yarabandı evliliğini bitirmek?

Tabi olmaz. Şimdi kim asgari ücrete milletin ağız kokusunu çekecek?

Ben eşinize çok üzüldüm. İş sorunu dışında ideal bir eşe benziyor anlattığınıza göre.terapi almayi düşündünüz mü? Belki geçici olarak böyle hissediyorsunuzdur.son zamanlarda sizi üzen yıpratan başka şeyler de olduysa birseyler cok gözünüzde büyüyordur. Terapi almayı düşünün bence.

Baska bir erkeğın actıgı yarayı illa başka bir erkeklemi kapatmak zorundaydınız. Bildiginiz kendi kendinize gelin güvey olmussunuz. Gelinlik almalar falan. Birde anlamadiğim siz depresyona girebilirsiniz ama eşiniz giremezmi? Adam iş bulayım diyor siz burun kırın ediyorsunuz bana yakışmaz diye sonra niye çalışmıyor diye laf ediyorsunuz. Birde eğitim düzeyinden dilden vs bahsetmişsiniz ama korunmayı bilmemişsiniz sonra adamın başına bela olmuşsunuz bide yarabandı diyorsunuz. Adami ezikliye ezikleye adamı yerin dibine sokmussunuz para ve meslekten adamda maskulenlik yok diyorsunuz eee ezmeseydiniz is bulacam dediginde o iş bana yakişmaz demeseydiniz. Belki adam depresyondan çıkıp cevresi genisleyecekti daha iyi bir iş bulacaktı. Bence boşanın adamı daha fazla kullanmayin. sizi umursamayan sizi kullanıp hamile bırakan biri lazım sizin maskülenlikten anladığıniz bu sanirım.

İyi bir paikiyatrist ile görüşmenizde fayda var. Bağlanma tipinizi öğrenin. Siz sizi üzen, yoran insanları mı seviyorsunuz bilinçaltında, baba figürünüz nasıldı? Vs hepsi çok önemli şeyler. Eş seçimi yaparken bilinçaltı ile seçiyoruz. Ayrıl ya da devam et demek doğru değil.
Eşinizi nasıl ve neye göre seçtiğiniz önemli… önceki ilişkinizde neye aşık oldunuz? Bunlar çok detaylı konular. “Bağlanma” diye bir kitap var onu öneririm size. İçindeki testleri çözün. Kendinizi tanıyın. Kendinizi bulun ve karar alın. Tüm cevaplar sizde… sevgiler

Siz burada yazan ah alırsınız gibi kötü yorumlara hiç takılmayın. Davul bile dengi dengine. Adam her şeyi bilerek evlendi sizinle. İnsan bi şapkasını önüne koyar bir düşünür. Ben bu kıza ne katabilirim. Şimdi ilgim ona iyi geliyor ama ilerde ya yetemezsem diye. Ama hep dediğim gibi artık erkekler kendilerinden daha iyi şartlarda olan kız arıyorlar. Devir değişmiş.

Benzer şekilde bir sevgilik dönemi ben de yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Dil bile bilmeyen insana karşı saygı duyamıyorsunuz. Kimseyi küçümsemek değil niyetim. Ama hayatın bir doğal akışı gerçekleri mevcut. Evlenmek kadar boşanmak da doğal. Burada ah alacak bir konu hiç yok. Adam zaten sizin sağlıklı düşünemediğinizi bildiği bir dönemde evlilik yapmış. Sizin imkanlarınızdan faydalanmış. Ama artık sizin gözünüz açıldı olması gerektiği gibi. Sizden 8 yaş büyük biri bu ihtimallerin hepsini düşünmeliydi. Karşıdakini değil kendinizi düşünün. O evlenirken öyle yaptı sizi değil kendini düşündü. Bu kadar dramatize etmeye gerek yok.

Herkes her şeyin farkında, kimse de sütten çıkma ak kaşık değil. Yaralı ceylanı bulmuş koşa koşa evlenmeye gitmiş kaçmasın diye. 4 ayda evlilik akıl karı değil bana göre.
İstemiyorsanız istemiyorsunuz ikiniz için yapılabilecek şey birlikte terapiye gidip ayrılık psikolojisine hazırlanıp son defa evi çevirip bu işin sonunu mahkemede sonlandırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…