yaptığım evlilik seçimi

İlk başta eşim istediği icindi ama şu anda kapandığm için çok mutluyum eşim kesinlikle zorlamadı beni

Sen mutluysan diğer insanların ne düşündüğünün ne önemi var.
Aileni kurmuşsun, huzurlusun-şükredip geç.

Bütün yorumlar için teşekkür ederim ağzınıza sağlık. Zorla kapanmadım ilk başta eşim istedi bende kabul ettim ve şu anda kapandığım için çok mutluyum eşimi çok seviyorum ve her arap kapanir diyorsunuz da benim sülalem için arap ama kapanmaz bizimkiler her arap aynı değil.

Yalan mi? Eşim beni zorla kapatmadı kimseye yalan soyleyecek değilim. Ve benim tüm sülalem ve ailem arap ama kapanmazlar cevap olsun size.

Evet açarım! Ben neden sindiremeyecekmişim eşimin suriyeli olduğunu benim bu konuyu acmamim asıl sebebi zaten eşimi dışladıkları için çok üzgün olmam!

Çok ama çok teşekkür ederim yorumunuz için sağolun.

Çok teşekkür ederim sağolun

Benim eşim suriyeden getirtti ailesine bekarlik belgesini

Teşekkür ederim yorumunuz için çok sağolun haklısınız

Yalan palavra nasıl kelimeler bunlar sız hayatınızda sürekli yalan soyluyorsunuz sanırım insanlarıda o şekilde gördüğünüz için eşim sadece kapanmanı isterim dedi bende kapandım ve çok çok çok mutluyum bunun için demin ki cevabımda da dediğim gibi benim sülalem arap ama koskoca sülalede benden başka bir tek kapalı bayan yok. Kelimelerinize dikkat edin. Suç sizde değil zaten size bu şekilde öğreten insanlarda!

İnsanlar neden böyle düşünüyor anlam veremiyorum demişsin.Dürüst olmak gerekirse ben de böyle düşünüyorum.
Benim de akrabam Suriyeliyle evlense,bula bula Suriyeli mi bulmuş derim.Doğruya doğru,hiç öyle ne önemi var filan diyemeyeceğim.Arap olduğu için ve üstelik Suriyeli olduğu için mutlaka yadırgayan olur.
Ablanın içine sinmemiş ama eşine tavır almamış.Sadece yanlış yaptığını söylemesi seni üzmesin.Ablan öyle düşünüyor ve senin için üzülüyor.İnşallah zaman onu haksız çıkarır.
Ama ben böyle evliliklerde hep bir tık ötesini düşünürüm.Yarın öbürgün ülkesine taşınmak isterse ne olur,boşanma durumu olursa çocuğu alıp ülkesine gider mi gibi şeyler.

kapanmaya eşiniz mi zorladı? siz mi istediniz? evlendikten sonra kapanan yada açılan insanlar görünce kendi iradeleri dışında sadece kocaları için bu şekilde davrandıklarını düşünüyorum açıkçası.

umarım hakkınızda hayırlısı olsun. ama cidden merak ettim. çok mu aşık oldunuz neden bir suriyeli.

Arap ve suriyeli diye insan değil mi? Nden bu ayrım misal bir türk ile evlenip mutsuz olup hergün dayak yeseydim o zaman kimse konuşmazdi çok şükür mutluyum. Ama onun dışlanması zoruma gidiyor çünkü kocam.

Eşim bana evlenmeden önce söyledi bende kabul ettim kapamayı ve şu anda kapandığım için çok mutluyum evet çok aşık oldum çok seviyorum o benim herşeyım peki sizin neden suriyeli demenizin sebebi nedir onlar insan değilmi

Suriyeli olmasi onun hakkinda 0 soyler. Sen mutlu musun? Annen baban bu evliligin arkasinda mi?
Yat kalk sukret. Senin hayatini sen yasiyorsun. Sen memnunsan baskasina laf dusmez.
Size mutluluklar dilerim :)

kapanmaya eşiniz mi zorladı? siz mi istediniz?

bence sizde terddüttesiniz.çok mutlu olsanız ilişkinizden emin olsanız buraya konu açacak kadar bile önemsemezdiniz eleştirileri. size ne der geçerdiniz.

tabiki onlarda insan ama gün gelince memleketine gitmek isyebilir. çocuğunuzuda götürebilir. burada iş bulması zor olabilir vs vs.

Ben bunları ve suriyeye gitme ihtimalini göze alarak evlendim. Ve neden emin olmayacakmışım iliskimden benim üzüldüğüm zoruma giden eşimin dışlanması anlıyor musunuz@ ki ben eşimi çocuğumun babasını çok seviyorum o benim dünyam çünkü Allaha şükür ki onunla birlikteyim

Yazılanların tamamını okuyamadım ama bence kesin ve net tavrınızı herkese göstermelisiniz. Çevrenizdekiler kararlılığınızı görmeli ki yorum yapmayı bırakmalılar. Eşinizin yanında bile eleştiri getirebilmeleri, her ikinizin de onlara net duruşunuzu sergileyemediğinizi düşündürdü. Kimsenin karşısında ezik durmayın. Yanlış bir şey yapmadınız çünkü.
Bu söylediklerim daha çok aileniz ve en yakın çevreniz için geçerli. Uzak insanlar her şekilde dedikodunuzu yapacaktır. Burada da eşinizin Suriyeli oluşunu eleştirenler olmuş gördüğünüz gibi. Siz onları kafanıza takmayın. Önemli olan mıtluluğunuz ve bu sözlerin mutluluğunuzu bozmasına izin vermeyin. Mutlu bir evlilik kolay kurulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…