yarabandı evliliğini bitirmek?

Siz eşinizi, eşiniz sizi kullanmış gibi duruyor. Yine de total de, yarabandı durumunu alenen bilmediği için çalışmadığını sebep göstererek ayrılırken az zararla kurtaran taraf olursunuz. Vicdani boyutu tartışılır ancak at diye alıp eşek çıkmamış benim anladığım. Sadece attan ne hayır gördüm bir de eşek deneyeyim demişsiniz. Sonucunda da satan memnun ama alan yarı yolda bırakmış. İsteseniz de devam etmez, mide bulanmış bir kere. Haksızlık etmeyin, zamanını almayın.

Sevmeden sadece yara bandi olarak birisi ile evlenmek bana göre ah almak, kul hakkı. Güzelleme yapmaya gerek yok. Ama konu sahibi boşansın, her ikisi daha mutlu hayatlar sürebilir.
ben o dönem çok ağır hastaydım. avuç avuç xanax vs gibi ağır ilaçlar kullanıyordum. yani şu anki bilincim olsa asla yarabandı evliliği yapmazdım fark edince hüsrana uğradım. bilinçli bir tercih olmadığını göz önünde bulundurmanızı rica ederim. neden bir insana bunu yapayım ki? halusinasyon vs görecek kadar ağırlaşmıştım. iş yapamaz hale gelip işimden dahi ayrıldım sonra tekrar başladım başka bir firmada vs.

evlenmeden önce saygın bir mesleği vardı. ve öğlene kadar uyuduğu için kovuldu. şimdi bana tezgahtarlık yapayım diyor. yanlış anlaşılmasın her meslek saygın elbette fakat benim sosyal statüme şu an yapmayı önerdiği iş asla uygun değil.

Sevmeden sadece yara bandi olarak birisi ile evlenmek bana göre ah almak, kul hakkı. Güzelleme yapmaya gerek yok. Ama konu sahibi boşansın, her ikisi daha mutlu hayatlar sürebilir.
maalesef ben sürecin böyle geliştiğini ilaçları bırakıp terapiyi tamamladıktan sonra fark ettim yoksa en başında ben de sevdiğimi düşünüyordum. hatta allahın bana bu ilişkiyi hediye olarak gönderdiğini vs. lutuf diyordum farkında değildim ki.

Kusura bakmayın ama baştan herşeyi bilerek evlenmişsiniz. Evlilik aşamasında bile her şey için siz çabalamışsınız, yara bandı bile değil resmen evlenmek için evlenmişsiniz. Ve adama da hiç üzülmedim. kendisini sevmeyen kadını kabul ederek bütün bunları hak etmiş. Bir de insan gerçekten kendisinden büyük bir erkeğin hatalarını kabul etmek istemez. Evlilik kafanızda bitmiş o yüzden daha fazla ne hem onun hemde kendimizin zamanından çalmayın.

Ben eskiden sizin gibiydim. Kafama göre uyduruk adalet anlayışım vardı. Ya kurbandim ya zalim. Tamamen degistim valla. Burda ah alınacak bir durum yokki. Evlilikler başlar biter. Eminim kendine baksaydi, işine tutunsaydi, en azından bir İngilizce ogrenseydi( youtube video kayniyor zor değil)
Bakın burada bir sürü kadın yazıyor nişanlım bıraktı, sevgili bıraktı ahımı aldı diye bir sürü postta da yazdım. Her ilişki yürüyecek diye bir şart yok. Bu kadar arabeske gerek yok. Resmen duygu sömürüsü yapıyor eşiniz. Kim ağız kokusu olan biri ile öpüşmek ister ki.
Ah almak nasıl olur biliyor musunuz? Evlilikte karşı tarafı maddi, manevi sömürü yapıp yapıp sonra suclandirmakla olur. Adamın maşallah hiçbir kaybı yok.

peki sizce beni çok seven değer veren güvenilir aldatmayan birini vs bırakmak aptallık olur mu? ne bileyim bundan ayrılıp yine önceki şerefsiz gibi birine denk gelirim diye korkuyorum. hani her evlilikte eğer sevgi bir süre sonra azalıyorsa boşu boşuna boşanmış olmayayım bu kadar iyi birini bulmuşken.

İyi dediğiniz ne?

Ayrılmayı bir deneyin bakalım. Bu adam o aşamada çirkinleşebilir. Sizden nafaka bile isteme ihtimali var. O zaman görürsünüz gerçek yüzünü zaten.
yok inan öyle çirkef biri değil. pişkin de değildir. üzülüyor kendi iş durumuna sadece başta hata yaptı gevşek davranıp kendisini kovdurarak. şimdi çok uğraşıyor ama olmuyor giremiyor işe.

Eğer durum böyleyse haklısınız. En iyisi onunla açık ve net bir şekilde konuşmanız..

İyi dediğiniz ne?
İyi dediğim şu. Yani konuşurken mesela kırmamak incitmemek için kelimelerini çok dikkatli seçer. Kendince mutlu etmeye çalışır tatlı yapar vs. Yorgun olduğumu fark ettiği zaman yardım eder işimi kolaylaştırmaya çalışır. Biraz dağınık bir insanım tolere eder bunu. her gün yemek yap temizlik yap vs diye zorlamıyor beni. Çamaşırları sürekli kendisi yıkıyor. Çok şefkatli ve merhametli davranıyor. ÇEvresindeki herkes de çok sever. karşılık beklemeden herkesin yardımına koşar. Saf temiz bir adam. kimseye zarar vermeyi düşünmez. intikam almak vs gibi duyguları yoktur. dedikodu bile yapmaz. Rutin kullandığım ilaçlar var. her akşam gelip içip içmediğimi kontrol eder. öyle kirli hesaplar vs yoktur aklında. bir de hiç gözü dışarıda değil. telefonunu ara ara kontrol ediyorum hiç sama sapan şeyleri yok. bazen iş nedeniyle il dışında oluyorum. arkadaş sosyalleşmerinde falan herkes çok üzügn olduğundan bahsediyor. biraz da bağımlı bir karakter. hayatında sadece ben varım. arkadaş yok bir şey yok öyle rutin görüştüğü ettiği. dışarı çıkıp gezio tozayım demiyor.

Bu hikayeyi o kadar iyi taniyorum ki. İyi dadilik yapıyor yani.Sizin ihtiyaciniz bu mu? Ya iki yol var. Siz adamın potansiyelini kabul edeceksiniz ya da ben hatalı tercihte bulundum deyip döneceksiniz. Ama bağımlı sahibini kolay kolay bırakmaz.

Ayrılmak istemenizi anlayabilirim.Ancak evlenirken kendi acılariniz sebebiyle bencillik yapmışsınız, ayrılıp ayrılmama konusunda da bencillik yapıyorsunuz.Ya daha iyisini bulamazsam ya ahını alırsam derken yine kendinizi ön planda tutuyorsunuz.

3 yıllık ilişkiden sonra size iyi gelir travmanızı atlatırsınız diye yarabandı ilişki yapmıssınız zaten eşinizle bu şekilde başlamıssınız. Yarabandı bir ilişki genellikle çabuk biter ama sizin ilişkinizdeki insan cidden tüm kötü travmalarınızı sardığı için içten içe ona karşı çekilmissiniz ama hissiyatsız bir şekilde devam etmiş. Çok kötü bir durum bunu evlendikten sonra anlamanız üzücü olmuş. Bence daha fazla sürdürmeyin. Adamın ahı kalırmı bilmiyorum ama adam sizinle evlenirken öncesinde bir şeyler yaşamıssın birlikte aşarız diyerek başlamış ilişkiye oda biliyormuş yarabandı bir ilişkiden evliliğe gittiğini bunu kabul ederek başlamış sonucu bu şekilde olmasıda olağan. Şu an eşiniz için üzücü olur evet ama hissiyatınızın bittiği bir evliliği sürdürmek karşı tarafıda kandırmak ve vaktini almaktır bence bu daha kötü bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…