yaptığım evlilik seçimi

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
Merhaba kızlar bu buraya açtığım 2. Konum sizlerle şunu paylaşmak istiyorum;
ben ,ailem ÖNCEDEN ne kadar istemiyor olsydida suriyeli biriyle evlendim 1,5 sene oldu çocuğum oldu falan var önceden benim başım açıktı eşimle evlenince kapandım. Ama nedense beni kim görse çok kızıyor neden suriyeli yle evlendin neden kapandın vs bende niye onlar insan değil mi diyorum ya hani bir sorunum olsa neyse ama eşim yemin ediyorum o kadar iyi ki anlatamam bugüne kadar bir sorun yasamadim çok şükür inşallah yaşamamda ama insanlar neden böyle düşünüyor. Annem babam önceden isteniyordu onu ama şimdi beni sevdikleri kadar seviyorlar resmen tanıdılar çünkü 3 ablam var 2si çok seviyor beraber çıkar gezeriz falan ama en büyük ablam onun yanında gülüp etsede suriyeli diye onunda içinde bi sevgisizlik var çok yanlış yaptın diyor sürekli kocasıyla beraber insanlar neden böyle düşünüyor anlam veremiyorum.

aslında siz yuvanızda mutluysanız eşinizle sorununuz yoksa şükredip kimsenin ne dediğini dert etmemeniz lazım
Evet dert etmek istemiyorum ama insanların laflarını artık kaldıramıyorum en son dün bi bayan gördü eşimin yanında neden kapandın hiç güzel olmamış neydin ne oldun vs konuştu güldüm geçtim falan ama çok sinirimi bozmaya başladı bu laflar

Hayırlısı
gecınıyorsanız sorun yok kafanıza bunu takmayın

Sen mutluysan digerlerini takma bi zaman sonra onlarda mutlulugunu görüp anlıcaklar

Hayırlısı
gecınıyorsanız sorun yok kafanıza bunu takmayın
takmamaya çalışıyorum ama eşimin yanında bile nden kapandın vs eşim başka bi tarafa baktiginda bana kaş göz hareketleri falan çok canımı sıkmaya baslardi

Canınızı sıkan insanlarla görüşmeyin ya da alın karşınıza esaslı bir konuşma yapın.
Ailem hariç herkes öyle düşünüyor çünkü tanımıyorlar bazı can sıkan suriyeli ler gibi dusunuyorlar fakat hiç öyle değil artık eşimin yanında bile kaş göz hareketleri falan çok moral bozucu oluyor

artık evlenmişsin insanların konuşmaları boşuna...
büyük ihtimalle orada savaş var ve genelde tek eşli kalmıyorlar kadınada pek değer vermiyorlar diye düşünerek söylüyorlardır..tabiki bu durumu genellememek lazım senin eşin çok iyidir orası ayrı..
çevrendekiler alışakcaktır bu duruma zamanla merak etme..

Eşimide bazen gerçekten can sıkan eşim bile gordugundende sinirle bakan suriyelilerden sanıyorlar fakat hiç öyle değil tanımıyorlar ve yargiliyorlar sıkıldım çünkü kim görse bi kaş göz hareketleri bi kızmalar

Benim çalıştığım iş yerinde Suriyeliler var valla o kadar iyilerki dedikodu etmezler kapris nedir bilmezler bir şeye sinirlenip bağırıp çağrmazlar her şeye itiraz etmezler gerçi şimdi şimdi bizimkiler onlar biraz kendilerine benzetmeye başladılar ama gerçekten iyi niyetli insanlar

Yani öyle kötüleri can sıkanları da var içlerinde ama o tür insanlar bizim ülkemizde de var çıkıyor içlerinden üç beş tane ama benim eşim gerçekten hiç öyle değil ki

kapanmanız sızın ıstegınızle mı oldu acaba? belkı acıkken evlendıkten sonra kapandıgınız ıcın sızın uzerınızde baskı kurdugunu dusunebılır cevrenız. bırde son zamanlarda ıc savastan kacıp ulkemıze gelen surıyelılerın durumu, ve onlara baglı nedenlerden olusan olumsuzluklar ortada bunlar da bırer neden olabılır ve ınsalar on yargı ıle esınıze yaklasıyor olabılır.
bence sız huzurlu ısenız takmayın hıc. hatta ben mutluyum surıyelı olsa ne olur o da allahın kulu dyeın gecın uzuldugunuze degmez turk erkeklerı cok mu mukemmel hayır oyle olsa kımse burda kocasından, sevgılısınden yana dert yanmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…