- 4 Mart 2012
- 14.782
- 34.064
Dakika başı beraberler diyorsunuz peki siz nasıl sevgilisiniz? Konunuzda abarttığınız çok yer var..Dakika başı beraberler diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dakika başı beraberler diyorsunuz peki siz nasıl sevgilisiniz? Konunuzda abarttığınız çok yer var..Dakika başı beraberler diyorum
Ahlaki değerler sadece sizin çevrenize göre şekillenmiyor. Doğu'da yaşayanlar, batıdakileri ahlaksız diye nitelendiriyorlar. Ya da kara çarşaf giyinmiş biri de türban takıp makyaj yapanı ahlaksız olarak nitelendiriyor. Bizim de çevremizde küfür edenler, hırsızlık yapanlar oldu çocukken ama biz hırsız ya da küfürbaz olmadık. Sizin çocuğunuz dışarıda gördüğü her şeyden etkileniyorsa, suçu kendinizde arayın.Ablacığım sapla samanı karıştırmayın. Ahlak, edep sağduyu yoksunluğu özgürlük değil; ortadaki kötü bir duruma tepki göstermek de bağnazlık değil. Sokakta kendinu teshirleyerek gezen bir kız görüntüsü korkunç bir görüntü, onun pesinden salya akıtan yetişkin erkekler de daha korkunç bir görüntü. Ahlaksızlığa, edepsizliğe hiçbir tepki göstermeyelim de toplum yokuş aşağı mı gitsin? O zaman ben çocuğumu okula gönderdim ama diğer çocuk küfürlü konuşuyor, yaşı küçüj amma 1 kg makyajla geliyor, sigara içiyor diye şijayetlenmiceksiniz ne de olsa herkes her yanlışı yapmakta özgür!!
Ben konu sahibinin abarttığını düşünüyorum.
Tıpkı 17 yaşındaki kızın fiziksel özellikleri ile giyim şeklini tarif ettiği gibi ve bunu özellikle yapmış gibi. Tepki görmemek için.
Madem sevgilisinin tavırları hoşuna gitmiyor o zaman onun üzerinden betimleme yapsaydı.
Öyle tarif etmişki kız o...pu ailesi de p....enk sanki ben yine söylüyorum. Mutlaka bize yansıttığı gibi değil.
Not: 17 yaşındaki çocuğumun 33 yaşında biriyle dipdibe arkadaş olmasını istemem tabi..
Ama bu konu bana çok yapay geldi.. Konu sahibinin zihniyeti farklı.
Olabilir de olmayabilir de hayat tarzlarının farklıdır icinize ısınmayan insanlarla görüşmeyin.Kızlar ben güvensizliğimden bıktım ama günümüz erkekleri o kadar yanar dönerli ki kafada kurmadan duramaz oldum.
33 yaşında biriyle görüşmeye başladım. Aramızda güzel bir çekim var-dı. Bişey dikkatimi çekene kadar.
Haftanın 7 günü spora gidiyor, orada 6 aydır tanıdığı, 17 yaşında aşırı kas yapmış, sürekli daracık taytıyla poposunu, cinsel organını iyice belli eden fotoğraflar çekip paylaşan bir kız için ‘öz kardeşim, iyi ki var’ dedi bana. Her gün beraber spor yapıyorlar, ailesiyle tanışmış. Evine gidiyor, geçen gün doğum günü partisi için evine gitti. Kızla ofis olsun salon olsun ev olsun sürekli birlikteler. Annesiyle bile tanışmış. Beni bu kızla asla tanıştırmadı, tanışmak istedim, ya şimdi olmaz dedi. Spor için beni iki defa ekti.
Konusmayı kestim. Pedofili ve sapık olduğunu düşünüyorum. Buna güvendiğim için de kendimden iğrendim. Ağlamamı durduramıyorum. Dünya çok pislik bir yer oldu. Yoksa ben mi kurdum anlamıyorum gerçekten.
Kesinlikle bende bu tarz bir şey yazacaktım midem bulandı resmen kızı tarif edisinden özellikle bu kadar hassas bir dönemde ikiniz birbirinize aslında denksiniz ayrılmasaydiniz keskeKizi tarif ediş şekliniz cok rahatsız edici. Sevgiliniz pedofili mi, kizin ailesi dengesiz ve cikarci mi bilemiyorum ama sizin kucucuk bir kizi tanimlama sekliniz de korkunc.
Benim var o yaşta kızım ve çevresinde böyle bir herif olduğunu düşünmem bile. Bu yaşta kızın hiç kendi arkadaşları çevresi yok muymuş sadece bu adam mı varmış etrafında? Her gün her dakika her saniye beraberlermiş. Annesi de gaz veriyormuş bunlara çanak tutuyormuş. Konunun etkileşim almak adına abartıldığını köpürtüldüğünü düşünüyorum. Kız spor salonunda tayt giymiş, daracık tayt diyor. Bol tayt nasıl oluyor ben görmedim. Orasını burasını özelikle gözüksün diye çekiyor diyor, keşke biz de görseydik o fotoğrafları. Çektiğini farz edelim, bize ne konu sahibine ne? O kıyafetler satılırken sorun yok, giyilince teşhirci mi olunuyor?Ben de kimsenin böyle bir şeye izin vereceğini sanmıyorum, bazen konu sahibeleri boş yere linçleniyor linçlemek için de her türlü sey yazılıp çiziliyor
Bu arada bahsettiğim videoyu arayıp buldum arayınca çıkıyor
Valla izlerken utandım bu ne seviyesizlik bu ne edepsizliktir
Aldiginiz tek mantikli karar bu adamla gorusmeyi kesmek ama hala daha konunun "malum kizla" hic alakasi yok ve olmadigi halde "istesem kizi bulmam 2 dakikami almaz" kafasinda tehditkarsiniz.Ben neden linçlendim anlamadım. Kız da acayip çocuk da acayip bunu anlatıyorum. 2000 sonrası rahat kuralsız kuşaktan olduğunuz çok belli. Umarım kızınız veya oğlunuzla bu şekil imtihan edilmezsiniz.
Benim kızı nokta atışı bulmam 2 dakikamı almaz, sadece kızda suç bulup onu burda linçlettirmek ne işime yarayacak ki? Sucu kızda bulsam gider onla konuşurum, görüştüğüm kişinin peşini bırak ayartma derim değil mi? Adamla Görüşmeyi tamamen kestim bunun yerine.
Beddua mı etmişim iyi dilekte mi bulunmuşum ? Lütfen daha fazla bu konuya alakasız yorum yapmayınAldiginiz tek mantikli karar bu adamla gorusmeyi kesmek ama hala daha konunun "malum kizla" hic alakasi yok ve olmadigi halde "istesem kizi bulmam 2 dakikami almaz" kafasinda tehditkarsiniz.
1986 doğumluyum, kural kaide, otoriter annelik konusunda da ustume tanimam ama elalemin cocuk yetistirme tarzina laf edecek haddi de asla kendimde bulmam.
Bakin sizin bakis aciniza uygun yazayim, kiz parali fah*şe dahi olsa sizin olayiniz hayatinizdaki erkekle, elin kiziyla degil, onun konuda hiçbir yeri yok.
Ayrica isin icinden cikamayinca da beddualar yagdirmak tam da bu zihniyetin urunu, dikkat edinde elin cocugunu yaftalarken siz kizinizla sinanmayin.
Özgürlük diye diye işin bokunu çıkardılar.Yatak kıyafetiyle sokakta gezen kadınlar var Ben kapalı açık hiç bir hemcinsime karisilmasın düşüncesindeyim.Ama kıçını açıkta bırakan kotları, şortları giyen iç çamaşırını cinsel organını insanın gözüne sokan kıyafetler giyenler bana özgüvensiz ve teşhirci geliyor......Nasıl yani, okulda olması gereken bir çocuğun kıçını başını çekip internete koyması normal mi yani??
Sen kendi çocuğunun eşşek kadar heriflerle muhabbet edip teşhir kıyafetleri giyip gezmesine izin mi vericeksin? Herkes kendine gelsin yahhuuu, iyi misiniz arkadaşlar siz genç kızların da daha büyük kadınların da gt meme gösterip foto dağıtması normal mi? Toplumda ahlak, edep, utanma kalmadı diyorsunuz sonra neden acaba
Bunun adi pedofili degil. Kizi betimleme sekliniz de korkunc.Kızlar ben güvensizliğimden bıktım ama günümüz erkekleri o kadar yanar dönerli ki kafada kurmadan duramaz oldum.
33 yaşında biriyle görüşmeye başladım. Aramızda güzel bir çekim var-dı. Bişey dikkatimi çekene kadar.
Haftanın 7 günü spora gidiyor, orada 6 aydır tanıdığı, 17 yaşında aşırı kas yapmış, sürekli daracık taytıyla poposunu, cinsel organını iyice belli eden fotoğraflar çekip paylaşan bir kız için ‘öz kardeşim, iyi ki var’ dedi bana. Her gün beraber spor yapıyorlar, ailesiyle tanışmış. Evine gidiyor, geçen gün doğum günü partisi için evine gitti. Kızla ofis olsun salon olsun ev olsun sürekli birlikteler. Annesiyle bile tanışmış. Beni bu kızla asla tanıştırmadı, tanışmak istedim, ya şimdi olmaz dedi. Spor için beni iki defa ekti.
Konusmayı kestim. Pedofili ve sapık olduğunu düşünüyorum. Buna güvendiğim için de kendimden iğrendim. Ağlamamı durduramıyorum. Dünya çok pislik bir yer oldu. Yoksa ben mi kurdum anlamıyorum gerçekten.
Haklısın yarı çıplak gezip özgürüm kimse karışamaz denmesi de tacizin ayrı bi boyutu. mesele yaş da değil hangi yaşta olursa olsun toplum içerisinde çıplak dolaşmak saygısızlık ve edepsizliktir bunun dini tarafı yok. Burada bazı kişiler bu durumu kapalılıkla kıyaslıyor sanki konu tesettür ile islam ile alakalıymış gibi fevri yaklaşıyorlar. Abd ye bile gitseniz poponun yarısına kadar açık şortla gezerken göreceğiniz muamele f.şe ile aynı olur. Toplum kurallarına uymak zorundasınız.Nasıl yani, okulda olması gereken bir çocuğun kıçını başını çekip internete koyması normal mi yani??
Sen kendi çocuğunun eşşek kadar heriflerle muhabbet edip teşhir kıyafetleri giyip gezmesine izin mi vericeksin? Herkes kendine gelsin yahhuuu, iyi misiniz arkadaşlar siz genç kızların da daha büyük kadınların da gt meme gösterip foto dağıtması normal mi? Toplumda ahlak, edep, utanma kalmadı diyorsunuz sonra neden acaba
Tam bu yorumu yapmaya gelmistim. Sevgilisine pedofili derken kucuk kizi tanimlama bicimi tam bir mide bulantisi yaratti bende.Kizi tarif ediş şekliniz cok rahatsız edici. Sevgiliniz pedofili mi, kizin ailesi dengesiz ve cikarci mi bilemiyorum ama sizin kucucuk bir kizi tanimlama sekliniz de korkunc.