Yardıma ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ramazanda sahur yapmış adam, hemen suçlayın siz de.
Ne yapmış acaba bu inançlı arkadaş gecelik imam nikahı mı kıymış iftarı ve sahuru "birlikte yapacağı " bu kızla
Gerçekten aklım almıyor bir ibadet nasıl böyle bir yalan için kullanılabilir ..insan çarpılmaktan ve ç.künün kangren olup kopmasından da mı korkmaz bu arada adamın kurduğu işin konu sahibinin altınları ile kurulduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam

Sizinde eşinizinde konuya yamaladıgınız inançlı insan yalanınızı da inanmıyorum
İnançlıymış,duay mış boşanma sana kim diyor boşan kocan inancı gereği nikah bile yapabilir sizde bunu diger konunuzda yazarsınız bizde normal görür yada ulann inançlılarda böyle yaşıyorsa diye ağzımızı doldururuz.
Üstelik konu eksik bu eşinizle birlikte olan kadına hakaret etmemişsiniz.bunuda ben hatırlatayım

Ya ben böyle başlıkları okuyunca ağlayasım geliyor. Evlenmeyi sildim aklımdan valla.
Eşiniz sizi sev mi yor. Çok kırıcı ve kabullenmesi zor. Empati yapıyorum çocuğunuz var düzen(!) var ama eşiniz sadık değil. Kabullenin. Çalışıyorsanız maddi geliriniz varsa boşanın. Çalışmıyorsanız da iş bulun acilinden. Böyle hayat geçmez çökersiniz.

İnanç öyle kurana el ayak basarak ana baba dede ebe herkesin ölüsüne dirisine yemin ederek olsaydı bu koca ilahiyat fakültesine dekan olurdu.
Ayyy pardon gece dua de ediyor şimdi kesin dekan olur

Geceleri hadi şu duayı edelim diye esine de dua ettirdiği için sıfırlanıyor diye düşünmüştür.
Altınları bilmem ama öyle ise o iş yerinin duvarlarında ne sesler çarpışıp hemhal olacak kim bilir. Altınların hakkını vermek isteyecektir adam, sonuçta affedilmek böyle bir şey.

Konu sahibi durumunuz maalesef bu. Bütün bunlara madem inandınız unutup devam edin madem.

Eşinizi yalan makinesine bağlasanız o makine daat daat yapmaktan evin şartelleri atar bırakın gitsin size saygısı yok işte

sahur yapan adam aldatır mı hiç
Aldatmamış işte. Sahur yapmış, yediği şey dokunmuş otele kusmaya gitmiş. Ama sanırım kızın üstüne kusmuş olacak ki kız da sinirlenip karısını aramış. Sabaha kadar demiş adam sonuçta, kızın da canı var, yazık.

Bal gibi de aldatmış
Su ülkenin kadınlarının affetme potansiyeli ya da saflığı yüzünden boşanan kadınlar doğru yapıp yapmadıklarını sorguluyor

Bence siz kimseye anlatamadığınız için hatta anlatamadığınız için değil
Duymak istediklerinizi duyamayacağınz için buraya yazdınz
Fakat ne bekliyorsunuz? Ne dielimki..
Bu tarz iğrenç konular yeminler edilmesi dini katmak felan ayrı bi saçmalık geliyor bana..
Cinsel ilişkiye girseydi asla affetmezdm ee girmemiş affedeym modundasınız..
Eşiniz kavga ettiğiniz dönemlerde boşluğa düştüm demiş.. Bildiğiniz cinsellik işte..
Kaldıki duygusal bile olsa siz bnu yapsaydınz inan bana o... Tutunda aklınızın ucundan geçmeyen tüm damgaları yerdiniz...
Arkanıza bakmadan cıkın gidin..
Elinizde onca delil varken durmayın bile..
Hala duruyor olmanız bile hatA
Umarm herşey gönlünüzce olur

Konu yalan çünkü sahibi yorumlara cevap dahi vermemiş
Sadece inançları karalamak için konu açmış klasik aldatma ve inanç dayalı uydurma konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…