Yardıma ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cinsellik olup olmaması neyi değiştirir ki? Duygusal olarak aldatılmak daha kötü değil mi? Yani bilmiyorum ama birinden hoşlanmak, onun ilgisini istemek, onun ilgisi özlemek, ona karşı içinde hislerin oluşması bana seksten bile daha özel, intim geliyor.

Bu arada yukarıda da yazılmış, gerçekten çok önemli. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda dikkatli olun, önlem alın. Eşiniz test yaptırsın hatta bence. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Diyelim ki cinsellik olmadı .eee adam seni aldatmış . Aldatmak illa beraber olmak mı(ki binde bir milyon eminim yaşamışlardır )
Dünden razısın gibi geldi bana affetmeye .sindireceksin kurcalama . Ama eşin sadakatsiz ve yalancı .

Farkındaysanız kadın adamın eli kadının eline değmedi diye affetti affedecek. Konu başlığına bakarsanız içinden geçenin ne duymak istediğini az çok anlarsınız. Ne kadar anlatsanızda istediği yorum gelmediği müddetçe cevapları kabul etmeyecek. Bence benim verdiğim mesajı daha dikkatlice okuyun. Dalga mı geçmişim yoksa kendine gelsin doye tokat mı atıyorum.

Yuh artık daha neler duyacak bu kulaklar, ameliyat izlerini herkesle konuşurken duymuş yanak yanağa olan fotolarda ki de kesin eşiniz değildir.

Kocanız roman yazmalı kalemi kuvvetli hayal gücü geniş maşallah
Bu şüpheyle nasıl yaşayacaksınız? Bu tür şeylerin geri dönüşü olmaz bile isteye yapmış otelde kalacaklar ama sadece uyuyacaklar inanalım mı buna gerçekten?
İt gibi pişman olması yaptığı gerçeğini değişmez. Yalan, aldatma ve şiddet bunları bir kere yapan yine yapar. Bunu bilir bunu söylerim.

En ufak şey derken?
Aldatılmak şiddet bunlar ufacık şeyler tabi canımm bizde boşandık ya kıskanıyoruz kesin herkes boşansin istiyoruz hep ondan yoksa siz bireysiniz kendinize değer verin sevildiğiniz sayıldığınız yerde olun ömrünüzü boşa harcamayın demelerimiz hep palavra inanıp boşansınlar diye

Konu yalan çünkü sahibi yorumlara cevap dahi vermemiş
Sadece inançları karalamak için konu açmış klasik aldatma ve inanç dayalı uydurma konu

Haklı olabilirsiniz. Yeni üye ; destan gibi bir konu ve sadece konuyu anlattığı mesaj dahil 2 mesajı var.

Forumda insanlar , konuyu gerçek sanıp onlarca mesaj yazıyor ; diyerek eğleniyor belki de.

Şayet konusu gerçek değilse , ve forumda aklınca eğleniyorsa ; yazdıkları dilek yerine geçip kabul olursa ne yapacağını da şimdiden düşünmeye başlasın.

Siz hep böyle saf mıydınız? Bu yalanlara inandınız yani.

Son paragraftaki yazdıklarınızı okursa kesin uyumadan önce,uykudan kalkınca her yerde okuyacağı dualar bulmaya başlayacaktır.

Bacim kusura bakma gerçekler acıdır ama bal gibi eşiniz aldatmış sizi.Beklediginiz sözleri duyamazsınız burdan bariz aldatilmissiniz esinizde sizi sevmiyor.Surekli birbirimizi seviyoruz yazmışsınız ama seven adam başkasına gitmiş bide onu seveyim demiş.kendinizi kandırmayın lütfen,kandirilmaniza da izin vermeyin...

Ama o sahil zamanındaki oteli eşim kabul etti evet birlikte kaldık ama asla cinsel bir amaçla kalmadık hiç bir yakınlık olmadı dedi.
Ben inandım eşinize(!)
Bir kadınla bir erkek illa cinsellik için mi kalır bir otelde hemde aynı odada(!)
Bence tavla turnuvası için gitmiş olabilirler.
Eşinize bağırdığınız için özür dilemelisiniz

Kadın başka bir adamla hiçbir şey yaşamadan(!) kardeş kardeş otelde kalsa ne olurdu acaba?
Kadın kolundan tutulup gecenin bir vakti ayakkabısız sokağa atılırdı..çocuğu da babannenin evine konulurdu ..şehir şehir kaçırılırdı da yine de kadınla gitmesine izim verilmezdi.ama büyük olasılıkla konu sahibinin adama eve gelmeni istemiyorum diyecek bir gücü bile yok..aynı evde suratını asıp adamın çamaşırını yıkayıp yemeğini yapıyor ..bu adamın ilk yakalanışı kadını ikna için yemin etmedik peygamber bırakmamış ama ikincisinde bu çabaya girmeyecek.Allah yardımcısı olsun

Cıdden cinsel ilişkiye girmediklerine inandınız mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…