yaptığım evlilik seçimi

yabancılara karşı hep bir önyargı vardır zaten...tanıyan sevsin boşver...

Aman ne olacak bende hep ZENCİ biri ile evlenmek istemiştim. Niyeyse hep öyle istiyordum İnsan olsun, nereli olduğu önemli değil.

Evet bunu biliyorum ama insanlar anlamiyor evet evlendikten sonra kapandım eşim istemiştı ama böyle mutluyum ve eşimin gerçekten sığınmacı bazı can sıkan suriyeliler Le alâkası bile yok

Aman ne takıyorsun milletin dediklerine.. El alemin lafı sözü hiç bir zaman bitmez. Her şeye kulp bulurlar.. Sen evliliğinde mutluysan, evinin içerisinde huzurun varsa.. Gerisini boş vereceksin. İnan evlendiğin kişi, ülkemizden olsaydı, ona da söyleyecek çok lafları sözleri olurdu.. Boyuna takarlardı, mesleğine takarlardı, memleketine takarlardı.. Milletin ne düşündüklerine, laflarına takma.. Sen evliliğine, mutluluğuna huzuruna bak..

Çok haklısınız ve çok güzel yazmışsınız bende öyle düşünmek istiyorum ama çok sinir bozuyorlar sürekli kaş gözler kızanlar falan

herkes kendi işiyle meşgul olsa ne iyi olurdu değil mi?
herkes diğerinin hayatına müdahale ediyor bir meraktır gidiyor.
eşinizle sorununuz yoksa takmayın ve etkilenmeyin evinize yansıtmayın

kapananlara bu yorumları yapanlar nasıl cezalandırılacak cok merak ediyorum gercekten. Allah dogru yola cevirir inşAllah...

demek ki sen bu tür konuşan insanlara laf veriyorsun, yeterince ağızlarını kapatamıyorsun. eşinin yanında güçlü dursan ve birine ağzının payını versen bir daha kimse de cesaret edemez. ne demek sen kapanınca çirkin oldun falan bu onun görüşüne sunulmuş bir konu değil!! neden bu kadar ezdiriyosun kendini

herkes kendi işiyle meşgul olsa ne iyi olurdu değil mi?
herkes diğerinin hayatına müdahale ediyor bir meraktır gidiyor.
eşinizle sorununuz yoksa takmayın ve etkilenmeyin evinize yansıtmayın
evime asla yansıtmıyorum evet dediginiz gibi keşke öyle olsaydı ama ağızları torba değil ki

Çok haklısınız ve çok güzel yazmışsınız bende öyle düşünmek istiyorum ama çok sinir bozuyorlar sürekli kaş gözler kızanlar falan
Sana şunu söyleyeyim.. İnsanlar o kadar çok mutsuzlar ki.. Mutlu birini gördüklerin de, kötü enerjilerini, kin ve nefretlerini karşısındaki kişiye aktarıyorlar.. Kendileri mutsuz olduğu için başkalarını da mutsuz etmeye çalışıyorlar. Ya eşin herşey den önce bir insan evladı.. A devletinde B devletinden olması önemli değil.. Önemli olan kalbinin yüreğinin iyi olması.. İnsani değerlerinin yüksek olması ki, sen görmüşsün, inanmışsın, sevmişsin, evlenmişsin.. Sen eşinle mutlusun, aile olmuşsunuz.. Bir çocuğunuz var. Neden el alemin lafına bu kadar takıyorsun ki.. Takma.. Eğer takmaya devam edersen, mutsuz evliliklere bir yenisi daha eklenir..

Ne güzel kapanmışsınız esiniz Suriyeli degilde baska bir vatandas olsaydida ayni sey olurdu.Suriyeli damat kulaga pek aliskin olmadigimiz sey olarak gelince aileniz ve cevreniz en basta yadirgarlar.Ama yillar gectikce alisirlar.Peki esinizin iletisimi nasil yani dil biliyor mu meslegi ne? Belki esas kaygilari budur ya da sizi Suriyeye falan goturur diyede korkuyor olabilirler

Ben gerçekten laf vermiyorum ama ne cevap verebilirim ki iyiyim böyle mutluyum diyorum eşimde böyle daha güzel diyor ama susmuyorlar ki ne demeliyiz ki

evime asla yansıtmıyorum evet dediginiz gibi keşke öyle olsaydı ama ağızları torba değil ki

aman canım ya benimde annem bi dönem sürekli eşimi eleştirdi.
ister istemez yansıyor eve de napcaksın işte kendi huzurunu düşünceksin bi yerde.

Haklısınız aslında ben mutlu olduktan sonra kimsenin birşey demeye hakkı yok keşke bunu insanlar da anlasa

Ben gerçekten laf vermiyorum ama ne cevap verebilirim ki iyiyim böyle mutluyum diyorum eşimde böyle daha güzel diyor ama susmuyorlar ki ne demeliyiz ki

bu benim kararım güzel görünmek için kapanmadım bu manevi duyguyu sen anlayamazsın diyeceksin tersçe bir daha öyle densizlik yapamaz. seni ymuuşak yüzlü görüyolar gibime geldi.

eşin için suriyeli diyenlere de. ırkçı değilim Allaha şükür birçok kadından da çok daha mutlu bir evliliğim var kıskanmaya gerek yok dersin . kimse senin hayatına karışamaz , çocugun bile var artık kime ne. söylenenler çok çirkin

Ailem ilk başta isteniyordu fakat şimdi benim kadar seviyorlar ama çevre bir türlü alışamadı evet eşim çok güzel türkçe konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…