Ben siz pecelisiniz demedimki benim icin hava hos ister acik ister kapali. Araplar boyle onlarin kültürlerinde dinimzde bu var ve para bol oldugu ivin 4hanimida aliyorlar kadinlar neden katlamiyor para var diye kimse bana hikaye anlatmasin...hic bir kadin baska kadini kabul etmez yoksa. Suriyeleilere gelince cogu parasit maslesef kadinlarindoguda resmen satiyorlAr 2 3 es olarak parasizlik insana herseyi yaptirir.ben peceli degilim ve siz begenmiyor olabilirsini bu onlarin secenegi
Amaann cevreye kaldiysa ohoo..
Esinin bi saygisizligi yoksa, sana deger veriyorsa kimsenjn lafina takilma..
esim oyle degil cok sukur ve cok arap var eslerii cok acik hepsi bir degil suriyeyi bi gorseniz bizim ulkemizden daha acik giyiniyor insanlarBen siz pecelisiniz demedimki benim icin hava hos ister acik ister kapali. Araplar boyle onlarin kültürlerinde dinimzde bu var ve para bol oldugu ivin 4hanimida aliyorlar kadinlar neden katlamiyor para var diye kimse bana hikaye anlatmasin...hic bir kadin baska kadini kabul etmez yoksa. Suriyeleilere gelince cogu parasit maslesef kadinlarindoguda resmen satiyorlAr 2 3 es olarak parasizlik insana herseyi yaptirir.
Ben size sizin kocaniz oyle demedim ama benim bildigim afap erkegi asla acik bayan kabul etmez bir acik bayan görsunler gözleri fiskiri ama...cok gördük öyle
ahhahaha cok guldum bu cevaba valla tesekkur ederimbir ingilizle evlensen başları göğe mi erecekti ? saçma zihniyetli insanlarmış gerçekten yaptıkları ırkçılıktan başka birşey değil siz kimin ne düşündüğünü sakın umursamayın aciz insanlar onlar cahiller
istanbulda yaşıyorum zaten,iğrenç görüntü demen senın sevıyenı belli ediyor,hayatta hiç kimseye ve hiç bir şeye iğrenç diyecek kadar kötü yüreğim olmaıd,güzel bakan güzel görür,güzel bakmak içinde sanırım güzel yürek olması gerek...Istanbula git önden bir erkek genclerde öyle malesef arkda 4 hanim hepsi peceli hangisi kizi hangisi esleri belli bile degil igrenc bir görüntü
evet belk'de onyargi ondandirsanırım türkiyeye gelen suriyelilerden dolayı bir önyargı var...
herkes aynı olacak diye bişey yok çevrenizin bunu anlaması lazım..
mutluysanız kimin ne söylediği önemli değil.. takmayın
Canım Rabbim utandırmasın sen mutluysan kimsenin eşine karşı ne hissettiğini düşünme önemseme ne derseler duyma hatta uyar bir daha bişi demesinler ben mutluyum önemli olan bu değil mi de
peki tesekkur ederim canimmilletin illa kusur bulacağı birşey olur huyu tipi işi ailesi nereli olduğu gibi
senin mutluluğunla mutlu olmaları gerek gerek ailen gerek çevren
sen mutlusun anladığım kadarı ile seviyor ve seviliyorsun
birde evladınız olmuş ne mutlu kulağını kapa hayatını güzel güzel yaşa
Ulkemize gelen suriyeliler nedeniyle ben de rahatsizim hoslanmiyorum ama bir tanidigim evlenirse de karsisina gecip seciminden dolayi kendisini suclamam asla vir vir da konusmam kesinlikle sen kendi mutluluguna bak canim bosver herkesi
Suriyeliler insan degil mi yaa? Siz mutlu iseniz kime ne yaa? Mutlulugunuzun devamini diliyorum .
2 dk önce hiç iş üzerinde yakalandınız mı diye soran bir insandan farklı bir bakış açısı beklenemezdi zaten.Ben siz pecelisiniz demedimki benim icin hava hos ister acik ister kapali. Araplar boyle onlarin kültürlerinde dinimzde bu var ve para bol oldugu ivin 4hanimida aliyorlar kadinlar neden katlamiyor para var diye kimse bana hikaye anlatmasin...hic bir kadin baska kadini kabul etmez yoksa. Suriyeleilere gelince cogu parasit maslesef kadinlarindoguda resmen satiyorlAr 2 3 es olarak parasizlik insana herseyi yaptirir.
Ben size sizin kocaniz oyle demedim ama benim bildigim afap erkegi asla acik bayan kabul etmez bir acik bayan görsunler gözleri fiskiri ama...cok gördük öyle
kimene canım sen mutlu olduktan sonra hala neyin ayrımcılığını yapıyorlar,abla falan demem kimse eşimi horgöremez ablanı sert dille uyar bence çoçuk sahibi olmuşun hala hor görüyomuş . Valla mutlu olduğun halde hala böyle yapıyorlarsa ben buna kısknaçlık derim. kimsenin böyle yorum yapmasına müsade etme alttanda alma... ayrıcada niye üzülüyosun onuda anlamadım ?takıcak başka bişey bulamadınmı zaten evliliğinde mutlusun daha ne istiyosun? suriyeli olmasada yapından dolayı eşine yine laf ederlerdi buna müsade eden sensin . Nasip kısmet herşey mutluluğuna bak
bencedeistanbulda yaşıyorum zaten,iğrenç görüntü demen senın sevıyenı belli ediyor,hayatta hiç kimseye ve hiç bir şeye iğrenç diyecek kadar kötü yüreğim olmaıd,güzel bakan güzel görür,güzel bakmak içinde sanırım güzel yürek olması gerek...
esim cok iyi turkce biliyor turkce konusuyoruz ama ister istemez anliyorlar suriyeli oldugunu sivesinden falan
evet oda alisti en cok zoruma gidende bu zaten dislanmasiBoş ver sen dış kapının mandallarını
Kapandığın için biraz ön yargı olmuştur; onunla evlendi de kapandı diye.
Ama bu da kimseyi ilgilendirmez; Dubaili olsaydı herkes bayılırdı; zira zengin olurdu.
Takma insanları kapa kapını; eşinde alışmıştır ön yargılı insanlara bu ülkede zaten.
Ne alaka siz cok mutsuzunuz galiba insanlaramugrasmaktan baska isiniz yok ....bir ugrasi bulun kendinize hermkonuyu takip ettiginize göre ....baska isiniz gücünüz yok...cvp vermenize gerek yok her konuda ...2 dk önce hiç iş üzerinde yakalandınız mı diye soran bir insandan farklı bir bakış açısı beklenemezdi zaten.
Istediginizide geri yazin ztn yazacaklarimizda belli bence baska ugasrilar bulun kendinize iyi günler hic bir yazinizada cvp vermicem bence sizde öyle yapin....Ne alaka siz cok mutsuzunuz galiba insanlaramugrasmaktan baska isiniz yok ....bir ugrasi bulun kendinize hermkonuyu takip ettiginize göre ....baska isiniz gücünüz yok...cvp vermenize gerek yok her konuda ...
İyide konu sahibi esim beni zorla kapattiriyor falan demiyor ki.Ben siz pecelisiniz demedimki benim icin hava hos ister acik ister kapali. Araplar boyle onlarin kültürlerinde dinimzde bu var ve para bol oldugu ivin 4hanimida aliyorlar kadinlar neden katlamiyor para var diye kimse bana hikaye anlatmasin...hic bir kadin baska kadini kabul etmez yoksa. Suriyeleilere gelince cogu parasit maslesef kadinlarindoguda resmen satiyorlAr 2 3 es olarak parasizlik insana herseyi yaptirir.