suan sinirim.bozuk hafiften esimle de tartistik...daha once berbar oturuyoduk kaynanamlarla ve ayri eve ciktik yoksa bosanicaktim ama.onlar hala kabullenemuyor bizim ayri bir yuvamiz oldugumuzu...hadi beni engelleyemediler istemedigim.zaman gitmiyorum.artik..sevmiyorumda zaten..ama simdi hedefleri kizim...hergun kizimla telde 2 kere falan konusup hep onlarda yasamasina empoze ediyorlar sanki..biz oraya caya gitsek.mesela hadi kalkalim kizim.evimize gidelim diyorum gec olunca kaynanamda yok benim evim bura de kizim diyor..ben zaten o evdem zor kurtulmusum bunu demesi bile zoruma gidiiyor.bide tembihliyor burasi babanin evi zaten yani seninde evin burda kal sen hep falan...ben kizima evimizi duzenimizi ogretiuorum alisiyor cok seviyorum evimizi diyor ama oraya gidince eve gelmek istemiyor...cocuk bu o an oyuna dalmistir gitmek istemeez eve biraz daha kalalim der ama kv bunu kazanilmis bir zafer gibi algiliyor o anki bana bakislari gozlerindeki o tuhaf isiik bunu resmen belli ediyorr..benni o evde durduramadi simdi kizima sahte sevgi gosterileriyle evlerine kendilerine baglamaya calisiiuor..torunudur elbbette sever der bunlari diceksiniz ama cok.kotu bir gecmisimiz var beraber oturma ve ayri eve onlarin musadesi olmadigi icin cikamama gibi..oyuzden suanki her hareketleri bana direkt bunu dusunduruyor..bugun esim.oraya ugradi is cikisi babasi igne vurulmus diye biz gitmedik kiziimla , sonucta her igneye her seruma yetisemem ben bu soguk havada kucuuk hir cocukla...esim ordayken ne alakaysa kv kizimla tel de konustu nromalde benim telden benni aramaz kizimlada konusmaz esim eve geljnce konusurlar onunkinden...benin telden kizimla konusurken kiziima diyorki bak baban benim yanimda sen neden ordasin falan diyor sirf bunu soylemek icin aramis belli...kizimda cocuk yani ne ddedigi belli olmaz , biz burdan cikamiyoruz ondan gelemedik falan dedi uzgun bi sesle..kv nin bi hosuna gidiiyo anlatamam..kizim.gecende ben sizde kalmak istiyorum babaanne dedi tabi gaz veriyolar cocuga sahte sahte o da hemen gel kal senin evin bura bizle yasa deyip bana nispet olsun diye de kahkahayi basiyor..ve benn cildiriuorum hep aramizda boyle bir rekaber var sanki her muhabbetimiz boyle...yine azonce gorumcem.aradi kizimi dedeye cis yapmislar sen neden gelmedin dede hasta baba resimlerini gostersin sana tamammi diyor .ya o cocuk uzulecekse o an diyen yok.yeterki o cocuk kosa kosa oraya gitsin....ki ben bana cektirdikleri yuzunden asla kizimin onlarla bensiz kalmasini istemiyorum...o rekabet dolu davranislarda cabasi...kv ile kan bagiyla olusmus bir ortak noktamiz var o da kizim ve ben hergecen gun korkuyorum buyudukce benden alip alip onlara goturecekler diye...o eve alistiracaklar diye...okadar balli sozlu davraniyorki ama yalandan kesinlikle alissin ordan cikmasin diye...hersey sozde lafta bunu tamamen gorebiliyorun...cok sinirim bozuk suan ya ..2 gun sinra ameliyatim var .esime diyomuski oglum torunumla ikiniz o ameliyat olunca bizd3 kalin onun yaninda anasi kalsin diyomus ..hic dusunmuyorki gelinim oralarda kadin basina napar oglum sana ihtiyaci olur yaninda sen kal demiyor hem cocugumu istiyir hem oglunu....sizce ben haksizmiyim..ne dusunmeliyim.yada bu durumu nasil.kafaya takmamaliyim..cunku adim gibi eminimki kizimin orda yasamasini onlara bagimli yasamasini istiyorlar aileme alismasini bile istemiyorlar ben hissedebiliyorum.goruyorum...kizimi hergun ariyorlar ama konusmanin yarisi cocuktan al haberi...anenn ne yapiuor bugun ne yapto nereye gittiniz kizim ne dedi annen...cocugun gozunun icine bakiyorum.cocuk bu ne diyecegi belli.olmaz...tabi boyoe dusunmezler cocuk ne dese inananlar da var...gorumcm soruyo azoncw annen hastayim diyodu yatiyomu kizim diye o da yok geziyo diyo..cocuk iste onlara inaniyor kesinlikle....of cok sinirim bozuk yaa lutgen biseyler deyin buraya yazinca nedense cok rahatliyorum ben ya