- 1 Şubat 2019
- 1.109
- 2.477
- 29
Konu sahibi yazdıklarınızdan aslında ayrılmak istemediğinizi düşünüyorum işinize geliyor toksik ama seviyorum ,seviyor , benden kopamaz filan romantize etmiş sırtınızı dayamıssınız.
Ayrıca her saniye dipdibe tabi kavga cıkar.
Niye çalışmıyorsunuz?
Ayrılsanız hayatınızda ne yapacaksınız?
Bu tip ilişkiler biri ölünce bitiyor
Ben olsam çekinirdim
Zaten daha önce dövmüş.
Ben de aynı evde sevgilimle yasarken size benzer rutinde idik 2 sene. Birgün bana vurmaya çalştı polis çağırdım ve ayrıldım.
Neler neler yaptı dönmedim evlilik illa kü zor ama sesler yükselince bana saldırabilen kişilrrden ben korkarım kadın/ erkek farketmez.
Tek bu olay için bile ayrılmalısınız.
Ama yasınuz 25 olsa da hayatta daha olgunlaşmamış oldugunuz da aşikar. Tavrınız yazdıklarınız yaptıklarınız bunu gösteriyor.
Nasıl biter bilmiyorum ama kadınlara tam da yapmamaları gereken şeyleri anlatıyoruz ya bas bas hepsini yaşıyorsunuz. İlgi sevgi açlığınızı o adam dolduramaz maalesef
Ayrıca her saniye dipdibe tabi kavga cıkar.
Niye çalışmıyorsunuz?
Ayrılsanız hayatınızda ne yapacaksınız?
Bu tip ilişkiler biri ölünce bitiyor
Ben olsam çekinirdim
Zaten daha önce dövmüş.
Ben de aynı evde sevgilimle yasarken size benzer rutinde idik 2 sene. Birgün bana vurmaya çalştı polis çağırdım ve ayrıldım.
Neler neler yaptı dönmedim evlilik illa kü zor ama sesler yükselince bana saldırabilen kişilrrden ben korkarım kadın/ erkek farketmez.
Tek bu olay için bile ayrılmalısınız.
Ama yasınuz 25 olsa da hayatta daha olgunlaşmamış oldugunuz da aşikar. Tavrınız yazdıklarınız yaptıklarınız bunu gösteriyor.
Nasıl biter bilmiyorum ama kadınlara tam da yapmamaları gereken şeyleri anlatıyoruz ya bas bas hepsini yaşıyorsunuz. İlgi sevgi açlığınızı o adam dolduramaz maalesef