Yapmacik torun sevgisi

Yine de hakaret edilcek bi durum yok ortada
Keşke öyle konusmasaydın
Ayrıca yabancılar diyosun yabancılarda genelde altın veya hediye olayı bizdeki gibi değil
Az cok içlerindesin görüyor olman lazım

Yine de hakaret edilcek bi durum yok ortada
Keşke öyle konusmasaydın
Ayrıca yabancılar diyosun yabancılarda genelde altın veya hediye olayı bizdeki gibi değil
Az cok içlerindesin görüyor olman lazım
Burdaki olaylari cozmusler ama ne alinmasi gerektigini cok iyi biliyor ki ilk gun ailenin altin takmasi lazimdi die soyleyebiliyor bana...

Kesinlikle.beklentim sifir kendi ailemden her destegi aliyorum sukurler olsun annemin 3 torunu ama en az 40 cift yeni takim aldi..sadece su abartili hallerini hazmedemiyorum

vallaha bu niye beklentiniz var niye bişey alsınlar ki almak zorunda değiller ki diyenlere hiiiiiç katılmıyorum.

ne demek efendim. canından kanından torunun senin. kırk kat yabancının evine misafirliğe gitsen elin boş gitmeye utanırsın en kötü bir kola alıp gidersin. insan torununu görmeye giderken 1 kilo muz almak içinden gelmez mi. güzel bir elbise görse içi kıpırdamaz mı. kusura bakmayın da bu pintilikten soğukluktan başka bişey değil. doğan çocuğa iş arkadaşlarınız bile altın yapıp veriyor. babanne neden almasın. bu gelenek görenek yani. çocuğun bir ihtiacının karşılanması için destek amaçlı doğurana altın yapılır. bu zorundalık değil ki. herkes bütçesi neyse o ayarda bir hediye alır. ama boş geçmek ne bilim. ayıp. hele hele babanne olmuşsun. insan sevinçten aklını kaçırır. ne alacağını şaşırır.

Ama insanlar paraya takildi sanki her gun 150 tl lik bisey alsin geksin diorum..1 paket islak mendil al ..senin icin olurum demekle cok sevilmismi oluyor torun

Bence bu tur seylere takilmayip esinizin ailesinin cocugunuz icin manevi destegini kazanmaya bakin. Cocuk yetistirirken disaridan gelen her yardim buyuk bir hediye. 2 gunde 1 gelip 1 saat torunuyla vakit gecirse, o 1 saatte yapacak bir isinizi yaparsiniz rahatca.
Asil kizmaniz gereken kisi esiniz. Ailesinin lafi ile baska alternatif bulmadan mevcut isinden ayrilmak yetiskince bir davranis degil.
Size tavsiyem;kaynanizin sizin ailenize tavir yapmasina kesinlikle izin vermeyin, ve hic bir beklentiye girmeyin. Yaparlarsa ne ala, yapmazlarsa pekala olarak bakin.

Ben zaten beklemiyorumm yapmalarinida istemiyorumm...yeter ki gormeden yasayamiyormus gibi 2 gunde bir bos bos gelip gitmesi..uzak olmasini istiyorum..

aptal... bok?????
haddinizi bilin kv nin ev temizliğinden kazandığına da karışmayın
insanlar size destek olmuyor diye terbiyeyi bozmayın
yakındagidersiniz burdan Mune

maddi anlamda bişey yapması önemli değil zaten maneviyat daha önemli. ama günümüzde sevgi gösterişi maddiyat olduğu için bilinç altımızda bu şekilde ilerliyor. o yüzden ne kadar sevselerde insanların gözünde hiç oluyor

Hayatta her şey maddiyat değil.

senin gibi evde oturup ondan bundan para beklemiyor en azından cümleye bak seviyen yerlerde

Bu forum çok avrupai canım :) Kv kp oğlan evlendirirken yardım etmesin herkes kendi işini kendi yapsın, hiçbir kadın torun bakmaya mecbur değil, toruna hediye almasın ne gerek var... burası Paris mi hatunlar siz matmazel falan mısınız demek istiyor insan :))) konu sahibine gelince kp zengin ama karışı temizliğe gidiyor, eşin mühendis ama seni hastaneden çıkarmak için telefon satıyor. Bunlar çok mantıksız hareketler değil mi...

Üslup üslup! Biraz kelimelerinizi seçerek konuşun lütfen.

Reactions: gve

matmazelden neyimiz eksik? ya da neyimiz fazla?
anlamadim bu elestiriyi gercekten de o yuzden soruyorum.

Vallahi evlat mı daha çok sevilir torun mu bilemem ama benim ailem orta halli aileydi. Babamın maaşı çok yüksekti ama annem hep birikim yapardı. Ben çocukken dondurma için anne noooooluuur derdim. Bu yaz abim iki paket magn... mini aldı buzluğa ben koydum. Akşam annemler geldi yemek falan yedik bir dondurma yiyeyim dedim, buzluğu bir açarım içinde 5 tane magn... bademli. Vay alçak bademlileri kendine saklamış dedim. Abime seslendim, içerden bir ses geldi, "Ben aldım," annem kızıma almış. Çocukluğum geçti gözümün önünden. Tamam alırdı da max alırdı, magn... almazdı. Yine bir kere kızım kıyameti koparıyor, "Annem niye ağlatıyorsun, içim gidiyor o ağlayınca," dedi. Ayakkabılarını evin içinde giyecekmiş, dediğim de, "Ee sil altlarını iyice giyinsin," dedi sokaktan eve geldiğimde ayakkabılarla çorapları da kapıda çıkarttıran annem. Bana kızım abur cubur verme öyle paketli yiyecekler diye sitem eder her akşam elinde çikolata ile gelir ben oradayken, neymiş eve gelince elindeki poşetlere bakıyormuş dayanamıyormuş. Ben evde elimde yiyecekle gezsem kızardı, kızım çikolatalı süt dökmüş halıya ses yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…