- 11 Ekim 2018
- 293
- 236
- 18
- 55
Aevmiyor demiyorum ama ugruna olcek kadar bi sevgi degil bu abartarak kendilerini yuceltiyorlar benceBende tanıyorum öyle kv yalandan torun sevmeler timsah gözyaşları herşeyi anlatıyor hissediyorsun amaçları nedir bunu anlamak hem basit hem değil gibi karma karışık ruh hali işte
Benimki de tam tersi öyle kosa kosa sevmeye gelmez, bir destegini görmedim. Manevi destek istiyor inan. Ama kocaisnin parasini harciyor e cocuklarima da aliyor, dolduruyor, kendini tatmin ediyor. Getirdiler de ne oldu. Keske yavrumu daha cok görmeye gelselerdi cocugun buna ihtiyaci var. Bir düsün
Burda bana haksizlik ediyorsunuz ben zat3n sizin gibi dusunuyorum ama ogluna kendini guvendiren ogluda buna guvenen biri..herseyi yapacagiz edecegiz die ortaya atlayanda kendileri beni kizdiran da bu davranislari..maddi seyler degil ki sorun gelir cocugu biraz elinde tasir 1 saat sonra ceker gider..Bu durumda çocuk yapmasaydınız günlük işte çalışan kadının 150lirasına mı güvendiniz her şey ateş pahası anca kendine yetiyodur kadın. Hem suçlusunuz hem güçlü seviyor diye size para yağdırcak zannettiniz herhalde ama ortada fazla para mara yok
Size disardan bu yorumu yapmak cok kolay ama ogullarini nasil parmaklarinda oynattiklarini gorseniz hakveriridiniz cik oglum o isten sen daha iyisini hakediyorsun die die adami isinden cikardilar..ogullarini ellerine oyle bi alistirdilar ki biz variz oglum biz aliriz biz yapariz biz herseyi yapacgiz biz senin icin calisiyoruz deyip ogullarini surekli avuclarinin icinde tutmaya calisdilarTorun sevmek bir şeyler alıp gelmekle, takmak takıştırmakla olmuyor. Konu bence de "değişik".
Ayrıca insan ısrar üzerine çocuk yapıp, yine ısrar üzerine işten çıkıp dımdızlak kalır mı yahu? Siz kendinizi hastaneden çıkarabilmeyi bile hesap edemiyorsunuz da başkası mı düşünsün bunları, ben anlamadım. Eşiniz ve sizi çözemedim ben esas. Babaannede sorun yok da...
Size disardan bu yorumu yapmak cok kolay ama ogullarini nasil parmaklarinda oynattiklarini gorseniz hakveriridiniz cik oglum o isten sen daha iyisini hakediyorsun die die adami isinden cikardilar..ogullarini ellerine oyle bi alistirdilar ki biz variz oglum biz aliriz biz yapariz biz herseyi yapacgiz biz senin icin calisiyoruz deyip ogullarini surekli avuclarinin icinde tutmaya calisdilar
Ay keske ne bisey alsalar nede ugruna olcekmis gibi davransalar..buraya hergun gelmesi cocuk icinde degil..cocugu hasta oldu hasteneye goturmemek icin 40 takla attilar ooo neler varda neyse..hem maddi seyleri yazidigimdan konu cok farkli anlasildiCok para veren cok seviyor oyle mi?
Torunuma cok ozendim bu tulumlari aldim diye yikanmaktan rengi atmis, sagi solu yirtik kiyafetler veren, torunu 1 yasina gelmis ve ve 1 yildir bir defa bile aramamis, bir kere gormeye gelmemis ama saga sola sosyal medya jesaplarina sabahtan aksama kadar evlatlarim sizden kiymrtli hicbiseyim yok torun sevgisi dunyadaki herseyden ustun gibi paylasimlar yapan bir kv var. Ama bu kadarla kalsa iyi! Oglum 8 aylikken bir cenazede bulunduk birlikte, ve kp oglumun adini dahi hatirlamadi! Hist kucuk filan diye seslendi cocuga, ama torun sevgisini anlatirken (bize ya da baskasina) sanirsin ki biz anne baba olarak halt etmisiz onlarin sevdiginin onda biri kadar sevgi veremiyoruz evladimiza, sanki canlarini verecekler....
Maddi olarak mi? E yirtik mirtik fark eder mi canim! Kadin ozenmis tulum getirmis sonucta! Begenmeyip giydirmedigim icin benim burnu buyuklugumden!
Bunlari niye anlattim? Kv ve kp dert yanarak topigini baltalamak istedigimden degil, herseyin maddiyatla olmadigini, bazen sadece torununun adini hatirlanmasinin bile mutlu edebilecegini bil diye...
Ha bu arada, esim evin tek cocugu, ve oglum ilk torun
Ona ve onu yetisdiremeyn ailesine hatta ogullari boyle oldugu icin bundan haz duyan ailesinede kiziyrum topyekun kiziyorum..tabii boyle bi insan oldugunu anlayamadigimdan kendimdeSizin kocanız 5 yaşında çocuk mu Allah aşkına? Millet gazıyla çocuğunun doğumuna 5 kala işten çıkmış adama kızın önce bence. :)
Şu kk nın altın takmayınca sevmiyor mu herşey paramı değişik vs yazan kadınları çok elit.. Bunlar hep bağlantılı şeylerdir insanların birbirini düşündüğünü önemsediğini mutlu etmek istediğini gösteren donelerdir herkes imkanı ölçüsünde yapar şuan her bütçeye uygun kıyafet dolu konu sahibi hiç almadıklarını söylüyor evlenirkende böyle doğumdada böyle elden beklemiyor onlar anne baba imkanları ölçüsünde mutlu etmeye gayret edebilirler bu dünyanın heryer inde aynı paylaşmak hediyeleşmek güzeldir bence haklısın sinir olmakta ama elden bişey gelmezSelam kizlar,
Ben esimin ailesinin ilk geliniyim ve cocugumda ilk torun evledigimiz gun basladir torunda torun torunda torun...ama ben boyle bir torun sevgisi gormedim kv olcak kadin hergun 150 tl kazanmasina ragmen esim telefonunu satarak beni hastaneden cikardi dogum odamda yapilmis hicbirsey yoktu hadi k3ndimi gectim cocugum 2 ayi bitti bir altinini bile takmadilar..onuda g3ctimm evimiz yakin 2 gun gecirmez kosa kosa torun sevmeye gelir cocuga daha bisey getirdigini gormedimm...baskalarindan topladigi eski seyler haricc..gercek torun sevgisi boylemi oluyor cok merak ediyorumm..hersey maddiyat degil ama insan torununa bisey almayi heves etmezmi hadi almiyorsun ugruna olcekmis gibi tavirla neden girerler ki!?
Oğullarına karşı göstermelik...Selam kizlar,
Ben esimin ailesinin ilk geliniyim ve cocugumda ilk torun evledigimiz gun basladir torunda torun torunda torun...ama ben boyle bir torun sevgisi gormedim kv olcak kadin hergun 150 tl kazanmasina ragmen esim telefonunu satarak beni hastaneden cikardi dogum odamda yapilmis hicbirsey yoktu hadi k3ndimi gectim cocugum 2 ayi bitti bir altinini bile takmadilar..onuda g3ctimm evimiz yakin 2 gun gecirmez kosa kosa torun sevmeye gelir cocuga daha bisey getirdigini gormedimm...baskalarindan topladigi eski seyler haricc..gercek torun sevgisi boylemi oluyor cok merak ediyorumm..hersey maddiyat degil ama insan torununa bisey almayi heves etmezmi hadi almiyorsun ugruna olcekmis gibi tavirla neden girerler ki!?
Hergun 150 demissin. Kadin temizlige gidiyo demi ?Selam kizlar,
evet gerçek torun sevgisi böyle olur.. amma da beklentiniz varmış..maddi anlamda.. her gelişinde bişey getirse bu sefer de ''ay başımıza vuruyor, ay benim çocuğum onu yamez, sağlıksız'' demeye başlardınız...Selam kizlar,
Selam kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?