Hissettiğim duyguyu anlamıyorum

Konu sahibi yazdıklarınızdan aslında ayrılmak istemediğinizi düşünüyorum işinize geliyor toksik ama seviyorum ,seviyor , benden kopamaz filan romantize etmiş sırtınızı dayamıssınız.
Ayrıca her saniye dipdibe tabi kavga cıkar.
Niye çalışmıyorsunuz?

Ayrılsanız hayatınızda ne yapacaksınız?
Bu tip ilişkiler biri ölünce bitiyor
Ben olsam çekinirdim
Zaten daha önce dövmüş.

Ben de aynı evde sevgilimle yasarken size benzer rutinde idik 2 sene. Birgün bana vurmaya çalştı polis çağırdım ve ayrıldım.
Neler neler yaptı dönmedim evlilik illa kü zor ama sesler yükselince bana saldırabilen kişilrrden ben korkarım kadın/ erkek farketmez.

Tek bu olay için bile ayrılmalısınız.
Ama yasınuz 25 olsa da hayatta daha olgunlaşmamış oldugunuz da aşikar. Tavrınız yazdıklarınız yaptıklarınız bunu gösteriyor.

Nasıl biter bilmiyorum ama kadınlara tam da yapmamaları gereken şeyleri anlatıyoruz ya bas bas hepsini yaşıyorsunuz. İlgi sevgi açlığınızı o adam dolduramaz maalesef

24 Ağustos 2024 tarihli konunda 32 yaşında bir adam hayatına giriyor. Bugünkü konuda da kocanın 32 olduğunu söylüyorsun. 2024 tarihinde açtığın iki konuda iki tane 32 yaşında adam var yani.
hayatıma biri girdi bu adamda 32 yaşında gerçekten tüm yaralarımı sardı beni çok sevdi annemin yapmadığı anneliği babamın yapmadığı babalığı yaptı ama herkese tapan mermad bu adamı bir türlü sevemedi.ama ben şıpsevdiyimdir mesela çok kolay aşık olurdum neyse gel gelelim konuya buda boşanmış ve bir çocuklu (benle tanıştığında evliydi ve gidip boşandı yani şöyle benle tanıştığında karısı babasının evindeydi ortada açılmış bir dava yoktu sonrasında bu gidip davayı açtı ve boşandı) benim içime sinmeyen konu şöyle bu adam geçmişte eski karısını dövermiş aldatırmış küfür edermiş insan yerine koymazmış ve kendisi bana evlenme teklifi etti kabul ettim ama bir yanım o kadına yapılanlwr bana da yapılacak belki diye korkuyor
Ben 25 o 32 hep evdeyiz ben çalışmıyorum onunda işi evden zaten
Eğer 32 sayısına özel bir takıntın yoksa aynı adamdan bahsediyor olmalısın. Kaldı ki geçmişte eşine de şiddet uygulamış adam budur muhtemelen, sana da şiddet uyguladığını ilk sayfada söylemişsin. Eğer söylediklerin gerçekse ilk alıntıda paylaştığım adamla evlenirken ne bekliyordun? Ve eski eşini döven adamla evlenme diyenlere verdiğin cevap👇🏻:
sevmeyerek evlenmiş ve eşinin yalanlarını gördükçede eşinden soğmuş tiksinmiş tabi ki kulağını çektim bazı konulardan dolayı ve gerekçe olarak söylediklerimi gösteri asla bi kadın şiddeti haletmez ne olursa olsun
Kulağını çekmeye devam et şimdi belki düzelir hahahah xd xd

24 Ağustos 2024 tarihli konunda 32 yaşında bir adam hayatına giriyor. Bugünkü konuda da kocanın 32 olduğunu söylüyorsun. 2024 tarihinde açtığın iki konuda iki tane 32 yaşında adam var yani.

Eğer 32 sayısına özel bir takıntın yoksa aynı adamdan bahsediyor olmalısın. Kaldı ki geçmişte eşine de şiddet uygulamış adam budur muhtemelen, sana da şiddet uyguladığını ilk sayfada söylemişsin. Eğer söylediklerin gerçekse ilk alıntıda paylaştığım adamla evlenirken ne bekliyordun? Ve eski eşini döven adamla evlenme diyenlere verdiğin cevap👇🏻:

Ortada kadına şiddet varken "xd xd" şeklinde gülerek yorum yapıyorsun diye duyar kasacak olan varsa şimdiden söyleyeyim; adamın eski eşine şiddet göstermesini "imi ini sivmiyirdi bini bibik gibi divriniyir 😌" diye aklayan birine ben şahsen üzülmedim.
bana bebek gibi davranıyor hatta eski eşiyle konuşunca yaptıklarını gösterince inanamadım bunları bu mu yaptı nasıl yapar dedim o derece
🤣🤣🤣🤣 muhtemelen ben konudan banlanırım hepinize iyi forumlar, mermad- mermad- Sana da iyi dövüşmeler canım 🙏🏻

Yetersizlik duygusu. Hem sen de hem de kocan da yetersizlik duygusu var. Kıskançlık değil. Ayrılırsam eğer bir daha başkasını bulamam korkusu. Bu evlilik falan değil. Bir ilişki de değil. Normal insanı ilişkisi de değil. Ayrılmak isteyen nasıl ayrılacağım diye sormaz. Çünkü ayrılma nedenlerine kendi inanır. Sen kendine inanmıyorsun. Biz de burada kalkıp sana nedenlerini yazsak boşuna. Kişinin onuru,karakteri, kimliği çok önemlidir. Bunları önemsediğini düşünmüyorum. Önemsesen böyle bir muameleyi kendine layık görmezsin.

Şiddet gördüğü birinden insan korkmalı.Saygi yoksa sevgi değil içgüdüsel bir ilişki bu.Doktora gidin.Bunu dalga geçmek için yazmıyorum.Ona anlatın herşeyi.O size yol gösterecektir.

Benim en iyi arkadaşım o,ailemde o.Normal evlilikler gibi sabah işe gidip akşam gelme durumumuz da yok.7/24 hergün gece gündüz beraberiz iki seneye yakındır.Ailemle görüşmüyorum hastalansam başıma bişey gelse bu zamana kadar hep o koştu.Derdimi tasamı hep ona anlattım onun omzunda ağladım.Dedikoduyu sırrı onla yaptım.Hani diğer ilişkiler gibi sabah işe gidip akşam gelinse bu kadar birbirimze kenetlenmezdik.Biz ayrıldığımızda ikimizde ne yapacağımızı şaşırıyoruz ortada kalmış civciv gb oluyoruz.O yüzden ayrılmak kolay değil dedim.Zaten ayrılığı kafaya koyduk,ayrılmak ikimizin de isteği.Ama bunu nasıl başaracağız bunu bilmiyoruz.
Simbiyotik yaşam :KK53: biz omnivorlar senin sorununu çözemeyiz :işsiz:

İşte bu eski eşe de böyle yaptıysa bunlarla bile bile ilişki yaşanmamali.Bunlarin siciline bir ibare konmalı herkes bilmeli.Yukarda bir yorum okudum zaten biliyormuşsunuz.Yarin sinirlenip sizi balkondan da atabilir mazallah.O zaman ne olacak.Birde alkollü olmasa yapmaz nedir.Alkol zaten düşündüklerini rahatça dile getirmeyi sağlar.Yani fikri bu adamın alkolden değil yan.Bende mesela öfke sorunum vardı birini oldureyim sonra aslında çok ponçik insanım sakinken diyeyim olurmu olmaz.Caresini bulacak insan sorunu neyse

NOT: Toksik olduğumuzu biliyorum arkadaşlar zaten ikimizde biliyoruz ve artık yapamıyoruz bu kadar kavga gürültüyle,ben nasıl ayrılabileceğimizi soruyorum buna göre yanıt verirseniz sevinirim.

Herkese merhaba..
İki seneye yaklaşacak bir ilişkim var,evliyiz.Zaten evlenmeden öncede aynı evdeydik bişey değişmedi evlenince sadece soyadım değişti.Başlarda herşey mükemmeldi sonra sonra sürekli kavga gürültü olmaya başladı.2-3 günde bir kesin kavga çıkıyor (kavgaların %90ı benden kaynaklı)Asla affedemeceğim bir şey vardı oda şiddet onu yaptığı zamanlarda oldu hemen boşanma davası açtım zaten ama yaptığında alkollü idi normal kafada olsa asla öyle bişey yapmaz onu biliyorum tabi alkollü olması durumu meşrulaştırmıyor… Biz tanıştığımızdan beri kaç kere ayrıldık kaç kere polise gittik inanın hatırlamıyorum.Ama bir türlü ayrılamadık kıyametler kopardı polislik olurduk sabahına birbirimizi merak edip arardık,akşamına kıskançılık krizlerimiz başlardı ayrılmak istiyoruz dediğimiz halde sen nerdesin kimlesin napıyosun diye hesap sorardık biz beraberken aynı evin içindeyken ikimizde mutsuzsuz ama ayrıldığımızda o başka yere geçince kedi gibi oluyoruz.Mesela geçen ay olan kavgamızı anlatayım ben ailemden biriyle sabaha kadar kavga ettim sonra eşim uyandı mermad sen düzelmeyeceksin senle ne konuştuk hani artık böyle şeyler yok dedi adliyeye gideceksin madem bende geleceğim boşanma davası açıcam dedi benim adliyede başka bir işim vardı oda bunu biliyordu o yüzden benle geldi neyse adliyenin orada bi kafede oturduk madem boşanma davası açtın evraklar nerde dedim,yırttım attım dedi sonra bana dilekçenin fotosunu gösterdi artık ne yaptığın beni ilgilendirmiyor boşanma aşamasındayız dedi neyse biz o gün ayrıldık 1-2gün sonra akşamına dışarı çıkacaktım bu saatte nereye diye krizine girdi kavga ettik bana saldırdı tabi bende ona saldırdım ben ertesi gün boşanma davası açtım çünkü kendisi boşanma davası açmamış,blöf yapmış…Ama ben gerçekten boşanma davası açtım başlarda inanmadı bana harç evraklarını attım öyle inandı.Nafaka tazminat boşuna isteme ödemem aldıkların yeter dahada bişey vermem dedi bende tamam dedim zaten.Neyse bu evden eşyalarını aldı annesine gitti biz tabi özlüyoruz birbirimizi o bana aşk mesajları atıyor seni sevmiştim özlüyorum nerdesin kimlesin falan ben de aynı şeyleri yazıyorum tabi 3 gün sonra dayanamadık tekrar barıştık eve gelince nedenini bile hatırlamadığım bişeyden dolayı kavga ettik otele gitti yine bu sefer bitti kesin falan dedik gecesine yine özlemeye başladık ben otele gittim yanına..Neyse otelden geldi biz yine barıştık derken dün yine kavga ettik ve valizini topladı gidiyordu bugün yine barıştık.
Ana konuya geliyorum ikimizde bu ilişkide mutsuz olduğumuzun farkındayız ama ayrılamıyoruz her defasında kesin bu sefer bitti diyoruz gecesine herkesten gizli yine konuşuyoruz.O bana diyor ki senle asla olmuyor ama sensiz de yapamıyorum ben de ona aynı şeyi diyorum.Bu duygunun adı ne alışkanlık mı aşk mı bilmiyorum ama koparmıyoruz ayrılmamız gerekiyor buna ikimizde hemfikiriz ama buna bir türlü geçemiyoruz ya o bana geliyor ya ben ona gidiyorum sevgili olduğumuz dönem hattını herşeyini değiştirdi ayrılabilmek için numaramı bile sildi iki gün sonra dayanamayıp yine mesaj attı unutamıyorum diye ne olacak bu halimiz bilmiyorum..Çevremiz bile bizi ciddiye almıyor artık bu sefer kesin bitti naparsa kimle olursa olsun diyoruz kimse inanmıyor siz ayrılmazsınız iki güne barışırsınız diye.Ben bu boşanma davası açtığım zaman kesinlikle nettim bu sefer bitecek keşke başka biriyle olsa diyodum sonra yine kıskançlık krizlerim başladı.İkimizde şuanda ayrılmak istiyoruz ama maalesef ayrılamıyoruz.Bana artık birbimize çok zarar veriyoruz bak evlendik karı koca olduk çirkinleşmeyelim diyor tamam bencede ayrılmak mantıklı diyorum en iyisi diyorum bu konuşmayı yapıp beraber uyumak nedir ya ? kendimizi aynı yatakta bulduk.Asıl sorum şu,BİZ NASIL AYRILACAĞIZ ? T
Valla kinamiyorumm ama kardeşim kızım akrabam olsan senni temiz bir döver o telefonu kirarim

Bu tur iliskiler beyin icin uyusturucu gibidir. (Ciddi ciddi, googlayin isterseniz). beyin hep o dipten sonra gelecek olan yuksegi bekler. ondan ayrilmasi cok cok zordur.
Paraniz varsa terapi alin.
Onun disinda, kesip atacaksaniz. Herseyi silin telefon numarasi vs, isteseniz bile ulasilamaz hale getirin. Gerekirse numaranizi degistirin, sosyal medyanizdan engelleyin ustune sosyal medyalarinizi en az bir iki yil kapatin. Ve geri ulasma istegi gelince buna direnin baska seylere odaklanin. Zor olacak ama bu kangren kolu kesmezseniz sizi öldürür

Gülerek anlattığımı nerden çıkardın durum artık anormal bir hal aldı buna gülmüyorum mutsuzuz çünkü.
Ayrıca kavga anında ne yapıyorsunuz hanfendi,adam mı keselim kavga ediyoruz diye. Adliyeye veya polise gitmiyor musunuz.Ben hakaret bile işitsem polise gidiyorum şikayet için.Sokakta biri maç için silahla kurşun atar polisi ararım,komşum rahatsız eder uyarırım baktım olmuyor polise giderim. Benim burada polise gitmem anormal değil.Bizim sürekli barışmamız anormal.
Siz herkesin anasını aglatmissiniz ,komşu sizi rahatsız edince polise mi gidiyorsunuz bir de 😂😂 çevreniz delidir ne yapsa yeridir moduna girmişler yoksa sizin gibileri hiç bir yerde barindirmazlar.

Ay bu üye o üye miymiş

NOT: Toksik olduğumuzu biliyorum arkadaşlar zaten ikimizde biliyoruz ve artık yapamıyoruz bu kadar kavga gürültüyle,ben nasıl ayrılabileceğimizi soruyorum buna göre yanıt verirseniz sevinirim.
Evlenmeden önce de konu açmıştınız, evliliğinizin berbat olacağını yazmıştım diye hatırlıyorum, neyse kısa kesip sorunuza cevap vereyim, birbirinizi tüketip bir gün hastanelik olana kadar dayak yediğinizde ayrılırsınız ancak zira kendiniz yazmışsınız ikiniz de toksiksiniz evliliğiniz de öyle, bu tip evliliği olanlar hemen boşanmıyor.

Herkese merhaba..
İki seneye yaklaşacak bir ilişkim var,evliyiz.Zaten evlenmeden öncede aynı evdeydik bişey değişmedi evlenince sadece soyadım değişti.Başlarda herşey mükemmeldi sonra sonra sürekli kavga gürültü olmaya başladı.2-3 günde bir kesin kavga çıkıyor (kavgaların %90ı benden kaynaklı)Asla affedemeceğim bir şey vardı oda şiddet onu yaptığı zamanlarda oldu hemen boşanma davası açtım zaten ama yaptığında alkollü idi normal kafada olsa asla öyle bişey yapmaz onu biliyorum tabi alkollü olması durumu meşrulaştırmıyor… Biz tanıştığımızdan beri kaç kere ayrıldık kaç kere polise gittik inanın hatırlamıyorum.Ama bir türlü ayrılamadık kıyametler kopardı polislik olurduk sabahına birbirimizi merak edip arardık,akşamına kıskançılık krizlerimiz başlardı ayrılmak istiyoruz dediğimiz halde sen nerdesin kimlesin napıyosun diye hesap sorardık biz beraberken aynı evin içindeyken ikimizde mutsuzsuz ama ayrıldığımızda o başka yere geçince kedi gibi oluyoruz.Mesela geçen ay olan kavgamızı anlatayım ben ailemden biriyle sabaha kadar kavga ettim sonra eşim uyandı mermad sen düzelmeyeceksin senle ne konuştuk hani artık böyle şeyler yok dedi adliyeye gideceksin madem bende geleceğim boşanma davası açıcam dedi benim adliyede başka bir işim vardı oda bunu biliyordu o yüzden benle geldi neyse adliyenin orada bi kafede oturduk madem boşanma davası açtın evraklar nerde dedim,yırttım attım dedi sonra bana dilekçenin fotosunu gösterdi artık ne yaptığın beni ilgilendirmiyor boşanma aşamasındayız dedi neyse biz o gün ayrıldık 1-2gün sonra akşamına dışarı çıkacaktım bu saatte nereye diye krizine girdi kavga ettik bana saldırdı tabi bende ona saldırdım ben ertesi gün boşanma davası açtım çünkü kendisi boşanma davası açmamış,blöf yapmış…Ama ben gerçekten boşanma davası açtım başlarda inanmadı bana harç evraklarını attım öyle inandı.Nafaka tazminat boşuna isteme ödemem aldıkların yeter dahada bişey vermem dedi bende tamam dedim zaten.Neyse bu evden eşyalarını aldı annesine gitti biz tabi özlüyoruz birbirimizi o bana aşk mesajları atıyor seni sevmiştim özlüyorum nerdesin kimlesin falan ben de aynı şeyleri yazıyorum tabi 3 gün sonra dayanamadık tekrar barıştık eve gelince nedenini bile hatırlamadığım bişeyden dolayı kavga ettik otele gitti yine bu sefer bitti kesin falan dedik gecesine yine özlemeye başladık ben otele gittim yanına..Neyse otelden geldi biz yine barıştık derken dün yine kavga ettik ve valizini topladı gidiyordu bugün yine barıştık.
Ana konuya geliyorum ikimizde bu ilişkide mutsuz olduğumuzun farkındayız ama ayrılamıyoruz her defasında kesin bu sefer bitti diyoruz gecesine herkesten gizli yine konuşuyoruz.O bana diyor ki senle asla olmuyor ama sensiz de yapamıyorum ben de ona aynı şeyi diyorum.Bu duygunun adı ne alışkanlık mı aşk mı bilmiyorum ama koparmıyoruz ayrılmamız gerekiyor buna ikimizde hemfikiriz ama buna bir türlü geçemiyoruz ya o bana geliyor ya ben ona gidiyorum sevgili olduğumuz dönem hattını herşeyini değiştirdi ayrılabilmek için numaramı bile sildi iki gün sonra dayanamayıp yine mesaj attı unutamıyorum diye ne olacak bu halimiz bilmiyorum..Çevremiz bile bizi ciddiye almıyor artık bu sefer kesin bitti naparsa kimle olursa olsun diyoruz kimse inanmıyor siz ayrılmazsınız iki güne barışırsınız diye.Ben bu boşanma davası açtığım zaman kesinlikle nettim bu sefer bitecek keşke başka biriyle olsa diyodum sonra yine kıskançlık krizlerim başladı.İkimizde şuanda ayrılmak istiyoruz ama maalesef ayrılamıyoruz.Bana artık birbimize çok zarar veriyoruz bak evlendik karı koca olduk çirkinleşmeyelim diyor tamam bencede ayrılmak mantıklı diyorum en iyisi diyorum bu konuşmayı yapıp beraber uyumak nedir ya ? kendimizi aynı yatakta bulduk.Asıl sorum şu,BİZ NASIL AYRILACAĞIZ ? T
Sizin sorununuz ilişki değil ki bizzat kendinizsiniz. Siz kiminle ilişki yaşasanız aynı olur. Kavga esnasında aşılmaması gereken sınırlar vardır mesela ses aşırı yükseltilmez, hakaret edilmez, fiziki hareketler yapılmaz.
Mad m bu kadar seviyoruz diyorsunuz oturup bu sınırları çizin baktınız isteeyen noktalara gidiyor tartışma bir süre ayrı ortamlar da takılın. Bir de habire boşanma konusu açmak da çok saçma, bir evliliği oyuncak etmişsiniz...

Ana avrat sövse onuda şikayet ederdim merak etme.Ayrıca komşu rahatsız olsun olmasın neyi istersem adliyeye veya polise şikayet ederim zaten her arayana her şikayet edene evet demiyorlar ortada bir suç varsa geliyolar veya işlem yapıyorlar devlet bana böyle bir hak tanımış isssssstediğim gibi giderim polisede savcılığa da.Hakaret davasından da güzel tazminatlar koparılıyor benim işime geliyor yani.Benim bir özelimi başkasına anlattı diye ben özel hayatın gizlilği davası açıp tazminat almış insanım bi anormallik olsa devlet buna el atardı bana dur derdi değil mi o yüzden İSSSSSSSSTEDİĞİM gibi şikayet ederim. Bak mesela geçenlerde buradan bi kadın bana hakaret etti sandım ama meğer hakaret etmemiş adliyeye zaten iki-üç haftada bir kesin gidiyorum gitmişken onuda verecektim burada size edilen bir hakaret yok dendi.Bak şimdi gereksiz mevzusu hakaret mi değil mi onu araştırıyorum bi 10binde senden ateşlerim güzel olmaz mı😂 Ayrıca komşu şuanda kiracı çok rahatsızsa evini değiştirsin beni ilgilendirmez ben suç olan her şey için savcılığa da polise de giderim.
Niye çok mu parasızsın?

X