Yardıma ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevişmediyse daha vahim durum. Sevişse en azından “kadını sadece cinsellik olarak görmüş, sevişmiş bitmiş” diye avutursun kendini. Bu söylediğim şey de iğrenç ötesi bu arada, sizin kafa yapınıza göre konuşuyorum. Duygusal olarak aldattı diyorsan, kadını yatırmış yanına uyutmuş, saçlarını okşamış, dokunmamış bile sevgiyle yaklaşmış. Size bir gram sevgi hissetmiyor. İhtimallere bak midem bulandı yazarken.

Ya bu soylediklerine gercekten inandiysaniz diyecek hicbir sey yok malesef. Akıl kırıntısı sahibi olan bir insan inanmaz zaten dokunmadigina. Ki dokunmasa ne olur, her turlu aldatmis. Bir de kocam beni kahvaltiya , yemege gotururdu ilgili kocaydi demeyin yaaa. Gecim darlığı ceken biri düşünse incelik edip kenara para ayirip yemege goturse esini cok romantik olabilir ama parasi olan birinin esini bol bol yemege cikarmasinin ilgili olmakla ilgisi falan yok, bu kadar düşmeyin bunlara minnet edecek kadar

Lutfen prenslerinizi bu kadar pipi odakli yetistirmeyin olur mu? Sonra sizin prenslerinizin ustugu kizlari benim pirlanta gibi prenslerim toplamaya calisiyor cunku
İste gelecegin ''bunun icin bosanilir mi, erkektir hepsi yapiyor' diyecek kayinvalidesi. Konularda yaziliyor, esim aldatti, ailesi destek cikti ona diye. Aynen onu goruyorum.

Daha ilk sayfadayım, kim bilir neler yazılmıştır. Kocanız sizi düpedüz aldatmış. Kızın söyledikleri doğru. Klasik karaktersiz erkek. Evde düzeni bozulmasın diye evdekini hoş tutuyor, metresine de kaçmasın diye eşini kötülüyor. Ve metresler her zaman adam kendilerine kalsın isterler, muhtemelen kocanızın boşanmayacağını anladı kısa yoldan size duyurdu . Ne bulunmaz adammış, metres ayrı peşinde, karısı ayrı peşinde. Hala sizi sevdiğine ve söylediklerine inanıyorsanız da pes yani. Sevmiyor. Aranız bozukken siz bir erkekle yakınlaşsaydınız ne yapardı acaba? Ben anlamıyorum ya, erkeğe yakışıyor da kadına yakışmıyor gibi bir bakış açısını. Kim yaparsa namussuzluk. Boşanın.

Bahane hep ayni zor dönemden geciyordum bosluga düştüm ilgisine kapildim cart curt öğretilen cümleler bunlar bu kadar seyden sonra icin aliyosa bu adamla.aynu evde olmayi devam et ama bikere bu yola giren yine girer sozde zor donemden gecerse

Öğrendiğim gece ve sonraki günlerde Eşim Kuranı kerime defalarda el bastı ölmüş babasının, hayatta olan ve çok düştün olduğu annesinin üzerine de yeminler etti.

Kocanızın annesi ve rahmetli babası için üzüldüm. Vefat etmiş babasının kemiklerini sızlatmaya , annesinin üzerine yemin etmeye hakkı yoktu.

Kendi üzerine yemin etseymiş hayırlı evlat(!).

Siz her koşulda affedecekmişsiniz zaten , sizi hiç mi tanımamış.

Sizin telefon numaranızı diğer kadın kimden ve nasıl almış , hiç düşündünüz mü ?

Ne yani bosluga dusunce aldatmak mi lazim baska arayisa mi girmek lazim.basbaya aldatmis kimse kimseyi durduk yere arayip kocanlayim demez ameliyat izini soylemez.bu adamdan sana hayir gelmez

Evlilik de çocuk oyuncağı değil hanımefendi. Yok öyle aramız bozuktu da ,bana gülünce etkilendim ayakları. Sizin de akıllara zarar yorumlariniz var böyle. Aldatınca boşanmayacak da ne yapacak? Bu sizinki iyi niyet değil kusura bakmayın. Resmen erkektir, elinin kiridir kafasındasınız.
Burdaki kadınları anlamıyorum en ufak şeyde Bosan diyolar sanki boşanmak çocuk oyuncagi

Romantik ilişkilerde katı bir bakış açım yok, yani bir yapan illa bir daha yapar veya exten next olmaz gibi genellemeleri doğru kabul etmiyorum.
Fakat eşitlikçiyim yani benim kriterim şu oluyor; aynısını sen eşine yapabilir miydin? Seni affetme potansiyeli var mı böyle bir durumun içinde olup pişmanlık duysan?
Erkek ve kadın aldatmasına bu coğrafyada tepkiler bambaşka oluyor. Eşin çocuğumuz var diyip perde çekebilir miydi yani?

Birlikte olmadılarsa aynı otel odasında işleri ne?
Ayrıca kız nasıl eşinizin ameliyat izlerine kadar biliyor?
Üzgünüm ama birlikte olmuşlar büyük ihtimalle
Affedecekseniz bunu bilerek affedin

Valla çok benzer başlayan bir haikayede adam iş oartamindan tanıdığı orospuyla beni aldattı.İnkar etti yemier etti çocuğumuz üzerine vs kurana el bastı ben inanmadim Bosanma davasi açtım.Bosandik 1 ay sonra sözkonusu orospuyla evlendi.

Üzgünum ama sizi aldatmis.Cinsellik de tabiiki var.kiz aramış ilgilenmiş vs onu suclamayin boşuna.Size sadakatli davranmasi gereken kişi eşinizdi.
Ben öyle düşünüp bosandim.Bir kere yapan yine yapar bence.Hayat sizin isterseniz affedersiniz ama o kızla sevisip evinize geldi.Bunlari unutabilecekmisiniz? bu herif bunlara değer mi?
Yalan bir hayat kurmus sizinle .Yüzleşmek kabullenmek zor evet ama .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…