yaptığım evlilik seçimi

Evet gerçektende mutlu bir evlilik kolay kurulmuyor burda çevremde hep duyup okuyorum çok kötü durumda olan insanlar var çok şükür ki eşimi seviyorum ve mutluyum ama burda bile mutlu olsan kendi isteğinde kapanmış olsan konu açmazsin diyorlar ben konuyu kapanmam yada başka birşey için açmadım ki sadece eşimi dışlamaları çok zoruma gidiyor çünkü çok seviyorum onu bunu paylaşmak ve fikir almak için açtım konuyu insanlar bunu bile anlamakta zorlanıyor keşke herkes sizin gibi anlayisli olabilse .. Annem hep büyüklerine ne derse desin cevap verme diye öğretti o yüzden insanlara ters cevap verip kırmaktan saygisizlik etmekten korkuyorum diyebilirim
Yazılanların tamamını okuyamadım ama bence kesin ve net tavrınızı herkese göstermelisiniz. Çevrenizdekiler kararlılığınızı görmeli ki yorum yapmayı bırakmalılar. Eşinizin yanında bile eleştiri getirebilmeleri, her ikinizin de onlara net duruşunuzu sergileyemediğinizi düşündürdü. Kimsenin karşısında ezik durmayın. Yanlış bir şey yapmadınız çünkü.
Bu söylediklerim daha çok aileniz ve en yakın çevreniz için geçerli. Uzak insanlar her şekilde dedikodunuzu yapacaktır. Burada da eşinizin Suriyeli oluşunu eleştirenler olmuş gördüğünüz gibi. Siz onları kafanıza takmayın. Önemli olan mıtluluğunuz ve bu sözlerin mutluluğunuzu bozmasına izin vermeyin. Mutlu bir evlilik kolay kurulmuyor.

Suriyelilere önyargı çok kimi saygısız cahil kesim kimi elit kimi de ortasınıf bana denk gelenlerle 3senedir sorun yasamadım suriyeli bi öğrencim türk bi kızla evlendi..
gönül isterdi ki orada dirensin kurtatsınlat ülkelerini inanın türkiyedeki erkeksıriyelilerden güçlü bi ordu olur ama Çanakkaledeki atalarımız gibi cesur değiller malesef yanlış politika sonucu burdalar..
sizi Allah mesut etsin takmayın laf atanı cevap verin ki sussun.

Suriyelilere önyargı çok kimi saygısız cahil kesim kimi elit kimi de ortasınıf bana denk gelenlerle 3senedir sorun yasamadım suriyeli bi öğrencim türk bi kızla evlendi..
gönül isterdi ki orada dirensin kurtatsınlat ülkelerini inanın türkiyedeki erkeksıriyelilerden güçlü bi ordu olur ama Çanakkaledeki atalarımız gibi cesur değiller malesef yanlış politika sonucu burdalar..
sizi Allah mesut etsin takmayın laf atanı cevap verin ki sussun.
Teşekkür ederim ama birde söyle bir şey var onlar kendi ülkelerinde savaşıyor başka bir ülke ile değil ki ben eşime sordum sen neden geldin diye ben gittim askerliğimi yaptım 1 sene savaştım da dedi ama orda düşman diye belkide bi akrabami bi kardeşimi öldürseydim müslümanla müslüman savaşır mi yaaa dedi bende hak verdim doğrusu

Teşekkür ederim ama birde söyle bir şey var onlar kendi ülkelerinde savaşıyor başka bir ülke ile değil ki ben eşime sordum sen neden geldin diye ben gittim askerliğimi yaptım 1 sene savaştım da dedi ama orda düşman diye belkide bi akrabami bi kardeşimi öldürseydim müslümanla müslüman savaşır mi yaaa dedi bende hak verdim doğrusu

tabi savaşıp ülkeyi kurtarmak yerine kaçarak dilenerek hayatlarını sürdürmek daha kolay çünkü.

O yorumu ben eşim için yapmıştim sizde ona cevap verdiğinize göre taş eşimede değiyor kelimelerinize dikkat edin ve haddinizi bilin ! Allaha şükür ne boş oturuyor nede dileniyor ve onun neden burda olduğunu bilmeden böyle bir yorum yapmaya hiç hakkınız yok ve sen kimsin nerden biliyorsun benim eşimin vatanı için savaşmadigini!!! Yerinizi bilin.
tabi savaşıp ülkeyi kurtarmak yerine kaçarak dilenerek hayatlarını sürdürmek daha kolay çünkü.

Merhaba kızlar bu buraya açtığım 2. Konum sizlerle şunu paylaşmak istiyorum;
ben ,ailem ÖNCEDEN ne kadar istemiyor olsydida suriyeli biriyle evlendim 1,5 sene oldu çocuğum oldu falan var önceden benim başım açıktı eşimle evlenince kapandım. Ama nedense beni kim görse çok kızıyor neden suriyeli yle evlendin neden kapandın vs bende niye onlar insan değil mi diyorum ya hani bir sorunum olsa neyse ama eşim yemin ediyorum o kadar iyi ki anlatamam bugüne kadar bir sorun yasamadim çok şükür inşallah yaşamamda ama insanlar neden böyle düşünüyor. Annem babam önceden isteniyordu onu ama şimdi beni sevdikleri kadar seviyorlar resmen tanıdılar çünkü 3 ablam var 2si çok seviyor beraber çıkar gezeriz falan ama en büyük ablam onun yanında gülüp etsede suriyeli diye onunda içinde bi sevgisizlik var çok yanlış yaptın diyor sürekli kocasıyla beraber insanlar neden böyle düşünüyor anlam veremiyorum. :KK43:
Çok kısa ve net,sevdim evlendim mutluyum kocam hakkında eleştirme hakkını size vermiyorum.

X