yarabandı evliliğini bitirmek?

Evet o yorumları sonradan gördüm. Mesaji düzenledim
Çalışmayan adama tahammülüm yok. Ama keşke bu evlilik hic olmasaymış

Adam en basit ağız kokusuna bile çözüm bulmamış kadın neden çeksin ki bu adamı

ağzı kokan biriyle nasıl öpüşesiniz yani adam sorun çözücü değil ve bunlar evet boşanmaya sebep

defalarca midene baktır dedim baktırmadı. ağız spreyini bile ben alıp verdim zorla onu kullanıyor şimdi.
Hiiç dert etmeyin bence siz karşınıza alıp konuşmuşsunuz herşey sizin üstünüzde adam cinsel olarak bile bir işe yaramıyor Allah aşkına neyini çekeceksiniz bir senedir her türlü çalışırdı birşeyler yapardı

Ben eşiniz adına çok üzüldüm. Sanırım fazla empati yaptığım için. Ama böyle de evlilik yürümez ki. Daha da yazık olacak zaman geçtikçe ikiniz içinde.
Hadi siz o dönem duygusal olarak boşluktaydınız, gözünüz hiçbir şey görmedi ee peki bu adam neden sizinle evlendi ki. Yani insanında biraz ölçüp tartması gerekiyor. Aşk, sevgi iyi güzelde azıcık mantıkla da ilerlenmesi gerekiyor. Uyuşan hiçbir noktanız yokken adamın evlenirken eyvallah demesi biraz da başına gelecekleri kabul etmesi olmuş. En basiti ben kadın halimle evleneceğim insanla bir düzen kuracaksam o adamın üzerine yıkamam tüm masrafları. Bir erkeğin bunu kabul etmemesi, gerekirse maddi durumu düzeltince evlilik için adım atması gerekirdi. Adam biraz oldu bittiye getirmiş sanki. İş bulma aşamasında çok çaba sarf etmemesi, sağlık sorunlarına özen göstermemesi. Hepsi ofsayt.
İkiniz içinde en doğru kararı biliyorsunuz zaten. Ne siz ne de o bu şekilde bir evliliği hak etmiyorsunuz bence.

Sevgi olsa belki üstesinden gelinebilecek sorunlar bunlar ama siz hic sevmemissiniz zaten esinizi. İlla birini yarabandi yapacaktiysaniz keşke kendinize denk birini secseydiniz ve bunu da bari evlenmeden yapsaydiniz, 4 ayda kovaliyorlarmis gibi alel acele evlenmissiniz aileniz de uyarmadi mi hic, cok hatali davranmissiniz malesef eşiniz de, asktan herhalde ya da sizin paranizdan standartlarinizdan falan bilemiyorum, onundeki gercekleri gormemis de bir derdin var belli diyip onu ogrenme zahmetine bile girmeden evlenmis. Adama da yazik size de yazik, bence uzatmadan boşanın, sevgisizlikten dolayi aslinda gercek olmayan bir evliliğe ne kendinizi ne de onu bağlamayın. Hakkinizda hayirlisi olsun

Son düzenleme:
Tatli, corba yapmak, ilac vermek, ev işi yardimi... yani bunlari standart eşler her zaman yapar, kadinlari bunlari yaptiklari icin göge cikartan erkekler var mi acaba.
Adam zaten calismiyor yok bir kase corba da yapmasa miydi yani? Bunlari da arti olarak yazip evlilikte kalmaya calismak doğru gelmedi bana.
Zamaninda psikolojiniz kotuymus iyi guzel destek olmuş ama surdurulmek zorunda degil.

Yani şöyle söylim, bam telimden vurdunuz. Ben de ekonomik bağımsızlığına düşkün bir kadınım normalde. Fakat senelerdir ağır depresyon ile mücadele ediyorum. İş yerinde yaşanan şeyleri kaldıramadığım için ara verdim. Sekiz aydır evdeyim. Baya düzelmeme faydası oldu bu durumun. Ama eşim sürekli başımda hadi iş bul çalışman lazım diyip kavga çıkarsaydı zaten bu sürecin bana hiçbir faydası olmazdı. Aksine daha derin depresyona sürüklenirdim.
Eşiniz tanı almış birisi mi bilmiyorum. Ama dediğiniz gibi depresyon yaşıyorsa bunun bir hastalık olduğunun bilincinde olmanız gerekir. Nasıl ki fiziksel hastalığı olan birine hadi kalk çalış diyemeyecekseniz, eşinize de bu tarz bir baskı yapmanızı doğru bulmuyorum.
Gider tezgahtarlık yaparım demesini bile olumsuz yöne çekmişsiniz. Halbuki ne güzel ekmeğini taştan çıkaracak bir adam. Sanırım siz eşinizi kendinizi ön plana çıkararak gözünüzde çok küçültmüşsünüz. Zaten küçük gördüğünüz birini çekici bulmanızı bekleyemeyiz değil mi?
Son olarak, düşmez kalkmaz bir Allah. Eğitiminizin ve işinizin kalifiye olduğundan bahsetmişsiniz. Bu da güzel birşey. Ama hayatta her şey tek bir saniyeye bakıyor bildiğiniz gibi. Ayıpladığınız durumlara ilerde siz de düşebilirsiniz.

Eşin kendine değer vermiyor,o yüzden siz de ona değer vermiyorsunuz.

İnsanlar çok sevdiği birinden vazgeçebilir, birini artık sevmeyebilir. Neden sevmedin diye bir ah tutabilir mi çok saçma.
Sevmeden sadece yara bandi olarak birisi ile evlenmek bana göre ah almak, kul hakkı. Güzelleme yapmaya gerek yok. Ama konu sahibi boşansın, her ikisi daha mutlu hayatlar sürebilir.

Evlenmeden önce uzay muhendisiydi de şimdi tezgahtarlık yapması mı sizi rahatsız ediyor? Siz çözüm bulmak değil boşanmak istiyorsunuz ve burada yazılanlar sizi herhangi bir şeye ikna etmeyecek. Kafanız daha da bulanacak. Adamı alın karşınıza konuşun, başka bir seçenek yok.

Sevmeden sadece yara bandi olarak birisi ile evlenmek bana göre ah almak, kul hakkı. Güzelleme yapmaya gerek yok. Ama konu sahibi boşansın, her ikisi daha mutlu hayatlar sürebilir.
Sevmediğini o zaman farketmemiş olabilir. Travma dönemlerinde ciddi kararlar verilmemeli o yüzden. Güzelleme falan değil hayatın getirdikleri bunlar. Adam da bunları bildiğine göre belki de kadının durumundan faydalanıp kapaklandı. Adamı da güzellemeye gerek yok yani emin olduğumuz bir şey olmadığı için.

Biraz gururu varsa boşansın o halde. Ne manipüle edip duruyor!

artık partnerini çekici bulmuyorsan başka birini çekici bulman yakındır. eyleme dökmesen de zihninde yaşamaya başlarsın. eşinin kokusu, görünüşü, tavrı ... yani hangi birine çözüm bulunabilir ki. biz birini severken o insanın özünü severiz. nasıl göründüğü hangi iş yaptığını değil. sen o adamın özünden hoşlanmıyorsun. işe de girse fiziksel olarak da değişse sonuç değişmez. bence de ayrıl. ayıp olur dur ayrılmayayım diye evlilik sürmez. bu sana da ona da haksızlık. herkes kendi yoluna gitsin. evet yarı yolda bırakıyorsun evet yara bandı gibi oldu ama sen de bir süre sonra toparlanır yolunu çizersin. işe girmemesi tembelliğinden ise karma borcu bile ödeyeceğini düşünmüyorum.

Eğer boşanırsam bu kadar düzgün bir adamdan ayrıldığım için pişman olur muyum?
Aynı adam asgari ücret alan veya çalışmayan bir kadınla evlense emin olun bu şekilde davranmaz.

Evliliğinizin sürmesi de mümkün görünmüyor zira aranızda uçurum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…