Yardıma ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar yemin etti ise kalıbımı basarım o birliktelik yaşandı,çok yakınımdan duydum ve gerçekten dinini yaşayan biri aynen böyle bi konuda Kur'anı Kerim üzerine yemin etmiş ve sonra ortaya foyası çıktı herkes şaşırdı hatta şok olduk nasıl böyle bi şey olabilir diye,o yüzden eşim ve evlatlarım dahil kimseye kefil değilim, artık hiç kimse için o böylebi şey yapmaz demiyorum çünkü artık herkes herşeyi yapıyor,karar sizin ilk aldatılan ve öğrenen siz değilsiniz son da olmicaksnz, eşiniz de bi süre pişman takılıp sonra saman altından su yürütmeye devam edicektir, evliliği bitirme ve devam ettirme size bağlı

Boşanma eşiği diye bir şey yok bu kadınlarda canım.
Şiddet, hakaret, aldatma hemde en alasını görürler ancak, boşanma asla ve asla gerçekleşemez. Çünkü kadın çocukları için ve iffeti için bu evliliğe katlanmak zorunda, bu kadar cahiller işte.
Aklım duruyor benim artık, empati kuramıyorum bu insanlarla.

İnsanın zoruna gider be. Valla insan duramaz, aç kalsa, sahip çıkanı olmasa duramaz. Bilmiyorum ben anlayamıyorum.

Kadın dediğin boşanmaz, ayıp. Erkek boşarsa boşar onda da yalvarilip vazgeçirmeye çalışılır.

Canım empati yapmaya çalışıyorum hani sadece cinsellik dese eşim bana bu daha az acı verirdi... Duygusallık yokmuş azgınlığından yapmış diye kendimi teselli etmeye çalışırdım.. Kaldıki uatsım yatmasın. Başka birisini düşünmek bile aldatmaktır. Aklı sende olmadıktan sonra bedeni senin olsa neye yarar. Tecavüz gibi bir açıdan. Sana sadakat beslemeyen, seni aldatabilecek kadar hiçe sayan birisinin eşi olmak istediğine emin misin? Hayatın böyle biriyle geçirecek kadar değersiz mi?.. Gururlu yalnızlık her türlü hain kocaya on basar. Azdan az çoktan çok.

Kadın dediğin boşanmaz, ayıp. Erkek boşarsa boşar onda da yalvarilip vazgeçirmeye çalışılır.
Kuzenim aldatıldı ve affetti.
Bir gün konu konuyu açtı bu bize diyor ki her erkek yapar, yapmayan yok. Odada 4 kisi evliyiz, yani hepimizin kocasının yapmış olduğunu iddia etti.
Ben de her erkek yapmaz ama yapanı da boşarım dedim. Büyük konuşma diyor, dedim büyük konuşmuyorum, kemalim yapmaz modunda değilim ki, yapıyorsa da defolsun gitsin, bitti

Ben öyle kolay bırakmam ya aldatan adamı.

Hanımlar ben kötü bişey demedim lütfen beni lincle meyin ben sadece yuvası kurtulsun kimse bosanmasin anlamında dedim
Bende herşeyde bosanmazsin taraftarıyım ama burda aldatma var ve yapan bir kere daha yapar .belki de yapmıştır bunda yakalanmıştır .ben sindiremem bunu .ihtimal bile mide bulandırır kurt düşürür yuvaya .ki olmuş yani cinsellikte olmuş sadece konu sahibi kendini kandırmak istiyor .kendi bilir . herkeste gerçekleri yazmak.zorunda

Yani belli ki affedecek yer ariyosun. Ne diyelim ki, yeminler eder tabi, yeminden Kim ölmüs

Eşinizi bu kadar korumanıza şok oldum. Basbaya aldatmiş iliski de olmuş ha olsa ne olmasa ne aldatilmaniz değişmez. Ama eşinizi bisayacak bir yapı yok sizde o nedenle esinize inanmiş gibi yapıp devam edin

Çok özür dilerim ama okurken midem bulandı benim. Aldatmak sadece cinsel ilişkiye girince mi oluyor? Siz bir süredir aldatılıyorsunuz, gidecek yeri olmayan, kendi maddi gücü olmayan, şiddetten kaçarken daha kötüsüne rastlayan, çaresiz kadınları asla kınamam, ne yapsın derim ama siz bunlardan değil eşinizin ve sizin sevginizden bahsetmişsiniz. Siz evde çocuğunuzu uyuturken başka biriyle gülüp eğlenen bir insan sizin aileniz olabilir mi sizce? Sizi gerçekten sevdiğini hala nasıl düşünürsünüz? Sizi çok seven bir insan size bunu yapar mıydı? Bir de gerçekten hiç ilişkiye girmediklerine nasıl inandığınıza aklım ermiyor. İnançlı demişsiniz, O, ona da bir kılıf bulmuştur emin olun; Aile birliğinin devamı için kurana el basmak, yeminler etmek mübahtır vs. Böyle bir ihanet affedilmez, affedilmemeli. Madem sevginiz bu kadar büyüktü, bunu bu şekilde pisliğe batırdığı için affetmemeniz lazımdı ama siz çoktan affetmişsiniz, çok üzüldüm.

Size şöyle bir tavsiye verebiliriz bu delillerle altı ay içinde dava açma hakkınız var ve eşinizi affederseniz bu delilleri kullanamazsınız resimleri de yedekleyin .varsa mesaj falan .

Hersey kabak gibi ortadayken kurana el basanlardan tiksiniyorum ya. Siz nasilsa affedeceksiniz. Bosuna valiz toplayip kendinize is cikarmayin

Ramazanda sahur yapmış adam, hemen suçlayın siz de.

Madem kabullendin, bundan sonra adamin gömlegini ütüleyip giydirirken Birde cebine bir Paket prezervatif at bari, en azindan hastalikdan korunursun. Cocukda Babam nerde diye sorarsa Maca Gitti falan dersin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…