çocuklarimiz ve eş aileleri:(

aslinda guzel.fikir ve haklisinda...ama.yinede ne olursa olsun o kadinin yanina cocugumu birakmakistemiyorum...ya bizim aramizdaki.iliski bambaska kadinla anlatamam..telefonda bile asla konusmayiz resmen guclu bir elektrik itiyor birbirimizden nefret ediyoruz ..

O zaman isiniz zor. Allah yardimciniz olsun.

Sen cocugunla ilgilenirsen kesinlikle orada kalamaz.
1 gun dursa da ertesi gun annem diye aglar.
Geceleri uyumadan masal kitabi oku .rutin bi seyleriniz olsun. Birlikte dis fircalayin. Kek cirpin vs. hayatinizin cok yerine dahil olsun ki zaten oyledir eminim. Bir cocuk annesi varken beska birini istemez merak etme sen annesi
o dediklerininin hepsini yapiyoruz canim duzenine okadar alisik ki ama oraya gidince kadin buyuk bir savasa giriyor cocuk gitmek istemesin diye e bu da cocuk olgun dusunemiyor buyudukce nasil olucak hic bilmiyorum

O zaman isiniz zor. Allah yardimciniz olsun.
zor canim.olmazmi
kadin alttan alta savas halinde benle..evimizle....bazen diyorum herkezin kendi duzeni iste falan diyorum yaninda kadinin yuzu bir dusuyoki kizim evimizi seviyorum falan deyince....obda aferin diyecene senin evin bura kizim burda dur sen hep diyor..anlayabiliyormusunuz neler hissettigimi..lanet olsun

o dediklerininin hepsini yapiyoruz canim duzenine okadar alisik ki ama oraya gidince kadin buyuk bir savasa giriyor cocuk gitmek istemesin diye e bu da cocuk olgun dusunemiyor buyudukce nasil olucak hic bilmiyorum
Bak kadina.
Srn kalbini bozma.
Ama sinirlendigini hic belli etmemelisin
Cunku o bununla besleniyor,zevkten dort kose oluyor.
Oradayken kahkaha at ufak ufak.
Moralini hic dusurme.

zor canim.olmazmi
kadin alttan alta savas halinde benle..evimizle....bazen diyorum herkezin kendi duzeni iste falan diyorum yaninda kadinin yuzu bir dusuyoki kizim evimizi seviyorum falan deyince....obda aferin diyecene senin evin bura kizim burda dur sen hep diyor..anlayabiliyormusunuz neler hissettigimi..lanet olsun

Cok iyi anliyorum. Isin zor. Sanirim yapmaniz gereken kiziniz buyudukce babaannesinden sogutacak seyler soylemek. Alttan alttan direk kotu bir soz soylemeden sogumasini saglamak. Bu da dogru degil ama obur turlu buyudukce kizinizi sizden uzaklastirirlar

Ben olsam kayınvalideyi bir güzel paylardım! Artık o evde oturmadığınızı, oturmayacağınızı, o evde kızınızın sadece bir misafir olduğunu ve zaten kızınızın mutlu bir yuvası olduğunu o fesat beyniyle küçücük çocuğun kafasını karıştırmamasını söylerdim!

subatta 3 e gircek canim

Daha çok küçükmüş. 10 yaşında falan olsa sıkılmaya başlardı. Şimdi şöyle bir sıkıntı var. Çocuğun terbiyesi eğitimi ve için siz bazı sınırlamalar koyacaksınız. Ama bu babaanne sırf çocuk onlara daha çok gelsin diye bunlari görmezden gelecek.

Sen rekabete girme bırak çocuk sevsin. Yapabilecek bireyin yok. Rekabet etme. Rekabet ettikce cocuk huzursuz olur. Çocuk laf taşısın. Senin herhangi bir çekincen olmasın. Hasta dediysen hastasıdır ardını çocukta arıyorlarsa kendileri bilir. Hasta olduğun halde yalan söyledi gelmiyor dese ne olacak demese ne olacak.

Sen onu yuvaya falan götür yarım gün vs. Arkadaşları olsun onlarla oynasın. Çocuğun çevresi arkadaşları yaşantısı oldukça orası onu sıkmaya başlar. Sen yokken gönderme.

Bu arada telefonda çok konuşmalarına izin verme telefon beyne zararlı de geç. 5 dk konuşsun sonra kapat.

ya aksi gibo cocuk orda hic sikilmiyor ..cunku gorumcemin kizi da ayni yas da ve kv bakiyor ve onun dunyalar kadar otuncagi var orda ..kv de de cocuk gibi oynuyor kiziimla o oyuncaklar esliginde..cocuk beni bildigin unutuyor yni..giderken parka gitcez diye kaldiroyoruz..tabi kaynanam zevkten dort kose..biraksam aglarmi onu bile bilmiyorum...hatta hic beni sormassa zafer tamamen kaynananin..istedigine ulasmis olucak yani:KK43:

E bırak çocuğu orada madem. Sen çalışmıyorsun sanırım git bir kursa yazıl babaanneye bırak çocuğu. Kuzeni ile vakit gecirsinler oynasınlar. Kazansa ne olur. Görümce onlarla kalıyor mu da sen onlarla çocuk için kalacaksın. Kazanılmış hakkımı kaybederim korkusu mu sende ki. Seni kötülüyorsa falan bilemeyeceğim. O zaman kocanla konuşursun zaten.

Yahu cep tel ile konuşunca radyasyon zararlı deyip 1 dk sonra alacaksınız telefonu elinden o kadar uzun konuşmuyoruz zararlı diyip. Telefona alismasin istiyor diyip konuşmalarına engel olacaksınız. Ancak yüzyüze görüşmeye ok o da sizin yanınızda.

Cocugunuz kucuk ama karsina alip bir yetiskin gibi konusmayi dene. Bizim eviniz artik burasi yataklarimiz burda, babaanneni sevdigini biliyorum ama biz artik burada yatiyoruz. Istedigin zaman gidip gorebiliriz ama evimize geri donmemiz gerek. Hem sen orada kalirsan bu sefer ben seni cok ozlerim, lutfen babaannen kal derse kalmak istemedigini eve gelmek istedigi soyler misin? diye duygu somurusu bile yapabilirsin. Hem cocuk annesiz bir yerde kalmamasi gerektigini de gorur, annenin sevdigini de bilir. Bana kizanlar da olacaktir ama babaannesi diye anne faktorunu ortadan kaldirip torunu sahiplenme hakki yok. anneanne de olsa ayni durum gecerli

Kayınvaliden durucağı yeri bilmiyorsa haddini bildir . hiçbir anne çocuğu ile sınanamaz . terbiyesiz kadın çocuk kullaniyor bide.
Çocuğunuz kalmak istese bile müsade etmezsiniz onun annesi sizsiniz .

suan sinirim.bozuk hafiften esimle de tartistik...daha once berbar oturuyoduk kaynanamlarla ve ayri eve ciktik yoksa bosanicaktim ama.onlar hala kabullenemuyor bizim ayri bir yuvamiz oldugumuzu...hadi beni engelleyemediler istemedigim.zaman gitmiyorum.artik..sevmiyorumda zaten..ama simdi hedefleri kizim...hergun kizimla telde 2 kere falan konusup hep onlarda yasamasina empoze ediyorlar sanki..biz oraya caya gitsek.mesela hadi kalkalim kizim.evimize gidelim diyorum gec olunca kaynanamda yok benim evim bura de kizim diyor..ben zaten o evdem zor kurtulmusum bunu demesi bile zoruma gidiiyor.bide tembihliyor burasi babanin evi zaten yani seninde evin burda kal sen hep falan...ben kizima evimizi duzenimizi ogretiuorum alisiyor cok seviyorum evimizi diyor ama oraya gidince eve gelmek istemiyor...cocuk bu o an oyuna dalmistir gitmek istemeez eve biraz daha kalalim der ama kv bunu kazanilmis bir zafer gibi algiliyor o anki bana bakislari gozlerindeki o tuhaf isiik bunu resmen belli ediyorr..benni o evde durduramadi simdi kizima sahte sevgi gosterileriyle evlerine kendilerine baglamaya calisiiuor..torunudur elbbette sever der bunlari diceksiniz ama cok.kotu bir gecmisimiz var beraber oturma ve ayri eve onlarin musadesi olmadigi icin cikamama gibi..oyuzden suanki her hareketleri bana direkt bunu dusunduruyor..bugun esim.oraya ugradi is cikisi babasi igne vurulmus diye biz gitmedik kiziimla , sonucta her igneye her seruma yetisemem ben bu soguk havada kucuuk hir cocukla...esim ordayken ne alakaysa kv kizimla tel de konustu nromalde benim telden benni aramaz kizimlada konusmaz esim eve geljnce konusurlar onunkinden...benin telden kizimla konusurken kiziima diyorki bak baban benim yanimda sen neden ordasin falan diyor sirf bunu soylemek icin aramis belli...kizimda cocuk yani ne ddedigi belli olmaz , biz burdan cikamiyoruz ondan gelemedik falan dedi uzgun bi sesle..kv nin bi hosuna gidiiyo anlatamam..kizim.gecende ben sizde kalmak istiyorum babaanne dedi tabi gaz veriyolar cocuga sahte sahte o da hemen gel kal senin evin bura bizle yasa deyip bana nispet olsun diye de kahkahayi basiyor..ve benn cildiriuorum hep aramizda boyle bir rekaber var sanki her muhabbetimiz boyle...yine azonce gorumcem.aradi kizimi dedeye cis yapmislar sen neden gelmedin dede hasta baba resimlerini gostersin sana tamammi diyor .ya o cocuk uzulecekse o an diyen yok.yeterki o cocuk kosa kosa oraya gitsin....ki ben bana cektirdikleri yuzunden asla kizimin onlarla bensiz kalmasini istemiyorum...o rekabet dolu davranislarda cabasi...kv ile kan bagiyla olusmus bir ortak noktamiz var o da kizim ve ben hergecen gun korkuyorum buyudukce benden alip alip onlara goturecekler diye...o eve alistiracaklar diye...okadar balli sozlu davraniyorki ama yalandan kesinlikle alissin ordan cikmasin diye...hersey sozde lafta bunu tamamen gorebiliyorun...cok sinirim bozuk suan ya ..2 gun sinra ameliyatim var .esime diyomuski oglum torunumla ikiniz o ameliyat olunca bizd3 kalin onun yaninda anasi kalsin diyomus ..hic dusunmuyorki gelinim oralarda kadin basina napar oglum sana ihtiyaci olur yaninda sen kal demiyor hem cocugumu istiyir hem oglunu....sizce ben haksizmiyim..ne dusunmeliyim.yada bu durumu nasil.kafaya takmamaliyim..cunku adim gibi eminimki kizimin orda yasamasini onlara bagimli yasamasini istiyorlar aileme alismasini bile istemiyorlar ben hissedebiliyorum.goruyorum...kizimi hergun ariyorlar ama konusmanin yarisi cocuktan al haberi...anenn ne yapiuor bugun ne yapto nereye gittiniz kizim ne dedi annen...cocugun gozunun icine bakiyorum.cocuk bu ne diyecegi belli.olmaz...tabi boyoe dusunmezler cocuk ne dese inananlar da var...gorumcm soruyo azoncw annen hastayim diyodu yatiyomu kizim diye o da yok geziyo diyo..cocuk iste onlara inaniyor kesinlikle....of cok sinirim bozuk yaa lutgen biseyler deyin buraya yazinca nedense cok rahatliyorum ben ya
Eşin ameliyat günü için ne düşünüyor. Eğer esinde senin gibi düşünüyor ise boşver ne derse desin. Benimkide öyleydi. Sen bende kal beraber uyuyalım bıdı bıdı. Kac kere çocuğa söylemeyin böyle şeyler ben evinden ailesinden ayrı uyuma alışkanlığı olsun istemiyorum anneme bile bırakmıyoruz desemde sonuç değişmez di. Sonra oğluma çocukların anne babaları olmadan baska bir evde kalmamaları gerektiğini anlattım tabiki babaannen diye belirtmedim. Sizinki gibi ağlıyor du önceden ama sonra ben kal oğlum kal desem de benden önce kapıya koşuyor du.

Yani ben direk babaanneye karşı değilim gerçekten anneme de bırakmıyoruz. Ama inadina sorması. Bak kalmak istiyor beni seviyor annende de kalmak istiyor mu? Anneni seviyormu? Soruları insanı sinir ediyor. Ama emin ol senin sinir olduğunu bildiği için yapıyor. Sende tamam kızım sen artık kal babaannen de desen o çocuk o evde kalmaz bunu sende biliyorsun

Eşin ameliyat günü için ne düşünüyor. Eğer esinde senin gibi düşünüyor ise boşver ne derse desin. Benimkide öyleydi. Sen bende kal beraber uyuyalım bıdı bıdı. Kac kere çocuğa söylemeyin böyle şeyler ben evinden ailesinden ayrı uyuma alışkanlığı olsun istemiyorum anneme bile bırakmıyoruz desemde sonuç değişmez di. Sonra oğluma çocukların anne babaları olmadan baska bir evde kalmamaları gerektiğini anlattım tabiki babaannen diye belirtmedim. Sizinki gibi ağlıyor du önceden ama sonra ben kal oğlum kal desem de benden önce kapıya koşuyor du.

Yani ben direk babaanneye karşı değilim gerçekten anneme de bırakmıyoruz. Ama inadina sorması. Bak kalmak istiyor beni seviyor annende de kalmak istiyor mu? Anneni seviyormu? Soruları insanı sinir ediyor. Ama emin ol senin sinir olduğunu bildiği için yapıyor. Sende tamam kızım sen artık kal babaannen de desen o çocuk o evde kalmaz bunu sende biliyorsun
esim yanimda kalmayi istiyir cocuguds anneme birakmayi..ikijmizde buna razi degilz ama mecburuz...valla bilmiyorum kizim da bebek sayilir aonucta kucuk xocugun aklini karisatiyorlar ya benim en kizdigim bizle eve g3lmesin diye kendini paraliyor olmasi...zatwn wn buyuk avantaji yaninda diger torunu var ve kizimla inanilmaz anlasiyorlar...ordan kazaniyi zaten en once

Benim cocuklarda anneanneye oyleydi kalirlardi.eve gelmek istemezlerdi.hep ordalardi.şimdi oglum onbir yasinda anneanesi gile biz olmadan ugramiyo bile.git dememize ragmen ayni sekilde kucugude yani buyuduklerinde onlarda ait olduklari yeri farkediyolar rahat ol.

Kayınvaliden durucağı yeri bilmiyorsa haddini bildir . hiçbir anne çocuğu ile sınanamaz . terbiyesiz kadın çocuk kullaniyor bide.
Çocuğunuz kalmak istese bile müsade etmezsiniz onun annesi sizsiniz .
ozamanda musad3 wtmiyirsun diyw adimi cikarir sulalede..ama umursamiyorum tabiki..

Benim cocuklarda anneanneye oyleydi kalirlardi.eve gelmek istemezlerdi.hep ordalardi.şimdi oglum onbir yasinda anneanesi gile biz olmadan ugramiyo bile.git dememize ragmen ayni sekilde kucugude yani buyuduklerinde onlarda ait olduklari yeri farkediyolar rahat ol.
aaa sevinsim.bunu duyduguma..oyle.bir guduye girdimki kizim buyudykxe onlarla yasamk istetecek gibi..ins duzelir

Cocugunuz kucuk ama karsina alip bir yetiskin gibi konusmayi dene. Bizim eviniz artik burasi yataklarimiz burda, babaanneni sevdigini biliyorum ama biz artik burada yatiyoruz. Istedigin zaman gidip gorebiliriz ama evimize geri donmemiz gerek. Hem sen orada kalirsan bu sefer ben seni cok ozlerim, lutfen babaannen kal derse kalmak istemedigini eve gelmek istedigi soyler misin? diye duygu somurusu bile yapabilirsin. Hem cocuk annesiz bir yerde kalmamasi gerektigini de gorur, annenin sevdigini de bilir. Bana kizanlar da olacaktir ama babaannesi diye anne faktorunu ortadan kaldirip torunu sahiplenme hakki yok. anneanne de olsa ayni durum gecerli
valla o duygu somurusunu duygusal bir hikayeyle anlattim azonce simsiki sarildi bana..pislik kadin cocugumu kisakniyo duzenimizi onlardan ayri bir yasama sahip oldugumuU kabullenemiyor yawrumu kullaniyor simdide..ya torunudur mutlaka seviyodur ama ayni zamanda baska seylerde empoze etmwye ne gerek var

X