
Canım çok haklısın .. Bu arada oturduğumuz ev benim evim .. araba benim arabam.. artı tadilatı devan eden ev de benim evim. Eşim çalışıyor geliri iyi. Ben ara verdim özeldeydim seneye devlete atamam olacak bekliyorum okulum yeni bitti.Açıkliyim o zaman. Yardım istemişsem biri bana yardım edebilir. Benim istediğim şartlarda. Yoksa istemem. İstememe hakkım neden olmasın ki? Müdahale edebilmek için etrafta dolanmak çoğunlukla yapılan. Sınır koyucam diye bir yerlerimiz düşüyor. Herkes karşımdaki insanın evi, hayatı, çocuğu, işi demiyor. Ben bilirim, ev benim oğlumun vs. Sen bizim kızımızsın falan palavra. Kimse kimsenin evladı değil. Sadece eşinizle aranız bozulmasın diye nelere katlanabiliyorsunuz bilseniz. Ben iyi durumdayım yine. Ama hep fazla özgür yaşadığımdan bana zor geliyor o mıçmıç sevgi ve 'yardım'lar. Türkiye gibi bir yerde hala anlamadınız mı annelerin evlatlarını, özellikle oğullarını asla bırakmadığını, sınır koymasına izin vermediğini? Bunlar sağlıklı mı? Yapılacak şeyleri bile oğlundan değil, gelininden bekleyen bir sistem. Neden evlilik bunları getirsin? Aile olabilmek için neden büyüklerin ölmesi beklensin?
Annem yok bu arada. Arkadaşlarımla bile nadiren eşim yan yana gelir. Ama kayınlarım kendi misafirlerini bile bizde ağırlarlar benimkilere hep bir kulp bulurken.
Ben pek kv sevmediğim için iyi düşünemeyeceğim. Konu sahibinin çocuğuysa onun torunu. Genel bir yargı var kedi tüyü ve bebekle ilgili. Aynı şeyi düşünmüştür. Sadece çok sevdiğinden özlüyordur. Etrafımda çok var onlardan. En yakınlarımı çağırmıyorum eve kedilerle ilgili fikirleri yüzünden. Uyum için yapmadı bence kv.
Ben de. O yuzden böyle anlattımNe için yaptığını bilemem ama neticede yapmış sırf gelini istediği için. Evcil hayvanım yok ama olsaydı kimsenin lafıyla evden göndermezdim
Sizin kayın aile problemlerinizin bu konuyla ne alakası var? Onlar için gidip ayrı konu açabilirsiniz. Ortada kaynanasının evindeki kediye bile karışan arıza ve toksik bir gelin var. Ne alakası var şu anlattıklarınızla konunun?Açıkliyim o zaman. Yardım istemişsem biri bana yardım edebilir. Benim istediğim şartlarda. Yoksa istemem. İstememe hakkım neden olmasın ki? Müdahale edebilmek için etrafta dolanmak çoğunlukla yapılan. Sınır koyucam diye bir yerlerimiz düşüyor. Herkes karşımdaki insanın evi, hayatı, çocuğu, işi demiyor. Ben bilirim, ev benim oğlumun vs. Sen bizim kızımızsın falan palavra. Kimse kimsenin evladı değil. Sadece eşinizle aranız bozulmasın diye nelere katlanabiliyorsunuz bilseniz. Ben iyi durumdayım yine. Ama hep fazla özgür yaşadığımdan bana zor geliyor o mıçmıç sevgi ve 'yardım'lar. Türkiye gibi bir yerde hala anlamadınız mı annelerin evlatlarını, özellikle oğullarını asla bırakmadığını, sınır koymasına izin vermediğini? Bunlar sağlıklı mı? Yapılacak şeyleri bile oğlundan değil, gelininden bekleyen bir sistem. Neden evlilik bunları getirsin? Aile olabilmek için neden büyüklerin ölmesi beklensin?
Annem yok bu arada. Arkadaşlarımla bile nadiren eşim yan yana gelir. Ama kayınlarım kendi misafirlerini bile bizde ağırlarlar benimkilere hep bir kulp bulurken.
Öyle yapacağım valla .. canından bezdireceğim bi gelsin de
Hasta ruh .. destan yazın çok da umrumda
Şu yorumlara bak sen gerçekten normal değilsin. İlerde kendin gibi bir gelinin olursa da ya kendini ya onu bir kaşık suda boğarsınBu toplumun neden bir adım ileri gidemediği o kadar belli ki .. böyle anlamsız şeylere odaklanmaktan evlatlarına gereken bilgiyi terbiyeyi veremeyen ne çok insan var.. sizlerin ektikleri yüzünden nice masumlar canlarından oldu .. bir bebeği bir çocuğu yaşlıyı kadını bir hayvan parçaladığında aynı tepkiyi veriyor musunuz kara cahiller !
Propagandaya bir sürü cahil inandı. İyi gözlem yapan, vicdanı olanlar inanmadı zaten. Hayvancıklar katledildi. Hala ediliyor. Bunu savunamazsınız. Yanlışı yapan insandır. Her zaman. Hiçbir hayvan bu ülkede o hale gelmeyebilirdi. YapmayınBu toplumun neden bir adım ileri gidemediği o kadar belli ki .. böyle anlamsız şeylere odaklanmaktan evlatlarına gereken bilgiyi terbiyeyi veremeyen ne çok insan var.. sizlerin ektikleri yüzünden nice masumlar canlarından oldu .. bir bebeği bir çocuğu yaşlıyı kadını bir hayvan parçaladığında aynı tepkiyi veriyor musunuz kara cahiller !