yaptığım evlilik seçimi

ben peceli degilim ve siz begenmiyor olabilirsini bu onlarin secenegi
Ben siz pecelisiniz demedimki benim icin hava hos ister acik ister kapali. Araplar boyle onlarin kültürlerinde dinimzde bu var ve para bol oldugu ivin 4hanimida aliyorlar kadinlar neden katlamiyor para var diye kimse bana hikaye anlatmasin...hic bir kadin baska kadini kabul etmez yoksa. Suriyeleilere gelince cogu parasit maslesef kadinlarindoguda resmen satiyorlAr 2 3 es olarak parasizlik insana herseyi yaptirir.
Ben size sizin kocaniz oyle demedim ama benim bildigim afap erkegi asla acik bayan kabul etmez bir acik bayan görsunler gözleri fiskiri ama...cok gördük öyle

Ben siz pecelisiniz demedimki benim icin hava hos ister acik ister kapali. Araplar boyle onlarin kültürlerinde dinimzde bu var ve para bol oldugu ivin 4hanimida aliyorlar kadinlar neden katlamiyor para var diye kimse bana hikaye anlatmasin...hic bir kadin baska kadini kabul etmez yoksa. Suriyeleilere gelince cogu parasit maslesef kadinlarindoguda resmen satiyorlAr 2 3 es olarak parasizlik insana herseyi yaptirir.
Ben size sizin kocaniz oyle demedim ama benim bildigim afap erkegi asla acik bayan kabul etmez bir acik bayan görsunler gözleri fiskiri ama...cok gördük öyle
esim oyle degil cok sukur ve cok arap var eslerii cok acik hepsi bir degil suriyeyi bi gorseniz bizim ulkemizden daha acik giyiniyor insanlar

bir ingilizle evlensen başları göğe mi erecekti ? saçma zihniyetli insanlarmış gerçekten yaptıkları ırkçılıktan başka birşey değil siz kimin ne düşündüğünü sakın umursamayın aciz insanlar onlar cahiller:63:
ahhahaha cok guldum bu cevaba valla tesekkur ederim :KK45:

Istanbula git önden bir erkek genclerde öyle malesef arkda 4 hanim hepsi peceli hangisi kizi hangisi esleri belli bile degil igrenc bir görüntü
istanbulda yaşıyorum zaten,iğrenç görüntü demen senın sevıyenı belli ediyor,hayatta hiç kimseye ve hiç bir şeye iğrenç diyecek kadar kötü yüreğim olmaıd,güzel bakan güzel görür,güzel bakmak içinde sanırım güzel yürek olması gerek...

sanırım türkiyeye gelen suriyelilerden dolayı bir önyargı var...
herkes aynı olacak diye bişey yok çevrenizin bunu anlaması lazım..
mutluysanız kimin ne söylediği önemli değil.. takmayın
evet belk'de onyargi ondandir

kimene canım sen mutlu olduktan sonra hala neyin ayrımcılığını yapıyorlar,abla falan demem kimse eşimi horgöremez ablanı sert dille uyar bence çoçuk sahibi olmuşun hala hor görüyomuş . Valla mutlu olduğun halde hala böyle yapıyorlarsa ben buna kısknaçlık derim. kimsenin böyle yorum yapmasına müsade etme alttanda alma... ayrıcada niye üzülüyosun onuda anlamadım ?takıcak başka bişey bulamadınmı zaten evliliğinde mutlusun daha ne istiyosun? suriyeli olmasada yapından dolayı eşine yine laf ederlerdi buna müsade eden sensin . Nasip kısmet herşey mutluluğuna bak :KK66:

milletin illa kusur bulacağı birşey olur huyu tipi işi ailesi nereli olduğu gibi
senin mutluluğunla mutlu olmaları gerek gerek ailen gerek çevren
sen mutlusun anladığım kadarı ile seviyor ve seviliyorsun
birde evladınız olmuş ne mutlu kulağını kapa hayatını güzel güzel yaşa
peki tesekkur ederim canim

buraya gelenlerde benimde rahatsiz oldugum cok konu hatta esim bile rahatsiz oluyor ama esimin onlarla alakasi bile yok
Ulkemize gelen suriyeliler nedeniyle ben de rahatsizim hoslanmiyorum ama bir tanidigim evlenirse de karsisina gecip seciminden dolayi kendisini suclamam asla vir vir da konusmam kesinlikle sen kendi mutluluguna bak canim bosver herkesi

2 dk önce hiç iş üzerinde yakalandınız mı diye soran bir insandan farklı bir bakış açısı beklenemezdi zaten.

haklisiniz benim kim olursa olsun musaade etmemem lazim
kimene canım sen mutlu olduktan sonra hala neyin ayrımcılığını yapıyorlar,abla falan demem kimse eşimi horgöremez ablanı sert dille uyar bence çoçuk sahibi olmuşun hala hor görüyomuş . Valla mutlu olduğun halde hala böyle yapıyorlarsa ben buna kısknaçlık derim. kimsenin böyle yorum yapmasına müsade etme alttanda alma... ayrıcada niye üzülüyosun onuda anlamadım ?takıcak başka bişey bulamadınmı zaten evliliğinde mutlusun daha ne istiyosun? suriyeli olmasada yapından dolayı eşine yine laf ederlerdi buna müsade eden sensin . Nasip kısmet herşey mutluluğuna bak :KK66:

istanbulda yaşıyorum zaten,iğrenç görüntü demen senın sevıyenı belli ediyor,hayatta hiç kimseye ve hiç bir şeye iğrenç diyecek kadar kötü yüreğim olmaıd,güzel bakan güzel görür,güzel bakmak içinde sanırım güzel yürek olması gerek...
bencede

esim cok iyi turkce biliyor turkce konusuyoruz ama ister istemez anliyorlar suriyeli oldugunu sivesinden falan

Boş ver sen dış kapının mandallarını

Kapandığın için biraz ön yargı olmuştur; onunla evlendi de kapandı diye.

Ama bu da kimseyi ilgilendirmez; Dubaili olsaydı herkes bayılırdı; zira zengin olurdu.

Takma insanları kapa kapını; eşinde alışmıştır ön yargılı insanlara bu ülkede zaten.

Boş ver sen dış kapının mandallarını

Kapandığın için biraz ön yargı olmuştur; onunla evlendi de kapandı diye.

Ama bu da kimseyi ilgilendirmez; Dubaili olsaydı herkes bayılırdı; zira zengin olurdu.

Takma insanları kapa kapını; eşinde alışmıştır ön yargılı insanlara bu ülkede zaten.
evet oda alisti en cok zoruma gidende bu zaten dislanmasi :KK43:

2 dk önce hiç iş üzerinde yakalandınız mı diye soran bir insandan farklı bir bakış açısı beklenemezdi zaten.
Ne alaka siz cok mutsuzunuz galiba insanlaramugrasmaktan baska isiniz yok ....bir ugrasi bulun kendinize hermkonuyu takip ettiginize göre ....baska isiniz gücünüz yok...cvp vermenize gerek yok her konuda ...

Ne alaka siz cok mutsuzunuz galiba insanlaramugrasmaktan baska isiniz yok ....bir ugrasi bulun kendinize hermkonuyu takip ettiginize göre ....baska isiniz gücünüz yok...cvp vermenize gerek yok her konuda ...
Istediginizide geri yazin ztn yazacaklarimizda belli bence baska ugasrilar bulun kendinize iyi günler hic bir yazinizada cvp vermicem bence sizde öyle yapin....

İyide konu sahibi esim beni zorla kapattiriyor falan demiyor ki.
Aciklik yada kapalilik konusunda bi sikintisi yok.
Esiyle birbirlerini de cok seviyorlar.
Siz su yorumu neye gore yaptiniz onu anlamadim.

X