Yardıma ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mideniz kabul ediyorsa ne ala devam edin. Ama lütfen her yiyip araya öleni, kuranı karıştırmayın. Pislik sizin pisliğiniz temiz şeylere o ellerinizi dillerinizi sürmeyin.
Şahsi fikrim sizin o sizi çok seven kocanız o kadınla yatmış, kalkmıştır. Hatta senaryo söyle ilerlemiş sizinki boşanacam demiştir karşıdaki de önce tamam demiştir, sonra baktı mevzu uzuyor adam sizi boşamıyor zaten yüz yok ortalığı birbirine katmış.
Yani asıl mesele sizin herif herkesi sizin gibi sözle kandırırım sanmış ama karşıdaki kadın da yüz olmadığını anlamamış. Anladığında mercimek çoktan yanık kokusu vermeye başlamış

Hadi geçmiş olsun, allı pullu aldatılmışsın. Kocan ile sevgilisinin başını tutmadığımıza göre cinsel ilişki yaşayıp yaşamadıklarını bilemeyiz. Kadının evinde yanak yanağ resimler filan seni ikna etmeye yetmemiş, kocanı aklamak için elinden geleni yapmışsın. Artıları eksileri diye bir çizelge yaptın aklınca galiba. Bu duydukların yaşadıkların senin için artıların çoğunu götürmüyor da yazdıklarından anladığım. Geçmiş olsun. Madem kabullendin sus ve sıradaki kaçamaklarını bekle kocanın.

Son düzenleme:
Ne uzun sürdü. Oku oku bitmedi. Paylaşılamayan adam karısını seçtiğine yeminler etmiş. Kadın da mutlu kocasıyla. Sorun yok. İçinize sinmezse çip falan da takarsınız. Nalan gibi mühürlü korselere sokarsınız. Her akşam da kitaba el bastı mı romantik akşam yemeğine geçersiniz.

esin muhtemelen yalan soyluyor.

sana tavsiyem oncelikle bir doktora gorun ve cinsel yolla bulasan hastaliklar icin test yap, sana bir seyler bulastirmis olabilir

Sana boşan ya da boşanma diyemem.
Ya da affet ya affetmede diyemem .
Amma aldatmak yalnız cinsəlliklie olmuyor.
Ap acik aldatmış

Bence kız ayrılmak istememiş. Ya adam kızı boşlamaya başlamış, ya da bakmış ki karısından boşayamayacağım kendimi göstereyim bi demiş. Böyle olur genelde.

Ayrılacağınızı bildiği için yalan söylüyor eşiniz, cinsellik kesinlikle yaşanmıştır. Hadi yaşanmadı diyelim yine de sizden başkasına gönlü kaymış bu da bir aldatmadır. Sakın affetmeyin boşanın derim. Ayrılmamak için kırk takla atıyor şu an.

Boşuna konusmaya degmez kadinla yuzde 99 yatmış affetsende affetmesende. Ayrica kadinla yatsada yatmasada yuzde 100 aldatilmissin. Burda sana güzel soz söyleyen olmaz, o yuzden sen kocanı affet zaten affedicen. Mutlu mesut yaşayın, kurana el basıp yalan yemin diye kurban kesinde vaaar herseye bir kılıf buluyorlar

ohaaa konuyu okumadım otel odasın kalıp abi temiz kaldıysa varya : )

yaz kızım 300 torba çimento 1 kamyon demir...
Ortada aldatılan Bi kadın var. Aldığı karar doğru veya yanlış ama dalga geçilecek birşey yok kadının hayatı altüst olmuş. Siz böyle yaparsanız cemaat ne yapmaz. Tam adamıyla da polemiğe giriyorum ama azıcık empati. Biraz daha hassas yaklaşmak bu kadar zor olmamalı.

Ciddi şekilde aldatılmışsınız. İçi rahat bir şekilde size yalanlar söylemiş, size aylarca yalan söylemiş. Size ona kendinizin izin verdiğine inandırıp her şey kontrolünüzde gibi davranmış. Kaldı ki ortada bir itiraf da yok, gelip size vicdanı rahatsız olup da bir ieyler anlatmamıi, aksine kız anlatınca, başka bir çaresi kaşmayınca anlatmış. Eşinizi sevebilirsiniz ancak yarın öbür gün başka çocuğunuz olduğunda veya başka bir şeyle ilgilendiğiniz anda başkasının kollarına yine de gitmeyeceğine hiçbir zaman emin olamayacaksınız. Kaldı ki çok büyük yeminler etmiş fakat yanak yanağa pozlar verip birlikte otellerde kalınmış. Cinsel içerikli herhangi bir şeyin yaşanmadığına da her şeyin üstüne yemin etmiş? İnanmak istemenizi anlıyorum, fakat hanımefendi eşiniz size aylarca yalan söyleyip, zorunda kaldığı için itiraf etmiş. vicdanen değil, vicdani değerleri zayıf belli ki. yarın öbür gün keşke çocuğu alıp gitseydim, iyi yetiştirseydim, bunları görmeseydi diyebilirsiniz ve o çocuğun eğitimi için, sizin yeni bir hayata başlayabilmeniz için çok daha zaman kaybedilmiş hatta geç kalınmış olabilir. Sevgi her şey değil hanımefendi, kaldı ki her ilgilenen, çok iyi davranan da seviyor olmuyor. Sadakatsizliği, yalanı barındıran bir ilişki çok ciddi kusurludur. Belki bir daha sizi aldatmaz korktuğu için (sevdiği için demiyorum) fakat herhangi bir konuda çok rahat yalan söyleyebilir ve hiç farkında olmazsınız. çünkü belli ki vicdani değerlerinde yoksunluk var.

Yanak yanaga poz verecek samimiyette olan en azından opusmustur diye düşünüyorum..çok zor durum Rabbim önce sabır sonra afiyet versin

Aldatilmişsiniz net,cinsellik olsun olmasın adamın gönlü aklı kaymış.Karşı tarafa sizi bir güzel kotulemis.Bu tarafta ise size iyi davranıp vicdanını rahatlatmış.Kadın aramasa hâlâ aldatiliyordunuz.Onun pişmanlığı yakalanmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…