yaptığım evlilik seçimi

Mutluyum ben çok şükür ama eşimin yanında bile böyle konuşmaları deli ediyor beni
eşinin yanında bile konuşuyorlarsa sorun bence sende değil onlarda, hazmedilemeyen bişeyler var demekki (huzurun mutluluğun gibi) akıllarınca can yakınca hırslarını alıyorlar, anlamamazlıktan gel umursamaki onların canı yansın ozaman

Teşekkür ederim öyle yapacam başka yolu yok :-/

ne demek o suriyeli diye kimse sevmiyor ya ne demek...
Almanyada da türkleri kimse sevmiyor
niye peki
neyi alıp veremiyoruz bu kadar.
Müslüman ülkeyiz bir de!
Yazık ya çok yazık.
Kimseye kulak asmayın ne olur,hayat sizin mutluluk sizin.
Neşenizle,sevginizle verin herkese cevabını.

bir ingilizle evlensen başları göğe mi erecekti ? saçma zihniyetli insanlarmış gerçekten yaptıkları ırkçılıktan başka birşey değil siz kimin ne düşündüğünü sakın umursamayın aciz insanlar onlar cahiller

Amaann cevreye kaldiysa ohoo..
Esinin bi saygisizligi yoksa, sana deger veriyorsa kimsenjn lafina takilma..

düşünmeyin bile, sizin mutluluğunuzu çekemiyorlar çünkü

Suriyeli değil Amerikalı olsa yine kulp takarlar.

Bir de yakın çevre dışındakiler Suriyeli olduğunu nerden biliyor.

Türkçe bilmiyor mu bir de siz nece anlaşıyorsunuz yani

Her milletin can sıkanı vardır, bu boş konuşanlarda bu cümleye örnek.

Bu sizin hayatınız, eşinizle mutluysanız başkasına birşey demek düşmez. Konuşanıda görmeyeceksiniz ve hatta sert bir üslupla susturacaksınız.
Siz izin verdiğiniz sürece konuşabilirler. Sınırları siz belirleyin.
Kaş göz yapan kişiye de " bu yaptığın hiç doğru değil, şuan yanımdaki benim eşim ve duyguların benim için önemli değil" tarzında birşeyler deyip susturun bundan sonra.
Hadlerini almayı ne çok seviyor insanlar.

sanırım türkiyeye gelen suriyelilerden dolayı bir önyargı var...
herkes aynı olacak diye bişey yok çevrenizin bunu anlaması lazım..
mutluysanız kimin ne söylediği önemli değil.. takmayın

Canım Rabbim utandırmasın sen mutluysan kimsenin eşine karşı ne hissettiğini düşünme önemseme ne derseler duyma hatta uyar bir daha bişi demesinler ben mutluyum önemli olan bu değil mi de

milletin illa kusur bulacağı birşey olur huyu tipi işi ailesi nereli olduğu gibi
senin mutluluğunla mutlu olmaları gerek gerek ailen gerek çevren
sen mutlusun anladığım kadarı ile seviyor ve seviliyorsun
birde evladınız olmuş ne mutlu kulağını kapa hayatını güzel güzel yaşa

Ulkemize gelen suriyeliler nedeniyle ben de rahatsizim hoslanmiyorum ama bir tanidigim evlenirse de karsisina gecip seciminden dolayi kendisini suclamam asla vir vir da konusmam kesinlikle sen kendi mutluluguna bak canim bosver herkesi

Tek sorun buysa çok da önemli değil canım ya. Bizimkiler de kız kardeşime başka memleketten biriyle evlendi diye kızıp duruyorlar. Ama o mutlu gibi... Allah başka dert vermesin. Sen evinde mutluysan başkalarının ne dediği pek de umrunda olmamalı. Bana da sen bu adamı nerden buldun, sana göre değil çirkin, inşallah kızın sana benzer falan diyor bazı akrabalar. Hiç umurumda bile olmuyor. Ben böyle mutluyum diyorum. Halbuki eşim çirkin falan da değil yani. Sadece zayıf. Herkes her lafı söyler. Önemli olan senin mutlu olman. Kim ne derse duymamış gibi yap ve umursama. Suriyeli insan değil mi yani? İnsanlar kendilerine gelince her şeyi normal görüyorlar. Başkası söz konusu oldu mu hemen eleştiriyorlar. Sen takılma bunlara. Hayatına bak...

Çok doğru demişsiniz teşekkür ederim

cok tesekkur ederim yorumunuz icin bu insanlara anlam vermek cok zor konusmak icin konusuyor herkes nedense

Suriyeliler kadinlarini hemen kapatir ve illerde 2 3 es gelirse sasirmayin sakin yanlis anlama ama sureyede yasal bile haklari var buna ve bu cok eslik normal orda ..bence dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…