Yapmacik torun sevgisi

Kimse kusura bakmasında asgeri ücretin 1600 lira oldugu yerde en az aylık 3000 kazanmak fakirlik değildir
Tamam sigortası yok tamam cok yoruluyor amenna ama kimi bedenen kimi ruhen kimi beynen yorucu işler yapar
Benim üniler bitiren arkadaslarım 2500 aldıklarına sükrediyorlar
Ki bayramlarda genelde bende dahil para veririz ekstra hatta benim yardımcım haftasonu geliyo bana bos günü yok hic
Haftasonuda calısıyorsa 3900lira maaş yapar
Bi elli liralık takım almak öz be öz torununa bu kadar zor olmasa gerek

Yooo hic utanmadim nie utanayim ki insanlar eline hic para gecmeyen bi insandan bahsettigimi anlamason die acikladim..ne yaptigi sey utanilcak ne kazandigi para..burda ki ters durum tek.torununa olup biten insanin maddi manevi hic bisey yapmayisi yoksa o calissinda ben yiyeyim demiyorumm..herkes kendine calisiyor kendine kazaniyor

Hakaret yakısmadı

Mune

Kadının kazancını saymanız, size harcamasını beklemeniz, göz dikmeniz gerçekten utanılacak bir şey. Utanın bence.
Manevi olarak ne yapsın daha, görmeye geliyor işte. Daha ne yapabilir manevi açıdan?
Tek derdiniz para sizin.

Haa şöyyle ya özüne dön kasma bu kadar

Hakaret yakısmadı
Onun yaptigida asagisi degill..bn kimsenin parasina goz dikmedim sanki gariban temizlige giden bi kadinin parasina goz koymusum gibi yazi yazmis...onlar turk vatandasi degil calisma izni yokk evde durmak istemiyir bu isi yapiyir olayi acite etmemninde bi alemi yok

Yoo tam da potansiyeli bu iste kv nin temizlige gidip kazandigi paraya göz diken kisiye cok iyi yakisti.
Bütün sayfaları okumadım ilk yorumdan yola cıkarsam cok para göz gelmedi
Torun evlattan daha cok sevilir bırakın odasını düzmeyi altın takmayı bir zıbın bile almamıs
Ben olsam bende bozulurdum

Ya git allah askina benim esim onun kazandiginin 2, 3 katini aliyor asil sen paraya cok takildigindan ne anlatmak istedigimi anlayamiyorsun..neyse sana daha fazla vakit harcayamayacgimm...

Torun evlattan daha cok sevilir bırakın odasını düzmeyi altın takmayı bir zıbın bile almamıs
Torun evlattan çok sevilmez, bence bu mümkün değil honey.
Ayrıca kadın cimriyse cimri. İster alır ister satar. Kendi parası.
Ben olsam kimseye minnet etmem, kimse çocuğuma kıyafet alsa keşke diye beklemem.

Ya git allah askina benim esim onun kazandiginin 2, 3 katini aliyor asil sen paraya cok takildigindan ne anlatmak istedigimi anlayamiyorsun..neyse sana daha fazla vakit harcayamayacgimm...
Konudaki tek beklentiniz para. Ben mi çok takılıyorum?

Şuan 7 aylık hamileyim. Maddi durum yerlerde. Devlet hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum. Eşimin ailesi beşiğini felan alırız demişlerdi. Arkadaşım beşik verdi bende madem öle dolabını siz alın dedim. Almadılar şuan kadar fakat başında yatalak hastaları var. Aksilik bu ya hastayı yoğun bakıma kaldırmışlar. Ne zaman çıkar sağmı çıkar onuda bilemiyorum. Maddi destekten geçtim işallah doğum anımda yanımda olabilirler. Çünkü buna çok ihtiyacım var.

Yoo ona bozulsun honey ben bozulmasinda demiyorum ama kocasi isten cıkmis neden cunki ailesi cik demis. Cocukmu bunlar ? E sonrada boyle olur iste. Sucu kendilerin de aramiyolar ki.

Parayı en çok sevenler genelde çok parası olanlar oluyor. Tıpkı patronun çalışanına verdiği 50TL yemek parasına göz dikmesi gibi düşünün.

Siz sevginin maddi karşılığı olması gerektiğine inanmışsınız. Birgün maddi sıkıntıya düşseniz çok büyük duygusal buhranlar yaşarsınız. Üzülüyorum sizin gibi materyalist insanlara.

Torun evlattan çok sevilmez, bence bu mümkün değil honey.
Ayrıca kadın cimriyse cimri. İster alır ister satar. Kendi parası.
Ben olsam kimseye minnet etmem, kimse çocuğuma kıyafet alsa keşke diye beklemem.
Ben cevremde cok sevildiklerini gördüm her zaman
Anne babalar hayat gecim derdi iş veya kardeslerine vakit ayırmaktan kendi cocuklarına cok düşemiyorlar ama torunda emekli vs oldukları icin daha cok seviyorlar gibi :)
Minnet değil aslında ya almadı diye bişey kaybetmezsin tabiki ama beklerim ne bileyim

Yoo ona bozulsun honey ben bozulmasinda demiyorum ama kocasi isten cıkmis neden cunki ailesi cik demis. Cocukmu bunlar ? E sonrada boyle olur iste. Sucu kendilerin de aramiyolar ki.
Dedim ya forumu okumadım tamamen
Eşinin işsizliğini değil özelde dogum yaptıgını ve paraları yetmedigini düşünmüştüm misal

He canim hee okuduklarinizi anladiginizda cevap veirim

Yani almak zorunda degiller sadece o kadar sahiplenme ugruna olme.dirilme ama.ortada hicbisey yokk ustelik birde yok prima kullan falan die akil verir..
Bazı arkadaşlar sana hak vermedi ama ben seni anlıyorum, haklısın madem hergün 150 tl kazanıyor, torununa bi altınl en azından çok görmemeli, değil torunu çocukları içinde biseyler yapmalı, insan zaten çoluk çocuğu için vardır .. ben hiç biseyi olmayıp ordan burdan para bulup torununa bişeyler alanları da gördüm.. o yüzden hak veriyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…