Iste aynen bizimkilerde anlattigin gibi ne eksik ne fazla herseyi yapiyirlardi simdi esimi maasini aldinmi die ariyorlarOda bişeymi beterin beteri var..
Senelerce çocuğum olmadı ..
Eşimde bende çalıştıkk senelerce çalışıyorduk para boldu kaynanam eltilerim çoçuk diye diyeee her seferinde konu açıyorlardı her muhabbete ..
Birisi yatağını alıcakmış biri dolabını kaynanam onu alırım bunu alırım ..
Yeterki olsun derlerdi ağlardım konuyu açmasınlar diye elimden geleni yapardım ..
Kaynanam odasınıda alırım ..
Ona künye yaptırıcam .
En pahalı beşiği alıcam ..
Ben konuyu kapatmak istesemde her seferinde aynısını yapardı ..
Şimdi yavrum 6 aylık kimse görmeye gelmedi eşimin tarafından ..
Para bittti sevgi bitti diyorum ben
Bide sezeryandan çıkalı 4 saat olmuş kaynanam aramış para dileniyo benden ..
Sukurler olsun beni anlayan insanlarda varmiss,altin dimi adettendir onemsendigini gosterir 9 ay boyunce kenara 3 5 koyulsa takilmazmiydi.bi kunye alinmazmiydi...hadi almiyorsunuz benim ailem ne zman takacakmis utanmadan bunlari nie sorguluyorsunuz iste bunlar insani zivanadan cikariyorŞu kk nın altın takmayınca sevmiyor mu herşey paramı değişik vs yazan kadınları çok elit.. Bunlar hep bağlantılı şeylerdir insanların birbirini düşündüğünü önemsediğini mutlu etmek istediğini gösteren donelerdir herkes imkanı ölçüsünde yapar şuan her bütçeye uygun kıyafet dolu konu sahibi hiç almadıklarını söylüyor evlenirkende böyle doğumdada böyle elden beklemiyor onlar anne baba imkanları ölçüsünde mutlu etmeye gayret edebilirler bu dünyanın heryer inde aynı paylaşmak hediyeleşmek güzeldir bence haklısın sinir olmakta ama elden bişey gelmez
Aminnnn vallahi vermesinKonuda haklısın. Ben olsam haz etmedigimi belli ederim. Gelince ters davranırım mümkünse bi kıyafet almayı düşünemeyen babanne gelmesin evime. Ayrıca kocan da çok salak. Allahım düşman başına böyle aile....
sizin aileniz altın taktı mı peki hani onu bekliyorlar yazmışsınız ya?Altin ile alakali degil tanisdigimiz zmandan beri bu ani bekliyorlardi torun torun..bizim ilk torunumuz biz isim koyacagiz biz.sunu yapacagizz sonra altini once benim ailem.takcakmiss onu beklediler..ben altinda degilim bu kadar sahiplenip hicbiseylerini goremedimm haliyle.nasil sevgi die suphe ediyorum..
Ailemde altinim var hatta bilezik aldilar ama erkek tarafi oldugu halde takmayinca bende bilerek aileme taktirmadimsizin aileniz altın taktı mı peki hani onu bekliyorlar yazmışsınız ya?
ben anladım sizi bu kadar sevmeye ölüp bitmeye insan hiç mi bişey yapmaz diye düşünüyor
Sura her seyi yazamadim.o yuzden beni anlamayisiniza hak veriyorum kv hastane odamda annemin beklemesini bile istemedi onun torunuymus falan..dogumdan aonra kiz kardesim yanimda kaldi hergun n zman gitceksin die sordu hani hep benim torunun bizim torununuz kimseye firsat vermem kafasindaydi oyle hareket yapan insan biseyler de gostermek zorunda kusura bakmayinama bu is boyledir zaten.hatta torun evlattan daha cok seviliyor falan derler ki bence dunyanin en buyuk yalani.
ben dellendigim bir gun kv ye sormustum, simdi ikimiz ayni anda dogum yapsak demek ki sen torurunu seveceksin oyle mi demistim, mirin kirin ettiydi :))
o yuzden kurban olurum diyorlar demek ki cok seviyorlar soyle boyle diye dusunmemek lazim,
ama sunu sunu yapmiyorlar demek ki sevmiyorlar diye de dusunmemek lazim.
herkesin sevme sekli, sevdigini gosterme sekli farklidir.
bunun disinda sizin tepki gostermeniz gereken cok buyuk bir mesele goremedim ben konunuzda.
Kesinlikle borcu yok kazandigi parayi aksam harcayarak eve gelir..Ev işlerine yardıma gidiyor sanırım 150den aylık ortalama 3000 kazanır ki fakir değil
İlk toruna altın alınır kılık kıyafet alınır üstüne düşülür
Sizinki bildigin cimri
Hadi borcu cok durumu yok diyelim Hic değil bi zıbın takımı alsaydı en uyguna bi dünya yerde satılıyor
neden ailenizin takı takmasını bekliyorlarmış peki kim söyledi bunu size?Ailemde altinim var hatta bilezik aldilar ama erkek tarafi oldugu halde takmayinca bende bilerek aileme taktirmadim
Cocugumun doktor parasini bile esimin elinden alip biseyu yok deyip gecen insanlar sizce gercekten seviyormu bu cocuguama bu is boyledir zaten.hatta torun evlattan daha cok seviliyor falan derler ki bence dunyanin en buyuk yalani.
ben dellendigim bir gun kv ye sormustum, simdi ikimiz ayni anda dogum yapsak demek ki sen torurunu seveceksin oyle mi demistim, mirin kirin ettiydi :))
o yuzden kurban olurum diyorlar demek ki cok seviyorlar soyle boyle diye dusunmemek lazim,
ama sunu sunu yapmiyorlar demek ki sevmiyorlar diye de dusunmemek lazim.
herkesin sevme sekli, sevdigini gosterme sekli farklidir.
bunun disinda sizin tepki gostermeniz gereken cok buyuk bir mesele goremedim ben konunuzda.
Cocuk mu senin kocan ? Vermesin. Az biraz irade.Cocugumun doktor parasini bile esimin elinden alip biseyu yok deyip gecen insanlar sizce gercekten seviyormu bu cocugu
Kayinvalidem.direk.yuzume.soyledi neden ilk gun takamadilar dedi banaevet temizlige gidiyor cunku turk vatandasi degil calisma izni yok o yuzden boyle bir ise gidiyorneden ailenizin takı takmasını bekliyorlarmış peki kim söyledi bunu size?
bu arada kv temizliğe mi gidiyor cevaplamamışsınız
Borcu varmis ailesine...Cocuk mu senin kocan ? Vermesin. Az biraz irade.
Kv temizlige mi gidiyor sizin bir cevap verin.
Tamam. Kayinvalide temizlige gidiyor dimi ? Israrla cevap vermedigine ve gunlugu net bildigine gore. Afedersin ama sikcaksin bir tarafini kendinde gideceksin kendi calisip kazandigin 150 liranin hesabini yapicaksin. Kocanda isten ayrilmayacak bir guzel calisacak elindeki paraya sahip cikacaksiniz. Gecin bu isleri. Utanmiyosunuzda burda hic 150 lira aliyo gunluk demeye.Borcu varmis ailesine...
Ya aptal her boku bikiyosun biz bunlari dusunemiyoruz dimi...durumlari gayet iyi esinin fabrikasi varr kadinin durumu yok die evlere temizlige gitmiyorrr kocasiyla inada bindirmis calisma konusunu calisma izni olamdigindan da bu isi yapiyorr...oyle her sakalliyi dedeniz sanmayinn..her ev temizligi yapanda acindan olmuyorTamam. Kayinvalide temizlige gidiyor dimi ? Israrla cevap vermedigine ve gunlugu net bildigine gore. Afedersin ama sikcaksin bir tarafini kendinde gideceksin kendi calisip kazandigin 150 liranin hesabini yapicaksin. Kocanda isten ayrilmayacak bir guzel calisacak elindeki paraya sahip cikacaksiniz. Gecin bu isleri. Utanmiyosunuzda burda hic 150 lira aliyo gunluk demeye.
Pinti insan hic sevmemKesinlikle borcu yok kazandigi parayi aksam harcayarak eve gelir..
Yuh, koca bir yuh.Ya aptal her boku bikiyosun biz bunlari dusunemiyoruz dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?