yarabandı evliliğini bitirmek?

Bir hata yapmışsınız hem kendinize hemde karşıdaki insana karşı . Ben ama tüm suçun sizde olduğunu düşünmüyorum. Bir insan biriyle ilişki yaşarken bu kişi neden benimle diye sormalı bence. Realite diye birsey var. Dışardan gözümüze giriyor. Eşit olduğun insanla evlenmelisin bence sosyal olarak , ekonimik olarak ve eğitim olarak. Yani tamamen vicdan yapacağınız bir durum olduğunu düşünmüyorum. Adam da farkindaymiş bir seyleri aşmak için evlendiginizin. Dört ayda nikah masasına oturmayı kabul etmesinin sebepleri de belli . Gelinlik sizden , ev sizden , eğitim var ve birçok dil biliyorsunuz ne yapalım kalan kısma göz yumayım demiş . Bir an önce bu iki tarafı da gereksiz yıpratan evliligi sonlandırın .

Adama acımanızı anlamadım arkadaşlar ya. Adam zaten farkında ondan kadının merhametine oynuyor . Bir yıl boyunca ne yapmış evde mesela . Hizmet sektöründe bir şekilde iş bulurdu. Hayatta gerçekten bazı gerçekleri es geçmemek lazım . Burada çok okuyurum genellikle erkekler de yapıyor. Kendisi eğitimli üniversitede yaşamış aşkı dibine kadar bir kadinla evleniyor kadının eğitimi belli yani liseden bozma bir üniversite bitirmiş . Tek avantajı ne derse he demesi . Hiç düşünmüyorlar bu adam niye beni seçti ? Niye seçecek evde sessizce dur diye seçti işte. Aslında insanın bile doğası kendisine benzeyen kişiye aşık olmak . Herkes kendi çapında insanla evlenmeli. Yoksa kadın veya erkek fark etmiyor demek ki yaranmak için ev temizligi ve merhameti kullanıyor insanlar

Bence öyle degil. Gerçekten aşık olduğum biriyle evliyim . Tabi ki ilk başta olan o tutku yok . Sürekli yanında olunca ama o sevgi çok farklı formlara dönüşüyor . Birlikte savaşıyorsun emek veriyorsun çocuğun oluyor onun ilk kez öğrendiği şeyler olunca göz göze gelip birlikte gurur duyuyorsun yani paylasimin artıyor .

Tabi ki kavga dövüş bazen rayından çıkıyor . Bazen görmek bile istemiyorsun gıcık oluyorsun . Her hareketi batiyor . Mesela eşim de işinden ayrıldı ama ben onu destekledim hayalindeki işi yapması için gerçekten bir ara parası harcadik. Hala arzuluyorum eskiden sahip olduğum imkanlara ulasamasamda inanıyorum ki bu işin sonunda eskisinden daha iyi bir duruma geleceğiz . Bence sizde gerçekten sevdiğiniz ve sevildiğiniz birini bulursaniz anlayacaksiniz. Bu bir evlilik olmamış karşılıklı çıkar ilişkisi olmuş . Adamın vicdanınıza oynamasına izin vermeyin

Adama cok üzüldüm sadece .maddi sıkıntılar derken 5 dil bilip siz neden maddi sıkıntıları rahatlatacak duzeyde kazanmiyorsunuz ne kdr kazanc beklentiniz var âgiz kokusu dr tedavi eder sac varsa ekim yapilirda adam hakkındaki dusuncelerinizi soylemeyin tam bir yıkım olur ilerde beterini yasarsiniz yine gecmiste yasadiginiz 3 yillik iliskiden pay bicerek hareket edin .ne kdr suredir issiz benim ex kocam bi donem isszi kaldi ben bi kere bile ses etmedim o cok üzülüyordu insan evladıyız tabiki surecler olacak onemli olan yol arkdslaridedim sonrada is buldu gayette iyi kazanıyor kendi capinda .ben bosandim oda ayri konu para kazandikca beni begenmedi çünkü oda onun sinavi idi bende geçmişim karmasini bu lanet evlilikle ödedim cunku bende kimseyi begenmezdim bekarken

adama asla acımıyorum her iki tarafın da menfaate dayalı bir ilişki kurduğunu ama sonradan kadın kişisinin sözleşmeden caydığını söylüyorum ben

Tamamen kendi tecrübeme göre yorum yapacağım. Eski nişanlım beni aldattı ve sonrasında bir dönem bende ilaç kullandım. Sizin kadar ağır geçmedi belki ama inanın herşeyin farkındaydım. Hatta şöyle söyliyim, o dönem birisi ile tanistirildim ve ilişkiye başladım. Adamı sevmiyordum ama yeniden birisinin benimle ilgilenmesi vs çok hoşuma gitmişti. Sonuç olarak gayet adamı sevmediğimin bilincindeydim, akıl gitse bile kalp biliyor neyin ne olduğunu.

Evlendikten sonra nasilsa zengin kadin buldum diye tembellige baslayip kendini kovdurttuysa o da cok masum degil. Egitim, is denkligini gectim sevisemediginiz biriyle evlilik yurutmemelisiniz.

Bence sevmiyorsan, hiç uzatma ayrıl .

Ya bir şey diyeceğim bunlar her hayat arkadaşının minimum yapması gereken şeyler değil mi? Sizi kırmak için söylemiyorum ama bence sizin standartınız düşük, her ne kadar iş kariyer vb. konusunda yüksek olduğunu iddia etseniz de. Bir sonraki ilişkinizde değer göreceğinize ve yine böyle iyi davranılacağına inanmıyorsunuz. Inanmazsaniz da pekala kötü birini kendinize çekebilirsiniz yine. Bu arada, bence eşinizin tüm fiziksel özellikleri değişse ve iş bulsa yine sevmeyeceksiniz. Çünkü en baştan o sevgi ve tutku yokmuş. Yanlış anlamayın, sadece siz hatalısınız demiyorum. Eşiniz de hatalı. Ikinizin de ayrı ayrı yoluna bakması en doğrusu gibi görünüyor.

İş niye bulmuyo

Eger ayrilmaya goze alacaksiniz omur boyu yalniz da olabilirim diye dusunmeniz lazim .Karsiniza birinin cikip cikmayacagi,ya da evlenip ondan da hayal kirikligi yasama ihtimaliniz var .Yeni birisini dusunmeden bosanma kararini verin yada vermeyin

Konu sahibi çok haklı. Ekonomik ozgurlugunuz varken hele, kimsenin ağız kokusunu çekmeyin. Adam o kadar iyi kalpli olsaydı, önce midesine baktırirdı, o çok değer verip, tatlisina kadar düşündüğü kadın icin. Adam da değer vermiyor ki bı doktora bile gitmemiş. Ben olsam ben de iki dakika tahammül edemem bu adama. Herşeyi batar, herşeyi.

Bunu bildiğini nereden çıkardınız.Konu sahibi diğer yorumlarda o dönem çok seviyorum zannetmiştim diyor.Yani adam sevildiğini düşünüyor

Başta hata ve bencillik yaptınız.Şimdi bu hatadan dönme şansınız var gene bencillik yapıyorsunuz. Karşıdakinin duygularını düşünmüyorsunuz.Ya daha iyisini bulamazsam diye sevmediğiniz ama karşı tarafı sevildiğine inandırdığınız evliliğe devam ediyorsunuz.Size bir soru yarın hoşlanacağınız bir insan karşınıza çıkarsa nolacak o zaman boşanmak daha zor olmaz mı?
Bence bu yanlışı en kısa sürede bitirin

Herkes bencillikle suçlamış da bencil olmamak için ne yapmam gerekiyor? Boşanmayı düşündüğüm için de bencil diyorsunuz evli kalsam belki bu kadar iyi birini bulamam deyince de bencil oluyorum. Ne yapayım anlamadım ki? Adamın şu an boşanmak gibi bir isteği yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…