Yapmacik torun sevgisi

Esim muhendis maddi olarak sikintimiz yoktu taki ailesi hamileyken onu isten cikarmaya zorlayana kadar..biz varizz diene kadar..ben asla beklenti icine girmem ama saf ogullarini hep beklenti icine soktular

Eşini işten ayrılmaya mı zorladılar? Sebep?
Eşinde bunu ne diye kabul etti

Benim annem ve ablam aliyor da ne oluyor? Kocaman bir hiç! Ablam her seferinde şapkasından montuna,ceketine pantoluna kadar kombin yapar erkek yeğenime 200-250 tl civari ama asla üstünde göremezsin asla teşekkür etmez. Annem desen defalarca aldi hediyeler kiyafetler hic birini göremedik üstünde :/ kiymet asla bilmiyor yarım ağızla bir teşekkür eder

Kızların çoğu herşey maddiyat değil demiş evet ama bu duruma göre değişir. Insanlar sevdikleri kişinin iyi gününde de kötü gününde de elinden gelen desteği yapar. Ki bu kişiler eşinin ailesi durumu da varsa madem torununu da çok seviyorsa zor günlerinde elinden gelen desteği yapmalı. Ayrıca insan torunu için heves Edip güzel bir hediye alır çok çok pahalı olması gerekmiyor ama bu kadın ilkleri bile yapmamış. Allah yardımcın olsun canım benim şuan çocuğum yok eşimin ailesi sözde oğlunu çok seviyor ama donumuza kadar somuruyor hiç bir ihtiyacimizdada yanımızda bulunmadılar. Şahsen ben oğullarına olan sevgilerinden bile şüphe ediyorumm çocuğum olsa nasıl olcak bilemiyorum

Birde ailenin ne taktığını mi soruyorlar yuhh.. Bu sadece bizde olan bişey değilki hemen hemen her kültürde var beklemen gayet normal sen normalsin buradaki klavye hatunlarina bakma

Inanin oyle seyler yasadigim ki ve maalesef hala yasiyorum paikolojim ve tahammul seviyem sifirin altinda..

Hemen sana simdi az. Maddiyat beklentisi cok mutluluk demisler :) derlerrr herkes ozele gtme ozmn da der :) ben yapılması taraftarıyım helede ilk torun kmseye muhtac etmemeli br aile evladını torununu cok ayıp ediyorlar
Sanki insanlara ben cok fakirim kaynanam bana yardim etmiyor dedim..benim esim hamileyken isten cikti dogumumda haliyle sikinti yasadik dogumdan sonra ise girdi zateb durumu iyi bende daha oncesinde 10 yili askin calisma hayatm iyi kotu bi birikmisim var..ben insanlardan maddi bisey beklemiyorumm sadece onlarin yapmacikligina sinir oluyorum ama insanlar lafi anlamak istedigi yerden anliyor.kv gunluk kazancini eline bi sekilde nakit geciyor die belirtmek istedimm..ama insanlarda oyle bi algi var ki kadin 150 tl ye temizlige gidiyor cok fakirr gibi algiliyor evet normala cok uygun bi yasanti degil durumu iyi calisma izni olmadigindan ve ben caliscam die inat ettiginden bu isi yapiyor ama hersey bizim kafamizda kodladigimiz gibi degil.kadin acindan olmuyor yani...ben biz3 baksin demiyorum insan svdigine ufakta olsa bi hediye alir..hee maddiyatla sevgi farkli sey diyenler icinde ..neden o zman her geldigine ben sana bunu alicam onu alicam yapiyorrlar ben bunlara ainir oluyorum

Bosver. Canm burda zaten garip b algı var bekleme kadın sizimi doyurcakdı kazandıgı kendine blmem ne pardonda torun bu bi igne iplk almayacaksa b yardımı olmayacaksa babane olacak bu insan saka gbi aldıgı da verdigide tabi kendine eşin isten cıkmıs bide allah kmseye muhtac etmesin ama insan yapılsın alınsın şstiyor ben şsterim istedimde takımıda isterim dedim battaniyede örün dedim bebegime künyede istedim yapsınlar ben cok calıstım iki aileyede esimde bende yardımlar yapdık hep zaten smdi bos bos sevmeye gelmekle olmyır ole haklısn sen

İyi kötü birkiminiz varsa eşiniz niye telefonunu sattı? Kayınpeder fabrikatörse niye kayınvalidenin gündelikten kazandığı 150 liranın lafını yapıyorsunuz? Bir öyle diyorsunuz bir böyle, tutarlılık kalmadı.

Aynen insanlarin o yaziklari olmasi gerekende yaslaninca kimse torunundan bisey beklemeyecek o zman...zmaninda babnnemde bize bakmak istememis annem calisiyormus simdi cok hastalandi 5 tane evladida bakmiyor biz torunlari bakiyoruzz..hee hersey maddiyat degil ama ya manevi ne yapmis ki gelip

Az beklenti çok huzur. Haklı olduğunuz tarafta da var. Yok değil. Bizimkiler de güya torun diye ölürler. Herkese giderler bize gelmezler. İnanır miyim sevgilerine hayır. Zaten torunlarından da karşılığını alıyorlar. Çocuklar hiç pasvermiyor. Üzülüyorum ama bunu kendileri yaptı. Zaten çocuklar bunu farkediyor. Ona göre davranış geliştiriyorlar.

Yapan da yaranıyor mu? O da ayrı bir konu. Değişik mevzular.

Neden kadınlar evlenince, ayrılınca, doğurunca, gülünce, ağlayınca birilerinden para/altın/hediye bekliyor anlamıyorum. Garip geliyor bana bütün bunlar. Sevmek hediye almak falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…