bende insanlari kirmaktan korkan biriyim o yuzden bunlari diyemedim ama bundan sonra beni kiran insanlari bende kirarimHer milletin can sıkanı vardır, bu boş konuşanlarda bu cümleye örnek.
Bu sizin hayatınız, eşinizle mutluysanız başkasına birşey demek düşmez. Konuşanıda görmeyeceksiniz ve hatta sert bir üslupla susturacaksınız.
Siz izin verdiğiniz sürece konuşabilirler. Sınırları siz belirleyin.
Kaş göz yapan kişiye de " bu yaptığın hiç doğru değil, şuan yanımdaki benim eşim ve duyguların benim için önemli değil" tarzında birşeyler deyip susturun bundan sonra.
Hadlerini almayı ne çok seviyor insanlar.
esimin oyle bir insan olmadigini biliyorum ve sadece bu suriyedemi var burda 3=4 esli esini aldatan insanlar yokmu sizde bana o sekilde konusan insanlardan birisiniz su andaSuriyeliler kadinlarini hemen kapatir ve illerde 2 3 es gelirse sasirmayin sakin yanlis anlama ama sureyede yasal bile haklari var buna ve bu cok eslik normal orda ..bence dikkatli olun
Suriyeli değil Amerikalı olsa yine kulp takarlar.
Bir de yakın çevre dışındakiler Suriyeli olduğunu nerden biliyor.
Türkçe bilmiyor mu bir de siz nece anlaşıyorsunuz yani
cok tesekkur ederim zaten onlara takkilmak degil maksadim sadece canimi sikmalariKimine gore sebep gözünün üstünde kaşı olması! Bence siz ''Elalem Ne Der?'' diye takılmayın!! Şarkıda size gelsin veee çok mutlu olmanızı dilerim.
Belki de kıskançlıktan, bilemezsin... Hayat insana neler öğretiyor... Eşinizle mutluysanız kimseyi takmayın siz. Iyi biriyle oldu mu insan ailesini bile takmıyorcok tesekkur ederim yorumunuz icin bu insanlara anlam vermek cok zor konusmak icin konusuyor herkes nedense
düşünmeyin bile, sizin mutluluğunuzu çekemiyorlar çünkü
evet bazen oyle oluyorBelki de kıskançlıktan, bilemezsin... Hayat insana neler öğretiyor... Eşinizle mutluysanız kimseyi takmayın siz. Iyi biriyle oldu mu insan ailesini bile takmıyor
SurIyde malesef cok var sif sureyed var demedim ben normal karsilaniyor orda ...mardine gidin herkes suriyeli 2 3 kadinlarla evli. Sureliyeli erkeklerde maalesef cok var öyle ben kendim taniyorum..sizinki öyle olcak diye birsey demedim dikkatli olun dedim.ve asla acik bayan kabul etmezler basi bagli olacak o yuzden kapandiniz zaten..esimin oyle bir insan olmadigini biliyorum ve sadece bu suriyedemi var burda 3=4 esli esini aldatan insanlar yokmu sizde bana o sekilde konusan insanlardan birisiniz su anda
bir kere surıyeli değil arap düşmanlığı var bu ülkede,ama senın bunu dert etmene çok kızfdım,araplar eşlerine sever kıymet verir,ve birçok yenı nesıl ikinciyi falan almayı düşünmez,ama sen türkle evlensende kapandın dıye bi ton laf,haa evlenıp açılsanda bi ton laf,ay bence sen millet için yaşıyorsun,bana kimse bölr bir laf etmeye cüret dahi edemez,bence sende bı sıkıntı var,kulağına kar suyu kaça kaça soğursun,bence tıka kulağını,öel bir tersleki asla laf edemesınler,ama unutma milletle bişey olmaz,el ayak çekilir evde tek oturursun,birde o konuşanlar varya,acep senın yakaladığın mutluluğu yakalasalar dilencide olsa alırlar,hep güerilm ayy ben olsam boşarım şunu ederim diyen çok kadın tanıdım atıp tutan,ama kocasına köle olan yalvaran,ah bacım git bakkala kocaman pamu al,tıka..mutlu ol(çok arap ülkesınde bulundum,iyidirler hele suruıye arapları dahda iyidir...
cok tesekkur ederim zaten onlara takkilmak degil maksadim sadece canimi sikmalari
bana evlenmeden once soylemisti evlenirsek kapanrsin diye bende kabul ettim zorla olan bisey degil zaten buSurIyde malesef cok var sif sureyed var demedim ben normal karsilaniyor orda ...mardine gidin herkes suriyeli 2 3 kadinlarla evli. Sureliyeli erkeklerde maalesef cok var öyle ben kendim taniyorum..sizinki öyle olcak diye birsey demedim dikkatli olun dedim.ve asla acik bayan kabul etmezler basi bagli olacak o yuzden kapandiniz zaten..
Istanbula git önden bir erkek genclerde öyle malesef arkda 4 hanim hepsi peceli hangisi kizi hangisi esleri belli bile degil igrenc bir görüntübir kere surıyeli değil arap düşmanlığı var bu ülkede,ama senın bunu dert etmene çok kızfdım,araplar eşlerine sever kıymet verir,ve birçok yenı nesıl ikinciyi falan almayı düşünmez,ama sen türkle evlensende kapandın dıye bi ton laf,haa evlenıp açılsanda bi ton laf,ay bence sen millet için yaşıyorsun,bana kimse bölr bir laf etmeye cüret dahi edemez,bence sende bı sıkıntı var,kulağına kar suyu kaça kaça soğursun,bence tıka kulağını,öel bir tersleki asla laf edemesınler,ama unutma milletle bişey olmaz,el ayak çekilir evde tek oturursun,birde o konuşanlar varya,acep senın yakaladığın mutluluğu yakalasalar dilencide olsa alırlar,hep güerilm ayy ben olsam boşarım şunu ederim diyen çok kadın tanıdım atıp tutan,ama kocasına köle olan yalvaran,ah bacım git bakkala kocaman pamu al,tıka..mutlu ol(çok arap ülkesınde bulundum,iyidirler hele suruıye arapları dahda iyidir...
aMaaaan ! İnsanların ön yargıları var! “Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur…” (Albert Einstein) boşuna dememişler.. Kendini kimseye kanıtlamak zorunda da olmadığına göre.. Takma kafana/Bozma moralini..
Istanbula git önden bir erkek genclerde öyle malesef arkda 4 hanim hepsi peceli hangisi kizi hangisi esleri belli bile degil igrenc bir görüntü
rahatlamasın için,dik dur,demek sen surıyeli değilde başka alsan yıne laftan etkileneceksın,kızma am etkileniıp buraya yazacak kadra hemde etkilenmişin,kızdım,kocanla mutlu ol
Beninde suriyeli tanidigim bir aile var hatta evlerinede ziyarete gittik. Kendimden hic bir fark goremedim. O kadar iyi o kadar gorgulu bir aileki.
Ama malesef insanlarimizin en buyuk yanlisi Suriyeli ailelerin tumunu kotu gormesi. Cevremdeki insanlar icinde ailemde bile var suriye dusmanligi. Ben demiyorum kotusu yok. Evet var. Ama iyileride cok.
Evlilik tamamen sizin tercihiniz kimseyide ilgilendirmez. Ne yani turkiyeden birisyle evlenip omur boyu peri masalimi yasiyir herkes. Kimse kendini kandirmasin. Hergun burda dayakti kavgaydi gurultuydu elli tane baslik okuyoruz. Nereli oldugu degil insan olup olmadigi onemli. Kas goz isareti yapan, sizi elestiren her kim varsa onlara gulup gecmeyin. Sert bir uslupla benim tercihim deyin. Kimsede agzini acamasin. Ikinci sefere zaten birsey diyemezler. Aciklama yapmak zorundada degilsiniz kime ne yahu ister suriyeli alirsiniz ister ıraklı. Millete ne oluyor.