Konu sahibinin kizin giyim tarzini tarif edisi mide bulandirici. 17 yasinda olan bir genc. Bu yaslarda daha kendilerini ve tarzlarini bulmaya calisiyor insanlar. Biri 33 yasinda densiz bir adam bunun pesinde, diger tarafta bu tarz kadinlar ve bu kizlari teshircilikle sucluyorlar. Kizin belli ki ailesi yol gostermemis, fazlaca serbest birakmis. Bu noktadan sonra bir de kadin olarak 33 yasindaki sevgilisi bu kizla vakit geciriyor diye kizin giyimini avam bir sekilde yorum yapmak hos degil.Valla kanka korkunç olan konu sahibesinin betimi değil, gerçekler. Toplum leş gibi bir yer oldu artık küçücük çocuklar bile teshircilik peşinde. Bakarken utanıyorsun, bunları kim yetiştirdi diyorsun. Konu sahibesi de kızın teshirci şekilde giyindiğini, sosyal medyaya o şekilde video attığını yazmış başka nasıl yazsın
Birkaç ay önce bir video izlemiştim metroda 16 yaş civarı bir kız kalçasını yarı kapatan çok kısa ve dar bir şort giymiş, ortayaşlıca bir kadın da tepki göstermiş bu ne diye. Bu genç kız anası yaşında bir kadına öyle okkalı küfürler etti ki ben utandımizlerken utandım. Tabi ki burası özgür bir ülke isteyen istediğini giyer ama bunun da bir sınırı var özgürüm diye kalçanı açıp gezersen ancak kendini rezil edersin.
Biraz tarz olarak vucudunu gostermeyi seven diyebilirdi ama cinsel organini belli eden, popo cikaran tayt ne demek? Iki soylem arasinda daglar kadar fark var.
Bir diger konuda erkekler bakmamayi ogrenecek. Ama dediginizde haklisiniz, burasi ozgur bir ulke degil. Disarisi cok tehlikeli ozellikle bu tarz genc kizlar icin. Sahip cikip yol gostermek gerekirken bu sekilde yaklasmak hic dogru degil.