- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
Ben siz pecelisiniz demedimki benim icin hava hos ister acik ister kapali. Araplar boyle onlarin kültürlerinde dinimzde bu var ve para bol oldugu ivin 4hanimida aliyorlar kadinlar neden katlamiyor para var diye kimse bana hikaye anlatmasin...hic bir kadin baska kadini kabul etmez yoksa. Suriyeleilere gelince cogu parasit maslesef kadinlarindoguda resmen satiyorlAr 2 3 es olarak parasizlik insana herseyi yaptirir.
Ben size sizin kocaniz oyle demedim ama benim bildigim afap erkegi asla acik bayan kabul etmez bir acik bayan görsunler gözleri fiskiri ama...cok gördük öyle
Yalan inanmayin araplar ben almanyada yasiyorum bu arada alman kadinlari bile hemen kapatiriyorlar palavra o yok kendi istedimde kapandim basörtü sart onlarda.madem takmamista evlenince mi aklina gelmis sacma.. konu sahibi istedigini desin. Mutlu olabilir ben mutsuz dememedimki. Kapana bilir ben onada birsey deme.ama araplarim sartlari budur basi bagli olcakİyide konu sahibi esim beni zorla kapattiriyor falan demiyor ki.
Aciklik yada kapalilik konusunda bi sikintisi yok.
Esiyle birbirlerini de cok seviyorlar.
Siz su yorumu neye gore yaptiniz onu anlamadim.
insanların iş üzerinde yakalanıp yakalanmadıklarını merak eden sen başka uğraşlar bulması gereken ben?..Istediginizide geri yazin ztn yazacaklarimizda belli bence baska ugasrilar bulun kendinize iyi günler hic bir yazinizada cvp vermicem bence sizde öyle yapin....
gerçekten bu böylemi ne bulursak bulalım çevre illaki bi kılıf uydurur musuriyeli olmasa da başka bişiler bulacaktı çevreniz
arkadasim sen insanlara onlari umursamayark en buyuk resti cek ayrica yuvadaki huzur kadar hicbirsey onemli degil.turk olmus insanlikdan cikmis neye yarar.varsin insan olsun vefakar olsun.ama suriyeli olsun.bwncw senin tek yapman o akilsiz insanlara durusunla guclu oldugunu goster hatta oyle insanlarin yaninda kocanla daha samimi ol .ki catlasinlar.kocamin elini tut mesela.birak insanlari evine bak huzur varsa otesi yalan.gec bu kafasiz geri insanlari .hallaeri uzerine terket.hiiiiiiiic umursama INSANLARIN AGZI TORBA DEGIL KI BUZESIN.HER ZAMN BOS KONUSAN INSANLAR VARDIR HAYATTA.ONEMLI OLAN ONLARI TAKMAMAK .SEN GUCLU OL Allaha sigin rabbim yardimcin olsun evinden huzur eksik olmasin.bir omur boyu.keyfine bakk takilma etrafindaki insanlikdan cikmis mahluklara.......takmamaya çalışıyorum ama eşimin yanında bile nden kapandın vs eşim başka bi tarafa baktiginda bana kaş göz hareketleri falan çok canımı sıkmaya baslardi
Merhaba kızlar bu buraya açtığım 2. Konum sizlerle şunu paylaşmak istiyorum;
ben ,ailem ÖNCEDEN ne kadar istemiyor olsydida suriyeli biriyle evlendim 1,5 sene oldu çocuğum oldu falan var önceden benim başım açıktı eşimle evlenince kapandım. Ama nedense beni kim görse çok kızıyor neden suriyeli yle evlendin neden kapandın vs bende niye onlar insan değil mi diyorum ya hani bir sorunum olsa neyse ama eşim yemin ediyorum o kadar iyi ki anlatamam bugüne kadar bir sorun yasamadim çok şükür inşallah yaşamamda ama insanlar neden böyle düşünüyor. Annem babam önceden isteniyordu onu ama şimdi beni sevdikleri kadar seviyorlar resmen tanıdılar çünkü 3 ablam var 2si çok seviyor beraber çıkar gezeriz falan ama en büyük ablam onun yanında gülüp etsede suriyeli diye onunda içinde bi sevgisizlik var çok yanlış yaptın diyor sürekli kocasıyla beraber insanlar neden böyle düşünüyor anlam veremiyorum.
Merhaba kızlar bu buraya açtığım 2. Konum sizlerle şunu paylaşmak istiyorum;
ben ,ailem ÖNCEDEN ne kadar istemiyor olsydida suriyeli biriyle evlendim 1,5 sene oldu çocuğum oldu falan var önceden benim başım açıktı eşimle evlenince kapandım. Ama nedense beni kim görse çok kızıyor neden suriyeli yle evlendin neden kapandın vs bende niye onlar insan değil mi diyorum ya hani bir sorunum olsa neyse ama eşim yemin ediyorum o kadar iyi ki anlatamam bugüne kadar bir sorun yasamadim çok şükür inşallah yaşamamda ama insanlar neden böyle düşünüyor. Annem babam önceden isteniyordu onu ama şimdi beni sevdikleri kadar seviyorlar resmen tanıdılar çünkü 3 ablam var 2si çok seviyor beraber çıkar gezeriz falan ama en büyük ablam onun yanında gülüp etsede suriyeli diye onunda içinde bi sevgisizlik var çok yanlış yaptın diyor sürekli kocasıyla beraber insanlar neden böyle düşünüyor anlam veremiyorum.
Ben siz pecelisiniz demedimki benim icin hava hos ister acik ister kapali. Araplar boyle onlarin kültürlerinde dinimzde bu var ve para bol oldugu ivin 4hanimida aliyorlar kadinlar neden katlamiyor para var diye kimse bana hikaye anlatmasin...hic bir kadin baska kadini kabul etmez yoksa. Suriyeleilere gelince cogu parasit maslesef kadinlarindoguda resmen satiyorlAr 2 3 es olarak parasizlik insana herseyi yaptirir.
Ben size sizin kocaniz oyle demedim ama benim bildigim afap erkegi asla acik bayan kabul etmez bir acik bayan görsunler gözleri fiskiri ama...cok gördük öyle