Görüştüğüm kişi pedofil gibi, görüşlerinize ihtiyacım var

Valla kanka korkunç olan konu sahibesinin betimi değil, gerçekler. Toplum leş gibi bir yer oldu artık küçücük çocuklar bile teshircilik peşinde. Bakarken utanıyorsun, bunları kim yetiştirdi diyorsun. Konu sahibesi de kızın teshirci şekilde giyindiğini, sosyal medyaya o şekilde video attığını yazmış başka nasıl yazsın🤐🤐

Birkaç ay önce bir video izlemiştim metroda 16 yaş civarı bir kız kalçasını yarı kapatan çok kısa ve dar bir şort giymiş, ortayaşlıca bir kadın da tepki göstermiş bu ne diye. Bu genç kız anası yaşında bir kadına öyle okkalı küfürler etti ki ben utandım🙄🙄🙄izlerken utandım. Tabi ki burası özgür bir ülke isteyen istediğini giyer ama bunun da bir sınırı var özgürüm diye kalçanı açıp gezersen ancak kendini rezil edersin.
Konu sahibinin kizin giyim tarzini tarif edisi mide bulandirici. 17 yasinda olan bir genc. Bu yaslarda daha kendilerini ve tarzlarini bulmaya calisiyor insanlar. Biri 33 yasinda densiz bir adam bunun pesinde, diger tarafta bu tarz kadinlar ve bu kizlari teshircilikle sucluyorlar. Kizin belli ki ailesi yol gostermemis, fazlaca serbest birakmis. Bu noktadan sonra bir de kadin olarak 33 yasindaki sevgilisi bu kizla vakit geciriyor diye kizin giyimini avam bir sekilde yorum yapmak hos degil.
Biraz tarz olarak vucudunu gostermeyi seven diyebilirdi ama cinsel organini belli eden, popo cikaran tayt ne demek? Iki soylem arasinda daglar kadar fark var.
Bir diger konuda erkekler bakmamayi ogrenecek. Ama dediginizde haklisiniz, burasi ozgur bir ulke degil. Disarisi cok tehlikeli ozellikle bu tarz genc kizlar icin. Sahip cikip yol gostermek gerekirken bu sekilde yaklasmak hic dogru degil.

Valla kanka korkunç olan konu sahibesinin betimi değil, gerçekler. Toplum leş gibi bir yer oldu artık küçücük çocuklar bile teshircilik peşinde. Bakarken utanıyorsun, bunları kim yetiştirdi diyorsun. Konu sahibesi de kızın teshirci şekilde giyindiğini, sosyal medyaya o şekilde video attığını yazmış başka nasıl yazsın🤐🤐

Birkaç ay önce bir video izlemiştim metroda 16 yaş civarı bir kız kalçasını yarı kapatan çok kısa ve dar bir şort giymiş, ortayaşlıca bir kadın da tepki göstermiş bu ne diye. Bu genç kız anası yaşında bir kadına öyle okkalı küfürler etti ki ben utandım🙄🙄🙄izlerken utandım. Tabi ki burası özgür bir ülke isteyen istediğini giyer ama bunun da bir sınırı var özgürüm diye kalçanı açıp gezersen ancak kendini rezil edersin.
Ya ben size birsey diyeyim mi. Benim bir kuzenim vardi artik cok gorusmuyoruz. Bunun is yerinde bir yakin arkadasi vardi. Bana gelip kisa etekler giyiyor, surekli beli acik kiyafetler giyiyor kendini teshir ediyor diye anlatiyordu. Sonra bir gun dedim ki bana bir gostersene instagramini. Bir baktim ki oyle acik secik bir kiyafeti yok. Gayet siradan is yerinde giyilebilecek sekilde giyinmis kiz.
Demem o ki konu sahibinin bu kisinin kiyafetlerini kendince yorumlamasi, bizim yorumlamamiza gore farkli olabilir. Herkesin teshircilik anlayisi farkli ve bu cok tehlikeli bir konu. O yuzden giyim tarzlarina cok karisilmamasi veya yorum yapilmamasi taraftariyim.
Dediginiz videoda da ayni sekilde. Kadin laf atmasaydi hic bir konu olmayacakti. Sortu giyen kisi kendini rezil ettigi ile kalir veya kalmaz ama bugun o sortun boyu kisa ise yarin diz ustu bir sort da baskasina kisa gelir. Bunun bir bitis noktasi yok. Kaldi ki insanlar cok sinirli, kimseye birsey dememeye calisiyorum ben. Gecen sene birini kirmizi isikta kornaya basti diye ondeki arabada duran adam cikip silahla vurdu. Videode sadece kufur yediyse kadin sansli sayarim artik ben. Bicaklayabilirdi de. Saldirabilirdi de.

Ben konu sahibinin abarttığını düşünüyorum.

Tıpkı 17 yaşındaki kızın fiziksel özellikleri ile giyim şeklini tarif ettiği gibi ve bunu özellikle yapmış gibi. Tepki görmemek için.

Madem sevgilisinin tavırları hoşuna gitmiyor o zaman onun üzerinden betimleme yapsaydı.

Öyle tarif etmişki kız o...pu ailesi de p....enk sanki ben yine söylüyorum. Mutlaka bize yansıttığı gibi değil.

Not: 17 yaşındaki çocuğumun 33 yaşında biriyle dipdibe arkadaş olmasını istemem tabi..

Ama bu konu bana çok yapay geldi.. Konu sahibinin zihniyeti farklı.
Hayır bide biz sanki normal demişiz gibi yazmışlar ama şunu diyorum 1 sene sonra kimse karışamaz ki bence hiç normal değil bu kadar yaş farkı pedofiliyle ne alakası var sinirinide kizdan çikarması ayrı olay 🤦🏼‍♀️ yaş farki anca şöyle olabilir biri 45 biri 30 olur okeyim ama bu sekilde kimse okey demez buna baziları saçmaliyor gene yazarken. Son şey kimsenin kıyafeti yaptıkları kimseyi ilgilendirmez herkes kendi çoluğu çocuğuyla ilgilensin

Konu sahibinin kizin giyim tarzini tarif edisi mide bulandirici. 17 yasinda olan bir genc. Bu yaslarda daha kendilerini ve tarzlarini bulmaya calisiyor insanlar. Biri 33 yasinda densiz bir adam bunun pesinde, diger tarafta bu tarz kadinlar ve bu kizlari teshircilikle sucluyorlar. Kizin belli ki ailesi yol gostermemis, fazlaca serbest birakmis. Bu noktadan sonra bir de kadin olarak 33 yasindaki sevgilisi bu kizla vakit geciriyor diye kizin giyimini avam bir sekilde yorum yapmak hos degil.
Biraz tarz olarak vucudunu gostermeyi seven diyebilirdi ama cinsel organini belli eden, popo cikaran tayt ne demek? Iki soylem arasinda daglar kadar fark var.
Bir diger konuda erkekler bakmamayi ogrenecek. Ama dediginizde haklisiniz, burasi ozgur bir ulke degil. Disarisi cok tehlikeli ozellikle bu tarz genc kizlar icin. Sahip cikip yol gostermek gerekirken bu sekilde yaklasmak hic dogru degil.

Afedersin so lame, 17 yaşında kimlik bulmak saçını mora boyamakla, gotik giyinmekle, farklı tarzlar denemekle vb oluyor . Berbat giyiniyorsan , kendini teşhir ediyorsan da bu şekilde betimlenirsin. Bu şekilde betinmlenmek istemiyorsan da rezil giyinmezsin. Bunlardan apayrı olarak 17 yaşındaki bir çocuğun kendini teshirlemesi ailesinin başarısızlığı ve toplumsal ahlak erozyonu yüzunden olur ancak. Küçük kızlar kendilerini objeleştirip sunuyorsa neden, toplum niye bu hale geldi diye bakmakta fayda var. 17 yaşindaki kızınin anlatılan biçimde kalçasına yapışan spor tayt giymesine, üstüne internete foto koymasına razı mısın?? Bu tip teşhir kıyafetlerini normallestirmeyin bırakın bunları.

Hayır bide biz sanki normal demişiz gibi yazmışlar ama şunu diyorum 1 sene sonra kimse karışamaz ki bence hiç normal değil bu kadar yaş farkı pedofiliyle ne alakası var sinirinide kizdan çikarması ayrı olay 🤦🏼‍♀️ yaş farki anca şöyle olabilir biri 45 biri 30 olur okeyim ama bu sekilde kimse okey demez buna baziları saçmaliyor gene yazarken. Son şey kimsenin kıyafeti yaptıkları kimseyi ilgilendirmez herkes kendi çoluğu çocuğuyla ilgilensin
33 yasinda saglili bir erkek birey 17 yasindaki genc kiz ile ne konusabilir. Bu yas tarzi manuplasyonlara cok acik. Nereye cekseniz oraya gelirler. Saglam bir aile bagi da yok ise zaten bu kiz burada tam bir kurban pozuna dusuyor.
Kiz 27 -28 yasini gecer, meslegi olur akli basinda olur ne istedigini bilir, aradaki yas farki kabul edilebilir ama onun oncesinde tamamen fiyasko.
Adam burada kolay kontrol edebilecegi bir avin pesinde ve biz burada kalkmis kizin spor salonunda giydigi tayti tartisiyoruz.

Ablacığım sapla samanı karıştırmayın. Ahlak, edep sağduyu yoksunluğu özgürlük değil; ortadaki kötü bir duruma tepki göstermek de bağnazlık değil. Sokakta kendinu teshirleyerek gezen bir kız görüntüsü korkunç bir görüntü, onun pesinden salya akıtan yetişkin erkekler de daha korkunç bir görüntü. Ahlaksızlığa, edepsizliğe hiçbir tepki göstermeyelim de toplum yokuş aşağı mı gitsin? O zaman ben çocuğumu okula gönderdim ama diğer çocuk küfürlü konuşuyor, yaşı küçüj amma 1 kg makyajla geliyor, sigara içiyor diye şijayetlenmiceksiniz ne de olsa herkes her yanlışı yapmakta özgür!!
İmza kaşe mühür

Açıklık başka bir şey çıplak bambaşka. Yorumunuzu okuyunca Kadın hakları ve azınlıkla ilgili çalışmalarıyla bilinen çok sevdiğim gerçek bir Atatürkçü Avukat Kezban Hatemi'nin kısa videosunu paylaşmak istedim.

Afedersin so lame, 17 yaşında kimlik bulmak saçını mora boyamakla, gotik giyinmekle, farklı tarzlar denemekle vb oluyor . Berbat giyiniyorsan , kendini teşhir ediyorsan da bu şekilde betimlenirsin. Bu şekilde betinmlenmek istemiyorsan da rezil giyinmezsin. Bunlardan apayrı olarak 17 yaşındaki bir çocuğun kendini teshirlemesi ailesinin başarısızlığı ve toplumsal ahlak erozyonu yüzunden olur ancak. Küçük kızlar kendilerini objeleştirip sunuyorsa neden, toplum niye bu hale geldi diye bakmakta fayda var. 17 yaşindaki kızınin anlatılan biçimde kalçasına yapışan spor tayt giymesine, üstüne internete foto koymasına razı mısın?? Bu tip teşhir kıyafetlerini normallestirmeyin bırakın bunları.
Benim de kizim var ve bu sekilde davranmasini ben istemem ama dedigim gibi ailesinin bir destegi ya da yonlendirmesi yoksa ,ki bu durumda bu adami eve aliyorlarsa yok gibi duruyor, bu yollara giriyorlar.
toplum bu hale geldi cunku bana gore:
1. Dunya genelinde bir teshircilik on planda ve bu tarz takilarak daha cok ve kolay sekilde para kazanabilecegi empoze ediliyor. Ailesi yol gostermedigi surece cogu genc kiz bu yola maalesef giriyor.
2. Ailenin egitimsizligi,
3. Toplumun curumuslugu, bu yine bir cok ailenin egitimsizliginin toplami olarak gorebilirsiniz.
4. Temel yollarla bordrolu bir is yaparak gecinilmesinin zorlasmasi. Isteklere ulasmanin zorlugu. Bu madde yine 1. maddeye cikariyor bizi.
Teshir kiyafetlerini de normallestirmiyorum. Demek istedigim bugun sizin giydiginiz kiyafetler de yarin baskalarina teshir kiyafeti olarak gelecek. Onu demek istiyorum. Burasi tehlikeli nokta. Isteyen istedigini giysin, kendi kendini rezil edecekse zaten eder. Bu soylediginizin bir siniri yok. Onu demek istiyorum.

Tayt giyiyorum, minyon zayıf olduğum halde üzerine kalçamı kapatacak uzun tişört veya bluz giyiyorum. Ne eşimin ailesinde ne de benim ailemde tesettürlü tek bir kadın yok. Ninelerim yaşları ilerlediği halde başlarına yemeni örtü takmamış kadınlardı. Rahmetli babaannem 76 yaşında yırtmaçlı etek giyer, rujunu sürmeden ojesiz bir şekilde saçlarına fön çekmeden asla sokağa adımını atmazdı.

Modernizm çıplaklık teşhircilik değildir. Yarı çıplak fotoğraflar paylaştıkça veya sokağa çıktıkça hayatta kendine yer edinememiş, çalışma hayatı olmayan, eğitimsiz ve kendini bulma arayışı içinde olan, özentilik ile hareket eden genç kadınlar maalesef teşhirciliği moda hareketi olarak görmeye başladı.

İstanbul'da spor salonuna gittiğimde şoka giriyordum. Tayt görünümlü mor/pembe külotlu çorapla üstünde bildiğiniz sütyen..Sütyen ama içinde ped yok meme uçları tamamen gözüküyor. Tayt ama çorap tayt içine iç çamaşırı giymemiş vajinası hatta vajina dudakları belirgin biçimde gözüküyordu.

Bu kızlar 15-16-17 yaş grubu iddia ediyorum 18 bile değil ailelerinin onayı olmasının yanı sıra bilgisi olduğunu da sanmıyorum.

Sosyal medyaya bile evlenmeden önce resmen koymazdım çünkü biliyorum ki yaptığım an ne kadar abazan varsa mesaj atacak ne gereği var üzülmeye gerilmeye ?

Memeyi popoyu açınca radarlarına takılan erkekler zaten kalitesiz olanlar..

17 yaşındaki bir kızın bu kadar teşhirci olmaması gerekiyor. Aile sahip çıkmamış. Evet dediğiniz gibi buna gerek duydum malesef. Çünkü 16 yaş küçük biriyle ne paylaşımı olabilir
Bizim topluma göre evlenmeden cinsellik yaşamakta günah ve vucudunu göstermekten daha ayıp bir şey. Sende onu yapma o zaman.

Tayt giyiyorum, minyon zayıf olduğum halde üzerine kalçamı kapatacak uzun tişört veya bluz giyiyorum. Ne eşimin ailesinde ne de benim ailemde tesettürlü tek bir kadın yok. Ninelerim yaşları ilerlediği halde başlarına yemeni örtü takmamış kadınlardı. Rahmetli babaannem 76 yaşında yırtmaçlı etek giyer, rujunu sürmeden ojesiz bir şekilde saçlarına fön çekmeden asla sokağa adımını atmazdı.

Modernizm çıplaklık teşhircilik değildir. Yarı çıplak fotoğraflar paylaştıkça veya sokağa çıktıkça hayatta kendine yer edinememiş, çalışma hayatı olmayan, eğitimsiz ve kendini bulma arayışı içinde olan, özentilik ile hareket eden genç kadınlar maalesef teşhirciliği moda hareketi olarak görmeye başladı.

İstanbul'da spor salonuna gittiğimde şoka giriyordum. Tayt görünümlü mor/pembe külotlu çorapla üstünde bildiğiniz sütyen..Sütyen ama içinde ped yok meme uçları tamamen gözüküyor. Tayt ama çorap tayt içine iç çamaşırı giymemiş vajinası hatta vajina dudakları belirgin biçimde gözüküyordu.

Bu kızlar 15-16-17 yaş grubu iddia ediyorum 18 bile değil ailelerinin onayı olmasının yanı sıra bilgisi olduğunu da sanmıyorum.

Sosyal medyaya bile evlenmeden önce resmen koymazdım çünkü biliyorum ki yaptığım an ne kadar abazan varsa mesaj atacak ne gereği var üzülmeye gerilmeye ?

Meme uçlarına ve dudaklara bende karşıyım🫡

Haklisiniz, ama bu tarz kizlarin elinde vucutlarindan baska gosterecek baska bir numaralari yok. Egitimleri yok, meslekleri yok, kollarinda tabiri caiz ise altin bilezikleri yok. Ellerinde olani gostermeye calisiyorlar.
Bizler toplumun sansli kesimleri oluyoruz. Ailemiz bize sahip cikmis, okutmus meslek sahibi yapmis. Toplumdaki bir cok kizda bu yok.
Kaldi ki ekonomik sartlar geregi bu ulke icerisinde, bir cok bordrolu bir calisan birak ev almayi araba bile alamayacak durumda. Internetti oydu buydu derken, yaslari kucuk kizlar isteklerine ulasmak icin, begenilmek-ilgi gormek icin bu tarz hareketler icine giriyorlar.
Ve biz hala erkek milletini elestirmeyip, yine en zayif halka olan bu genc kizlar uzerinden ahlak dersi vermeye devam ediyoruz.
1. Erkekler kendine cekin duzen verecekler.
33 yasindaki bir adamin 17 yasinda bir kizin yaninda isi yok. Elestirilmesi gereken nokta bu. Kiz istedigi kadar teshircilik yapsin onu yapsin bunu yapsin. Asil yozlasma bu. Bu erkegin bu kizin yakinina girmemesi lazim. Butun pislik buradan basliyor. Bu hikayenin mide bulandirici kismi bu.
Herkes kizina giydirir misin ne yaparsin diye sormus ama benim bir de oglum var ve oglumun bu tarz pislik bir karakter olmamasi icin elimden geleni yapacagim.
Herkes de oglunu bu sekilde yetistirirmesi lazim.
Bir uye kizi bu sekilde giyinirse benden dayak yer demis ama ben mesela kizim tayt giydi diye dovmem ama oglum bir kadina ya da genc kiza bir saygisizlik yaptiginda benden saglam bir dayak yiyecegini / bu hareketinin saglam bir yaptirimi olacagini bilmesi lazim.

Ne balkan ziyaretimde ne de Batı Avrupa da Türkiye'deki kadar kadar teşhirci kadın görmedim. Finlandiya'dayım ateist ve seküler bir ülke olmasına rağmen böylesine çıplaklığa teşhirciliğe rastlamadık. Kadıköy'de Moda da ya da Beşiktaş ta otururken eşim başını eğerdi veya çevirirdi utancından bu nasıl bir rezalet midem bulandı derdi ki kendisi de inançsız ateisttir tabuları yoktur

Kahve koyarken eşimin önüne göğüslerini göstermeye çalışıyor diğer garson genç kızlar da gülüyor kendi aralarına eşime bakarak..

Eğilirken poposunun çatalını göstermeler ..

Tesettürlü kadınlarda da bu teşhircilik modası başladı. Güllü çiçekli fosforlu renkler içeren baş örtüsü..iç gösteren sütyeni olduğu gibi gösteren gömlekler..belinden oturtmalı dar gömlek ceketler..makyajları zaten facia 1 kg makyaj..1 kilometreden belli olan ağır baharatlı parfüm kokuları .. tesettürün amacına doğasına aykırı halbuki

Doğal güzellikleri ile dikkat çekemedikleri beğenilmedikleri için 3 kg fondöten makyaj teşhirci giyim tarzı başka açıklaması yok.

İsteyen istediğini giyinir kişi kendisine yakışanı yapar da ben kimsenin vajinasını totosunun çatalını meme ucunu görmek zorunda değilim. Eskorttan ayırt edilemiyor.

Eşimin Amerikalı meslektaşı , eşiyle birlikte İstanbul'a gelmişti. Neden iç çamaşırlarıyla dolaşıyor bu kadar çok genç kadın çok ilginç demişti.

Erkekler boxer ile sokağa çıksa ya da fanilasız sapık deriz adab-ı muaşeret denen birşey var yahu.

Biraz da enflasyonla alakalı olsa gerek. Toplumun ahlakını ayarlarını bozmuş. Doğu Avrupa'dan gelenlere nataşa diyen yurdum insanı şimdi daha beter giyiniyor . Devran durmak bilmiyor dönüp duruyor.

Haklisiniz, ama bu tarz kizlarin elinde vucutlarindan baska gosterecek baska bir numaralari yok. Egitimleri yok, meslekleri yok, kollarinda tabiri caiz ise altin bilezikleri yok. Ellerinde olani gostermeye calisiyorlar.
Bizler toplumun sansli kesimleri oluyoruz. Ailemiz bize sahip cikmis, okutmus meslek sahibi yapmis. Toplumdaki bir cok kizda bu yok.
Kaldi ki ekonomik sartlar geregi bu ulke icerisinde, bir cok bordrolu bir calisan birak ev almayi araba bile alamayacak durumda. Internetti oydu buydu derken, yaslari kucuk kizlar isteklerine ulasmak icin, begenilmek-ilgi gormek icin bu tarz hareketler icine giriyorlar.
Ve biz hala erkek milletini elestirmeyip, yine en zayif halka olan bu genc kizlar uzerinden ahlak dersi vermeye devam ediyoruz.
1. Erkekler kendine cekin duzen verecekler.
33 yasindaki bir adamin 17 yasinda bir kizin yaninda isi yok. Elestirilmesi gereken nokta bu. Kiz istedigi kadar teshircilik yapsin onu yapsin bunu yapsin. Asil yozlasma bu. Bu erkegin bu kizin yakinina girmemesi lazim. Butun pislik buradan basliyor. Bu hikayenin mide bulandirici kismi bu.
Herkes kizina giydirir misin ne yaparsin diye sormus ama benim bir de oglum var ve oglumun bu tarz pislik bir karakter olmamasi icin elimden geleni yapacagim.
Herkes de oglunu bu sekilde yetistirirmesi lazim.
Bir uye kizi bu sekilde giyinirse benden dayak yer demis ama ben mesela kizim tayt giydi diye dovmem ama oglum bir kadina ya da genc kiza bir saygisizlik yaptiginda benden saglam bir dayak yiyecegini / bu hareketinin saglam bir yaptirimi olacagini bilmesi lazim.

Ben de bu abartili kiyafetleri fazla bastirilmisligin bir sonucu olarak goruyorum. Bir cok kadin normal ölçülerde bile tisort, atlet elbise giyemiyor baski var ve sokakta olan eleştiriler, toplumdaki baski öfke yaratiyor. Giyebilme imkani olan da cozutuyor gibi...
Bakin ben giyebiliyorum gibi herhalde.

Ben de bu abartili kiyafetleri fazla bastirilmisligin bir sonucu olarak goruyorum. Bir cok kadin normal ölçülerde bile tisort, atlet elbise giyemiyor baski var ve sokakta olan eleştiriler, toplumdaki baski öfke yaratiyor. Giyebilme imkani olan da cozutuyor gibi...
Bakin ben giyebiliyorum gibi herhalde.
Olabilir, cok mantikli. Bu bir noktadan sonra rayina girebilecek bir durum. Bu bir yayi gerip gerip serbest birakmaya benziyor.
Ilk makyaj yapmaya basladigimda, artik makyaj yapabiliyorum diye, fondoten o bu ne varsa kullaniyordum, simdi yasim ilerledi ve daha minimal bir gundelik makyajim var.
Tabi bu durum benim makyajimla kiyaslanamayacak kadar daha sorunlu bir durum cunku disarida bu kizlari kullanacak erkek musveddeleri kayniyor. Kisiligi tam gelismemis, ailesinin destegi olmayan genc kizlar bunlarin tuzagina cok kolay dusuyorlar.

Bu kızın annesi de olaya çanak tutuyor. Fotoğraflarının altına harikasın süpersin yazıyor, görüştügüm erkekle olan videolarına kalpler atıyor.
Benim kızım bu şekilde davranacak, ciddi anlamda güzel bir dayak bile yiyebilir ya. Ne demek koca koca sapık adamlarla içli dışlı olmak? Fotoğrafı geçtim.
Çürüme ailede başlar. Aileler aile değil ki toplum toplum olsun.
Çürüme bunun neresinde ki? Gizli saklı bir durum yok ortada. Annesinin bilgisi dahilinde yaşıyor. Bizim ülkemizde her şey gizli kapaklı yapılır. Aileler en ufak şeye abartılı tepkiler verir. İnsanlar kendini baskılar durur. Bence bu çok kötü ve yanlış.
Yaş konusu ise tartışılır. Kız belki birkaç aya reşit olacak. Hormonel anlamda zaten çoktan erişkin olmuş. Kanunen olmasına da az kalmış.
Size yapılan ise yanlış. Besbelli o kıza zaafı var. Ayrılın gitsin.

İnsanları bir salsanız da spor salonunda bari rahat etseler🫤 o ne der bu ne der diye diye nevrotik ettiniz kendinizi

abartılı kyafet giyen kadınlar zaten normal, modern ailelerin cocukları olmuyor genelde. baskıyla büyüyen, muhafazakar ailelerin ailesine karşı gelen cocukları oluyor. bunun nedeni de bu soru sahibi gibi insanları baskılayan diğer insanlar. din-iman-ahlak üzerinden oyle bunalımlar yaşıyor ki gençler kendilerini oyle ifade ediyorlar. ekstra ekonomik bunalim vs. eskiden toplum daha az dinci daha ahlaklı edepliydi, şimdi daha dinci daha ahlaksız. ama bunun çözümü bu insanlara orda burda görüp ateistim ama midem bulandı demek değil maalesef. sistemin yarattığı insanlar onlar, bu ülkede yaşayan herkesin suçu.
türkiyedeki evimizin yanında lise var devlet lisesi, ne giyimler, okuldan cıkınca ne etek kısaltmalar. kendim kolejde okudum, hepimiz yeri gelince anneannesi ile bikinili denize giren insanlarız, herkesin etek boyu yerindedir, kıyafeti düzgündür.
üzülüyorum o kadınlara bakıp midem bulandı diyenlere. ülkenizin gerçeğini görün biraz. yaftalamak inanın en kolayı.

Insanların gerçekten sirazesinin kaydığını düşünüyorum. Istediğiniz kadar linç edin . Küçücük bir çocuk her tarafına yapışan kalçasının yarısıni gösteren kıyafeti toplum içinde giymemeli. Çünkü bu kendini teşhir etmektir . Açıklığında toplum içerisinde bir ölçüsü vardır . Fazlası avam duruyor baya leş bir görüntü. Normal değil . Hoş hiç değil . Ölçüleri de evet biz insanlar koyuyoruz . Kimsenin götü , memelerinin sergilenmesi beni ilgilendirmiyor . Ama bunu yapan bir cocuksa ailesini gerçekten yeriyorum . Nasıl izin veriyor bu şekilde gezmesine diye. Bir insan ortamına göre giymiyorsa avamdir ve görgüsüzdür. Bikini sahil kenarında giyinilir arkadaşlar. Bunun kadın veya erkek hakkıyla da ilgisi yok . Çarşaflı kadınla da ilgisi yok . Ayrıca ben peçeye de karşıyim . Sonuçta yüzünü gizleyen insanların ortada dolanması güvenlik sorunu oluşturuyor . Çarşafı da giyen insan görünce içsel olarak üzülüyorum acaba kendi tercihi mi yoksa zorlanıyor mu diye .

Aynı fikirdeyim. Bende açığım, ama çıplaklık çok fazla arttı. Bu da medeniyet değil kesinlikle. Popo meme görmekten içim çıktı. Herşeyin yeri zamanı var.

Dışarısı - 2 derece çıplaklar. Herşeyi geçtim üşümüyorlar mı 😁 atkı bere takıyorum ben. Kız donla çıkmış 🤣

bu durum pedofili değil ama hiç normal de değil. kız ve ailesi yaşa bakmaksızın birilerini avlıyor olabilirler. dolandırıcı bile olabilirler. bir süre adamın parasını söğüşleyip kenara atmak gibi.
sevgiliniz ise darı ambarına düşmüş aç tavuk gibi. bırakın b*kunda boğulsun. böyle yüzeysel ve saçma insanlara layık görmüş kendini. bu adamdan hiç bir cacık olmaz, salın gitsin

X