Hissettiğim duyguyu anlamıyorum

Dalga mı geçiyorsun? Neyin hakaretten şikayeti? Git bir avukata bilgi versin boş boş atıp tutma.
Konu sahibi kendi ağzıyla forumda açtığı tuhaf konuların nedenini söylüyor işte. Amaç insanların bam teline basıp, tartışma ortamı yaratmak ve olası bir hakaret için fırsat kollama. Prim vermeyin.

Bana fiziksel şiddet uyguladığında tabi ki gidip şikayet ettim,ederimde.Benim bu şekilde herşeyi şikayet ediyor olmam da devletin tanıdığı güzel haklar.Benim instagramda influcer bi tanıdığım kız var,oradan gelen yüzlerce hakaret mesajını savcılığa veriyor sonra tazminat alıyor.Kız dünyanın parasını kazandı bu şekilde.Bu kızda mı işsiz şimdi ? Zaten olayı ben bu kızdan öğrendim eskiden böyle savcılık falan uğraşmazdım.Ama insanlar krizi fırsata çeviriyor.Gayet güzel.Bak gereksiz hakaret değilmiş tam emin değilim ama kurtardın heralde.Herneyse Zaten burada soru bambaşka.Biz ayrılmak istiyoruz nasıl ayrılabiliriz sorusu.Toksik olduğumuzu ve mutsuz olduğumuzu söyledim yapamadığımızıda söyledim benim burada görüş almak istediğim nokta Ayrılabilme konusuyla alakalıydı ama sen ve bazıları konuyu evirip çeviriyorlar ona sinir oluyorum
Bence siz evlilik dışında da biraz değişiksiniz. Sizin komple kimsenin bulunmadığı bir yerde yaşamanız lazım

Bence siz genel olarak toksik bir insansınız. Karşınızdaki de öyle sanırım. 2 toksik bir araya gelince samanlık harap olurmuş. Sizin evlilikte harap olmuş. Ya birbinizi güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz. Hiç oluru yok diyorsanız siz kendiniz bu ilişkiyi kafanızda tamamen bitirip numaranızı değiştirip sosyal medya hesaplarını vs ulaşabileceği her yerden engelleyip şöyle bir 6 ay kadar komple şehir değiştirmeniz gerek. Çünkü sadece o gelmiyor sizde ona gidiyorsunuz kafada bitirmek önemli. Yaşadığınız bu kadar kötü tecrübeye rağmen birbirinizi bırakamıyorsaniz bağımlılık haline gelmiş olabilir. Uyuşturucu gibi düşünün bırakmak için bı sure sancılı bir yoksunluk çekmeniz gerek. Sonra vücuttan tamamen temizlenince eğer kafada bittiyse okey sıkıntı yok biraktiniz. Ama kafanızda bitirmediyseniz naparsaniz yapın geri döneceksiniz.

Bi beş seneye durulursunuz. Siz 30u gecince yani. O süreyi de terapiyle falan gecirebilirsiniz. Niye ayriliyorsunuz anlamadim belli ki hoşunuza gidiyor bu iliski. Hep olumlu yanlarini yaziyorsunuz. Ayrilmak istemiyorsunuz ki?

Siz baskasiyla yatarsaniz ne olur mesela su an?

Böyle tanıdığım bir ikili vardı en son başka bir kız işin içine girince ortalık karıştı ve ipler koptu. O ilişkide de kızın ayrılmaya niyeti yoktu her akşam ağlasa bile. Sen de güya nasıl ayrılırım diye sormuşsun ama diğer mesajlarında da herkes bizim için ayrılamazlar diyor, demişsin. Mesajında bu ilişkiye nasıl bir çözüm bulurum diye sorsaydın daha verimli olurdu. Bana kalırsa ayrılmanız zor çünkü erkek istemiyor net olarak. Bunu kabul edelim, bir ilişkide erkek istemiyorum diyip kafada silerse o iş biter. Çünkü kadın aklı çelinmeye müsait. Senin durumunda da erkek kafasında bitirmemiş bir şekilde kaos seviyor demek. Bu yüzden o senin her seferinde aklını çelecek.

Bana kalırsa madem durum bu, sen ilişkinden çok kendine yönel. Kesinlikle iyi bir terapist bulman lazım. Yaşın çok küçük ve o yaşta zaten aynı evde yaşamaya başlamışsın ve başından beri toksikmiş. İlla fiziksel olmasına da gerek yok psikolojik şiddet, ayrılmalar, kavgalar, tehditler sen farkında olmasan da senin psikolojini şimdiye kadar bozmuştur. Burada bile herkesle polemiğe giriyorsun. Bunlar normal şeyler değil sen kendini düzelttikçe bakarsın ilişkin de biraz daha normale rutine girmeye başlar. Ya da sen daha kararlı biri haline gelebilirsin. Yoksa eşinden ayrılsan da benzer bir ilişkiye başkasıyla düşeceğine adım gibi eminim. Çalışmana izin vermiyorsa veya çalışmak istemiyorsan bile bence sürekli yanyana durmayın. Bu da ilişkiyi mahvediyor insan iyice yüz göz oluyor. Onun bilgisayarı müsaitse çıksın biraz cafede takılsın ya da sen başka etkinlikler yap. Ama mutlaka ayrı kalın gün içinde. En iyi ilişkide bile bütün gün iki ay yanyana koy illa ki patlar. Pandemide millet bir sürü boşanma davası açmıştı. Bunun gibi şeyler.

X